Menjas filter goriva kada menjas i ulje i filter ulja, a naravno i vazduha.
MONDEO Iskustva
Collapse
X
-
vec ukoliko se poboljsa kvalitet eurodizela
a nema ni potrebe posto su svi danasnji dizeli upravo konstruisano za danasnji euro dizel.
TDCI i svi ostali dizeli sirom Evrope bez ikakvih problema koriste danasnjiu kvalitet eurodizela, milioni vozila i stotine miliona km je vec predjeno sa njima.
nema razlike goriva na nasim pumpama od bilo kog goriva bilo gde u Evropi bilo da je poreklo dizela domace ili strano.
zato sam i pitao kako se zna da je dizel natocen na pumpi A 'los" ili "dobar" u odnosu na pumpu B kada je taj dizel mozda srpski mozda madjarski mozda grcki mozda makedonski mozda hrvatski mozda ko zna kog porekla.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
filter goriva nije po meni, nego po fabrikama osnovna stvar koja je nuzna za ispravan rad bilo kog dizel motora sa bilo kojim dizel gorivom.
sumpor je sastavni deo svakog dizela i svake nafte i tu nema pomoci, prosto takvo je gorivo pa je i konstrukcija motora tome prilagodjena u fabrici. kako dizel motor nije nikakva novost i kako se dizeli sa sumporom uspesno koriste decenijama to je i ta osobina nafte odavno resena adekvatnom formulacijom motornih ulja za primenu na dizelima.
ali voda je sastavni deo vazduha i kao takva se kondenzuje u rezervoaru i ne moze se zaobici a filter goriva je kljucan element da tu vodu izdvoji iz goriva i odvede dalje od sistema ubrizgavanja.
zato se i menja bitno cesce nego na benzinskim motorima, ili ispusta voda (raniji dizeli su imali filtere sa slavinom na dnu , otvoris slavinu i ispustis vodu/talog).
ne postoji dizel gorivo bez sumpora i bez vode, pitanje je samo kolicine.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
ne bi se slozio da domaci dizel ispunjava sve standarde sto se goriva tice.
recimo skoro sam u autobildu citao komentare uvoznika automobila na domaci dizel.
reno je rekao da domaci dizel je daaaaleko od propisanog.
chrysler-mercedes je napravio sporazum sa odredjenim pumpama da vlasnici njihovog dizela moraju da sipaju na njima i cuvaju racune i ako se nesto pokvari vezano za sistem ubrizgavanja pumpe snose trosak. u posledenje vreme oni cesto govore kako se dizel popravio u srbiji.
toyota i jos mnogi drugi ne uvoze svoje najjace dizel modele zbog goriva.
recimo do skoro ako ne jos uvek hrvatska nije imala proizvodnju e4 dizela. malo su oni ispred po kvalitetu goriva nego mi.
cak i ako se napravi u fabrici dizel propisanog kvaliteta veoma je bitan nacin njegovog skladistenja i transporta koji takodje mora biti rigorozan zarad propisanog kvaliteta. ja neverujem da se kod nas cak i ovo postuje.
ja licno ne primecjem razliku gde tocim ali odredjeni clanovi foruma su rekli da primecuju a ako su norme iste za sve ovo ne bi smelo da bude, ili bi?ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
-
Pa na prethodnoj strani se o tome i pisalo. To sto uvoznici pricaju nije zvanican stav tojote, renoa ili nekog treceg. Kapiram da time skinu sebi dobar deo odgovornosti.
Operu ruke od svega sto ne urade dobro ili sto se pokvari pre vremena. Najlakse je nekome ko dolazi pet puta da reklamira istu stvar reci da to tako mora biti jer su u Srbiji losi putevi i uzasno gorivo. Mozda imaju i neke jace razloge, ali meni samo ovaj pada na pamet
Comment
-
-
Jeste, bilo bi dobro da se otvori nova tema, bas vezana za to. Ovde da se bavimo FordomLoneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
ali odredjeni clanovi foruma su rekli da primecuju a ako su norme iste za sve ovo ne bi smelo da bude, ili bi
naravno da bi, norme imaju vrednost od-do,a gorivo se neznanto razlikuje od zemlje do zemlje, od rafinerije do rafinerije od klimatske mesavine do druge klimatske mesavine.
i kako znas sta je domaci dizel a sta strani, po boji, mirisu, gledanju u pasulj ??
nije nikakva filozofija napraviti euro 4 ili bilo koji zeljeni dizel, poenta je da taj proces kosta kao i nuzni aditivi.
a to se kupuje gotovo u radnji, gotova tehnologija.
nista ne treba da se izmislja, sve je vec izmisljeno
nema ogranicenja, sve dok se sipa euro dizel a ono sto se zabranjuje je sipanje loz ulja- za to se ocekuje dokaz u vidu racuna.
druga je stvar sto se kod nas jos prodaje i loz ulje (iliti D2) na pumpama a neko to moze da zbog 2-3 dinara po litri razlike zloupotrebi.
cudni smo ljudi, dokazano ...
da se vratimo na Forda, nema ogranicenja niti za jedan model dizel motora za prodaju, upotrebu ili bilo sta drugacije u Srbiji nego u bilo kojoj zemlji EU.
i vazi ista 4godisnja garancija za novi auto, za sve modele Ford dizela.
kome odgovara Ford kao model dizel kao gorivo nije razlog da ga ne kupi, niti je gore niti bolje od proseka pogotovu sto je dizel kod nas i inostranog porekla, dakle bas onaj iz EU zemalja oko nas.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Posto se topic odnosio na Mondeo, evo necega sto mi je ulepsalo dan...
http://www.automarket.co.yu/pitali_ste/ ... tanje=2913Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Re: MONDEO Iskustva
Originally posted by DRAGONNedavno sam kupio auto "srcem", a ne razumom. Iako su mi mnogi sugerisali da uzmem Passata ili Audija, toliko mi se svideo Mondeo 2.0 TDDI Ghia 2001. godiste, da sam se odlucio za njega. Stvarno sam odusevljen performansama ovog Forda.
Medjutim, da li neko ima veca iskustva sa Mondeom? Da li je tacno da je odrzavanje skupo, da u servisima "deru"? O gubljenju vrednosti znam i sam dovoljno, posto ovde osim Nemca ni jedan auto ne valja.
Jasno mi je da Fordovi manje kradu, a neki mi cak pricaju da Ford ima jako dobar ugradjen sistem za zastitu. Medjutim, ja ipak razmisljam o Zederu, uprkos savetima da cu samo da bacim pare.Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...
Comment
-
-
Znam da se Mondeo proizvodi u Frankfurtu, ali pod pojmom "Nemac" prosecan Srbin misli na Audi, VW, Mercedes, ali i Audi...Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment