I tako mozemo do sutra, moj tata jaci od tvog tate...
Dosadan si bre vise sa tom Suprom, daj oladi...kako ko pomene BILO sta oko Supre, eto tebe da je branis - super auto, NIJE najbolji i najjaci, i popusti nas malo pobogu.
The difference between men and boys is the price of their toys
Za Supru je dovoljan i E36 M3 i to onaj slabiji sa 286ks...vec onaj od 321 je prejak za Supru. Tu je Supra stala, a M3 nastavio dalje. E46, E46 CSL...sve je to daleko iznad nivoa Supre. Tehnoloska razlika izmedju dva automobila je kao izmedju srednje skole i fakulteta - naravno u korist BMW-a.
Toliko o stock verzijama, a tuning verzije - sve se vidi na trkama gde je M3 jedan od najuspesnijih serija automobila koji su se ikada trkali. Mozda jedino u 1/4 mile, ali ko ozbiljan uopste ceni te amaterske trke... automobilisti koji se trkaju sa M3 imaju znatno vise ambicije i ciljeve, kao i sama fabrika.
Pri tome nemam nista protiv Supre, cak mi je i zao sto je bio tako neuspesan auto u prodaji, jer je bio brutalan i mocan. Svidjalo mi se kako je izgledao, ali je to vec auto zasao u godine. Mogla bi Toyota da napravi mozda neku novu Supru, vec je preveliki tehnoloski jaz izmedju tog starog modela i modernih sportskih automobila.
Sigurno da su Supra ili Sky daleko ispod M3 jer su najpoznatiji svetski StreetLegal trkački automobili.
Sigurno da su bolji jer su u startu napravljeni da budu to što jesu, a ne M3 koji je ojačani 316.
U onom motosportu gde su Supra i Sky vladali, M3 ne bi ni mogao da ispuni tehničke preduslove.
Nedaj bože u priču da se ubaci value for money.
I razgraničite malo stvari. Supra i Sky su automobili za one kojima je samo pun gas u glavi i koji imaju mentalni sklop 9-godišnjeg deteta, nose kapu naopako i imaju bubuljice, a M3 je tih i miran auto za one koji vole zlatnu pepeljaru i kvalitet proštepa na naslonu za glavu.
Jeste neistina. Standardan E36 M3 je brzi nego standardna Supra.
Daj mi podatke recimo za 0-100 i 1\4mile za taj stock M3.
Supra ide ~5 sec 0-100 i ~13sec na 1\4mile.
A sto se tice M3 tuning vs Supra tuning...tu nema sta da se komentarise.Suprina masina je APSOLUTNO i 1000x dominantnija u tuning-u i njegovoj exploataciji.I to je opste poznata stvar.E sad...posto je ovo "ovde" balkan...sasvim je logicno da se neke stvari mesaju.Sad cekam i VW fanove da dodju sa slicnim izjavama.
Originally posted by 206
Dosadan si bre vise sa tom Suprom, daj oladi...kako ko pomene BILO sta oko Supre, eto tebe da je branis - super auto, NIJE najbolji i najjaci, i popusti nas malo pobogu.
Ne razumem zasto sma dosadan.Napisao sam post o doticnom autu..a onda se pojave ljudi totalno nepuceni u isti..i pocnu sa nekim nonsense komentarima.A ako se ne slazem sa necim, naravno da cu da odgovorim.E sad..to sto tebi smeta stavljanje doticnih auta u vrh klasa gde pripadaju...a da to nisu nemacki auti, to je druga stvar.
Prvo ti je smetalo sto branim Sky-a, pa ti sda smeta sto branim Supru...sledece ce da ti smeta kad pocnem da branim NSX ili nekog lexusa....
A da se ja lepo preorjentisem na BMW i SAAB...
@Starac
Tvoj post je vise nego smesan.Prosto neznam sta prvo da prokomentarisem.Glupost do gluposti.
Ogroman tehnoloski jaz izmedju ova dva auta?Pa to idi i kazi vlasnicima M3-a koji izbacuju njihove masine i ubacuju Suprine.To kazi momcima koji voze super sportske motore i koji zaziru jedino kad vide Supru, to kazi ljudima koji imaju para da kupe 5 Ferrari-a, a u svojim garazama imaju Supre...itd itd.Toliko si neupucen da nemam nameru da gubim vreme sa tobom u objasnjavanju oko Supre.
Supra ima svoje mesto medju ljudima koje interesuje brutalnost...i NIKAKAV BMW i slicni ne moigu ni da se POREDE po tom pitanju.
Kad budem hteo stazu...uzecu Sky-a, kad budem hteo divljanje na str8 line uzecu Supru...i u oba slucaja ce taj BMW biti toliko smesan da nije ni za pricu.
Originally posted by TOKYO
I Sky jos nesto te molim! Kad spominjes cifre od 1000,1200,1500ks-a molim te izostavi rec stock!!! Boli me glava.
Pozz
Eto jednog primera TOTALNO neupucenog coveka.Ja kapiram da je tebi tesko da zamislis mesinu koja je toliko mocna i brutalna da odredjeni delovi OSTAJU STOCK cak i pri tako velikoj snazi i boost-u...kapiram da ti je tesko jer na bilo kojoj alfi treba 80% motora da se zameni za prvih 100-150hp.
Opet kazem... nista nije moje licno misljenje..to je CINJENICA - DOKAZANO.Auto je za to i pravljen.Ne da bude skulptura, ne da hvatate sponzoruse na auto...nego da ti savije kicmu od ubrzanja a da pri tom mozes bez problema da ga vozis svaki dan po gradu, ohladis se klimom, slusas muziku.Tj...nemas pojma da li je pod haubom 300 ili 1300hp.
A ja TEBE molim da ne pises vise ovakve glupe komentare (koji bi jos trebali i da budu smesni), jer je strahota koliko pojma nemas.Ako volis Japan i taj sugavi drift, informisi se malo vise oko Japanskih auta pre nego lupnes jos nesto u sledecem postu.
Stvarno si ne normalan....kao da si ga ti pravio a pritom nemas blaga veze o istoriji ijednog auta nego gledas te decije klipove sa po 1500 konja stock
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment