nego boost citam neku slicnu skolu razmisljanja i detalja oko konstruisanja sasije na tom istom 850 GLT i tu se pominju neki procenti kada je u pitanju nose dive i slicno.
prenecu pa da prokomentarises jer sam 3 puta citao i nije mi jasno o cemu se radi.
uzgred, Saab je stavljao ranije (mozda i sada ne znam) neposredno ispred zadnjih tockova na podu nesto sto izgleda kao klasicne zavesice.
znam da to nije svrha jer nema logike ali ne znam da li i koliko ima veze sa usemravanjem vazduha za kocnice, ili aerodinamiku poda ili nesto trece. da li znas na sta mislim?
Moze nekom od sveda da zatreba:
"Auto je udaren u zadnje levo krilo , inace je u full opremi sa prolupalim 2.3 motorom.
Cena celog auta je 2.200 EURA. Trzisna vrednost ispravnog auta je oko 4.500 EURA.
Za papire mogu da ti spustim na 1.000 EURA. Da se razumemo, u pitanju je SAAB 9000 cse
a ne stariji model 9000.
Takodje , imamo i ovaj auto u ponudi :
SAAB 9000 , 2.0 turbo, 1997 god. , crni, 2000 EURA. Za vise informacija mozete
me pozvati na 065/295-9000."
Opet da kazem da nemam nikakve veze sa ponudom, koga interesuje vise, neka nazove coveka pa nek pita. Koliko sam ja shvatio, prvi je 2.3 bez turba, a ovaj drugi `97 god. sto je, to je valjda stranac, i ne znam sta mu fali....
Nenene... 2,3 mora da je MY92 , moguce da je isteran na put posle 1 septembra 91 ali je model 92. To je prva generacija CS modela.
Motor 150KS 2,3 .. cena na zapadu 1500-1800 ? ovo sve ispravan da se pushi.
Moto treba da se radi za bar 1400 ? po nabavnim cenama ovde a kod nas necu ni da mislim.
Sad, jeste da imam 4-5 takvih motora u delovima ali to Vam nepomaze
Ovaj 97 godiste ako je ispravan , velika prevara je u pitanju jer se nemoze naci vani za ispod 5-6000? !!!!
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment