Uzgred, u Americi se moze kupiti malo elektronike koja zbunjuje radar. Navodno (jer nisam licno probao, pa moram da se ogradim, a papir trpi sve i svasta), na radaru se prikaze pogresan podatak, naravno daleko manja brzina od stvarne. Tog trenutka, pandur je nemocan, jer ne moze da napravi sliku koja bi kasnije bila dokaz na sudu, iako mozda golim okom vidi da vozite brze od dozvoljenog.
Upravo ispitujem mogucnosti nabavke ...
Pozdrav,
DVV
Ako je u pitanju jammer ili scrambler za obican EM radar, batali, nijedan NE RADI, ukljucujuci i ojne sto kostaju po 1.000$ pa i vise, tipa Scorpion XP, i slicno...
Jammeri za laserske radare postoje i rade posao, a ima ih i pre Amerike.
The difference between men and boys is the price of their toys
ja sam dva puta isao na sudjenje zbog brzine a da sam potpisao zapisnik, isao sam na varijantu postenja, kazem jesam, zurio sam, nisam trebao... i to je to oba puta uslovno 6 meseci, a ta dva sudjenja su bila u razmaku od nedelju dana i ovaj drugi put sudija nije imao pojma da sam na uslovnoj...
Ja ipak mislim da je puno bolje potpisati zapisnik ali pre toga navesti sve sto mislite da nije uradjeno po propisu...
Evo u jednoj starijoj temi slike i opis mog iskustva sa radarom http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... r&start=50
Do dan dans me nisu zvali 2. put, a kako stoji i nece.
pa kad te zaustavi, lepo ga pitas koji je. ako je ovaj prvi a ako su ovi ostali
salim se.
ne znam, preuzeo sam text iz kurira.
a ovo sam nasao na gogletu
pro laser 3
laser cam 2
Leica XV2
dopler ne nadjoh.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ja do sad oborio 2 presude, moj cale vise njih. Naime, u zalbi koju je formulisao jedan prijatelj, advokat se spominje taj zakon, odlazeci pravac i slicno...i trazi se suceljavanje sa sluzbenim licem. U svim slucajevima su odustali od daljeg gonjenja posle te zalbe (presude obarane u Nisu, Prokuplju, Krusevcu, NS i Subotici). Moze cak i da se desi da sam postavljao tekst zalbe na forum, sad nemam pojma gde je
ja sam skapirao kao iz neke price da uvek mozes da se provuces na to ali samo kod sudije...
kad bi marinac citao ovo mozda bi nam i nesto objasnio....
jer radi u firmi koja bazdari radare....
Ne radim u firmi koja bazdari radare, nego u firmi koja bazdari aparate za sipanje benzina i plina, ( pa se vi onda bunite da su vam sipali manje, itako to ). Ali radim sa istim inspektorima koji bazdare i radare, jer i jedno i drugo bazdari institut za mere i plemenite metali. Svi se radari bazdare snimanjem u odlasku, i samo je tako po zakonu validan rezultat snimanja. Jeste da se noviji radari po tehnickoj dokumentaciji mogu koristiti i u dolasku, ali u nasoj drzavi imaju zakonsku vrednost samo ako te snime u odlasku. To se zove rupa u zakonu. Po tim rupama bukvalno moze covek da ne bude kriv i ako udari auto ispred sebe, iako se misli da je onaj iza u sudaru uvek kriv.
OFF TOPIC
marinac jedno pitanje za tebe! na svim novijim pumpama aparat ima creva na dve strane...Ja sam primetio da mi manje naspe kada jos neko koristi isti aparat sa druge strane...Da li je moguce?
Nemoguce, zato sto svako crevo ima poseban volumetar (sprava koja meri kolicinu goriva koja ti je sipana), i komplet instalaciju posebno. Znaci samo je pumpa koja gura gas zajednicka za obe strane, sve ostalo je zasebno. Jedino je moguce da ti zbog slabijeg pritiska, jer se toci na obe strane, pumpa teze napuni rezervoar bas do vrha, jer plovak u tvojoj boci pravi otpor. Znaci dobijas kolicinu koja pise na displeju, jedino sto, kad sipas pun rezervoar, moze da se desi da pumpa ne moze da ti naspe bas kao kad je jedan auto, nego mozda 1 litar manje. Ali nisi pokraden.
Comment