10 Najmocniih Supri...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Evo jednog malog klipa,nista protiv supre ali interestantna bitka

http://rapidshare.com/files/38412970/Vo ... _Turbo.avi

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Originally posted by Skyline GT-R
      Neko je spomenuo da ce Supra da pojede M3, a ti si se "grohotom nasmejao".Da nije mozda neistina?
      Jeste neistina. Standardan E36 M3 je brzi nego standardna Supra.

Sto se tice tuningovanih Supri i M3:

I tako mozemo do sutra, moj tata jaci od tvog tate...

Dosadan si bre vise sa tom Suprom, daj oladi...kako ko pomene BILO sta oko Supre, eto tebe da je branis - super auto, NIJE najbolji i najjaci, i popusti nas malo pobogu.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Za Supru je dovoljan i E36 M3 i to onaj slabiji sa 286ks...vec onaj od 321 je prejak za Supru. Tu je Supra stala, a M3 nastavio dalje. E46, E46 CSL...sve je to daleko iznad nivoa Supre. Tehnoloska razlika izmedju dva automobila je kao izmedju srednje skole i fakulteta - naravno u korist BMW-a.

Toliko o stock verzijama, a tuning verzije - sve se vidi na trkama gde je M3 jedan od najuspesnijih serija automobila koji su se ikada trkali. Mozda jedino u 1/4 mile, ali ko ozbiljan uopste ceni te amaterske trke... automobilisti koji se trkaju sa M3 imaju znatno vise ambicije i ciljeve, kao i sama fabrika.

Pri tome nemam nista protiv Supre, cak mi je i zao sto je bio tako neuspesan auto u prodaji, jer je bio brutalan i mocan. Svidjalo mi se kako je izgledao, ali je to vec auto zasao u godine. Mogla bi Toyota da napravi mozda neku novu Supru, vec je preveliki tehnoloski jaz izmedju tog starog modela i modernih sportskih automobila.

Comment

• TOKYO
          CBC Senator XXL
          • 17.07.2006
          • 1696
          • Beograd- NBGD

Ja pomislih vec da sam usao u svadju oko brenda auta kad ono SKY!

Daj bre oladi malo,idi rakaj nesto i skreni misli malo sa te supre i sky-ja!

Steta sto sam na dial-up-u pa ne mogu da vidim filmice verovatno su super!

Ali imam na kompu jedan filmic gde Bmw e30 uzima supru na dragu sa sve prednoscu od 50m prosto neverovatno!

I Sky jos nesto te molim! Kad spominjes cifre od 1000,1200,1500ks-a molim te izostavi rec stock!!! Boli me glava.

Pozz
          MY ex RWD Alfa
          Drift & Donuts & Track

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Sigurno da su Supra ili Sky daleko ispod M3 jer su najpoznatiji svetski StreetLegal trkački automobili.

Sigurno da su bolji jer su u startu napravljeni da budu to što jesu, a ne M3 koji je ojačani 316.

U onom motosportu gde su Supra i Sky vladali, M3 ne bi ni mogao da ispuni tehničke preduslove.

Nedaj bože u priču da se ubaci value for money.

I razgraničite malo stvari. Supra i Sky su automobili za one kojima je samo pun gas u glavi i koji imaju mentalni sklop 9-godišnjeg deteta, nose kapu naopako i imaju bubuljice, a M3 je tih i miran auto za one koji vole zlatnu pepeljaru i kvalitet proštepa na naslonu za glavu.

Comment

• -Vedran-
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 3255
              • Beograd

Svaki sledeci nastavak OFF-a, tema ide pod kljuc!
              Dakle, ovde se prica o supri, a ne o M3!

Imate svadju o brendu pa tu mozete da uporedjujete sta hocete i koliko hocete!
              Power of dreams !!!

Comment

• TOKYO
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2006
                • 1696
                • Beograd- NBGD

Niko se ne svadja,samo sky "malo" preteruje!

Salu na stranu stvarno strasan auto,redni motor,RWD i mnogo konja ispod haube,ludnica do zore!

Kad god se setim supre,setim je se iz prvog serijala Fast and Furius na crti sa ferarijem kojeg lik iz supre ne moze da priusti

I neopisivo lep zvuk!
                MY ex RWD Alfa
                Drift & Donuts & Track

Comment

• Skyline GT-R
                  CBC Senator XXL
                  • 13.02.2005
                  • 806
                  • Chicago - My Kind Of Town

Originally posted by 206
                  Jeste neistina. Standardan E36 M3 je brzi nego standardna Supra.
                  Daj mi podatke recimo za 0-100 i 1\4mile za taj stock M3.

Supra ide ~5 sec 0-100 i ~13sec na 1\4mile.

A sto se tice M3 tuning vs Supra tuning...tu nema sta da se komentarise.Suprina masina je APSOLUTNO i 1000x dominantnija u tuning-u i njegovoj exploataciji.I to je opste poznata stvar.E sad...posto je ovo "ovde" balkan...sasvim je logicno da se neke stvari mesaju.Sad cekam i VW fanove da dodju sa slicnim izjavama.

Originally posted by 206
                  Dosadan si bre vise sa tom Suprom, daj oladi...kako ko pomene BILO sta oko Supre, eto tebe da je branis - super auto, NIJE najbolji i najjaci, i popusti nas malo pobogu.
                  Ne razumem zasto sma dosadan.Napisao sam post o doticnom autu..a onda se pojave ljudi totalno nepuceni u isti..i pocnu sa nekim nonsense komentarima.A ako se ne slazem sa necim, naravno da cu da odgovorim.E sad..to sto tebi smeta stavljanje doticnih auta u vrh klasa gde pripadaju...a da to nisu nemacki auti, to je druga stvar.
                  Prvo ti je smetalo sto branim Sky-a, pa ti sda smeta sto branim Supru...sledece ce da ti smeta kad pocnem da branim NSX ili nekog lexusa....
                  A da se ja lepo preorjentisem na BMW i SAAB...

@Starac

Tvoj post je vise nego smesan.Prosto neznam sta prvo da prokomentarisem.Glupost do gluposti.
                  Ogroman tehnoloski jaz izmedju ova dva auta?Pa to idi i kazi vlasnicima M3-a koji izbacuju njihove masine i ubacuju Suprine.To kazi momcima koji voze super sportske motore i koji zaziru jedino kad vide Supru, to kazi ljudima koji imaju para da kupe 5 Ferrari-a, a u svojim garazama imaju Supre...itd itd.Toliko si neupucen da nemam nameru da gubim vreme sa tobom u objasnjavanju oko Supre.

Supra ima svoje mesto medju ljudima koje interesuje brutalnost...i NIKAKAV BMW i slicni ne moigu ni da se POREDE po tom pitanju.

Kad budem hteo stazu...uzecu Sky-a, kad budem hteo divljanje na str8 line uzecu Supru...i u oba slucaja ce taj BMW biti toliko smesan da nije ni za pricu.

Originally posted by TOKYO
                  I Sky jos nesto te molim! Kad spominjes cifre od 1000,1200,1500ks-a molim te izostavi rec stock!!! Boli me glava.

Pozz
                  Eto jednog primera TOTALNO neupucenog coveka.Ja kapiram da je tebi tesko da zamislis mesinu koja je toliko mocna i brutalna da odredjeni delovi OSTAJU STOCK cak i pri tako velikoj snazi i boost-u...kapiram da ti je tesko jer na bilo kojoj alfi treba 80% motora da se zameni za prvih 100-150hp.

Opet kazem... nista nije moje licno misljenje..to je CINJENICA - DOKAZANO.Auto je za to i pravljen.Ne da bude skulptura, ne da hvatate sponzoruse na auto...nego da ti savije kicmu od ubrzanja a da pri tom mozes bez problema da ga vozis svaki dan po gradu, ohladis se klimom, slusas muziku.Tj...nemas pojma da li je pod haubom 300 ili 1300hp.

A ja TEBE molim da ne pises vise ovakve glupe komentare (koji bi jos trebali i da budu smesni), jer je strahota koliko pojma nemas.Ako volis Japan i taj sugavi drift, informisi se malo vise oko Japanskih auta pre nego lupnes jos nesto u sledecem postu.

Comment

• 206
                    Admin od ispočetka :)
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Zasto li se trudim uopste.
                    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Stvarno si ne normalan....kao da si ga ti pravio a pritom nemas blaga veze o istoriji ijednog auta nego gledas te decije klipove sa po 1500 konja stock
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                      X