Nagodbe sa saobracajnom policijom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Miodrag
    CBC Veteran
    • 31.08.2007
    • 184
    • Sremska Mitrovica

znaci ti si bio vec na sudu cim kazes da je stigla uplatnica i za sudske troskove? mada ako si bio na sudu zasto tamo nisi trazio suocenje sa pandurima? sa druge strane zar su mogli da presude a da te nisu zvali...
    sta je sa onom stavkom da zalba ne odlaze izvrsenje

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by prolupator
      Standardan postupak, mozes da se zalis i kazna moze biti samo manja, a kosta te list papira, jedan koverat i 40 din postarine.
      Drugostepeni organ moze da ukine kaznu, vrati predmet na ponovno odlucivanje, moze i da preinaci odluku prvostepenog organa, a to znaci da kaznu moze da ublazi, ali i da je poveca.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• nikolaf7
        CBC Veteran
        • 23.12.2007
        • 181
        • beograd

Avgust 2007 ili 2006? Posto ako je 2006 dijeli te pola godine od zastarelosti
        If God rides a Harley............
        The Devil rides a Duke!

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Avgust 2007.

Nisam bio na sudu. Kao, napravio sam prekrsaj, napisana prijava (Zapisnik) koji nisam potpisao. Panduri mi nisu dali zapisnik, a morali su.
          Bila je tu jos gomila nepravilnosti s njihove strane... U njemu pise kad treba da se pojavis na Sudu i da das svoju izjavu. Ako se ne pojavis - smatra se da nemas primedbi i pristupa se izradi Resenja po kom te kaznjavaju ..

Lepo pise da moram da platim kaznu u roku od 15 dana od stupanja odluke na pravosnaznost i pise kome imam pravo da se zalim.
          Cemu zalba ako mislis da platis ?! Onda si,lepo, rekao da si kriv! I kome je jos drzava vratila pare ?!
          Nema stavke o neodlaganju izvrsenja u slucaju zalbe.

@sri: Tesko da se moze podici kazna za prekoracenje brzine od 17 kmh. To moze ici samo manje. Da sam presao preko crvenog, ucestvovao u sudaru ili, ne daj Boze, nesto teze, pa i nekako...
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• milan_g1
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2007
            • 863
            • Karaburma

Nocas oko 2h vracam se sa posla, setim se da nisam iskljucio grejalicu, vracam se nazad, normalno malo pozurim, zamagljena stakla pa se slabo vidi u retrovizoru, ide neki auto iza mene, brzo me je stigao, ja pomislio taxi posto je Zastava 10, prepoznao sam farove u bocnom retrovizoru, rekoh coveku se zuri pa i ja jos malo pozurio, kad ono odjednom se pali rotacija... Uh sto sam bio ljut sam na sebe!!! Stanem kulturno, stanu i oni, ja izadjem iz auta, izadje policajac i pita me sta je ovo i pokazuje na zadnji kraj auta, ja nemam pojma o cemu se radi, sve sijalice su mi ispravne, a on me pita sto je legao auto?! Objasnim da su amortizeri i opruge malo kraci i odmah mu kazem da idem sa posla i da se vracam na posao jer sam zaboravio da iskljucim grejalicu, pogledao mi je dokumenta, pitao gde radim, vratio, laku noc prijatno... i pratili su me do posla, odmah iza dve krivine, nema 200m.

Rezime... vozio sam u 2 nocu oko 90 km/h u gradu, zaustavili su me pod rotacijom, iskreno sam rekao o cemu se radi i pustili me bez ikakvih problema, a mogli su i dozvolu da mi uzmu, ja stvarno nemam losa iskustva sa organima reda, rade svoj posao... Pozdrav
            "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• AlexRS
              CBC Senator
              • 27.10.2007
              • 234
              • Borca

Nocas oko 2 sata uhfati me radar na Zrenjaninskom putu ogranicenje 60 ja vozio 82, pored mene rame uz rame isao kadet istom brzinom kao i ja. Ali zaustavili su mene a njega pustili... Posle provere dokumenata kazna 3.000 dinara koju sam ja odbio da platim, jer godinama tuda prolazim i uvek pustaju do 80, a i ako su hteli da sprovode red sto nisu zaustavili i kadeta? Posalje on mene kod kolege u kola da mi taj napise prijavu kod sudije, na sta ja odgovorim da nije problem jer u datoj situaciji se uopste ne osecam krivim... Posle duzeg razgovora sa kolegom u kolima i uradjenim alko testom koji je pokazao 0.00 zapise on moje podatke i podatke o kolima u neko blokce i vrati mi dokumenta uz komentar da sledeci put smanjim brzinu... Na moje pitanje dali ce mi nesto stici i kad ce to biti on je odgovorio da mora nesto tu da proveri pa ce posle da vide....
              Dakle, ja mislim da od svega toga nema nista posto nije pisao u zapisnik vec u blokce i nije mi dao nista da potpisem...

Sta vi misli te o ovome?

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Duzan je da ti da da potpises zapisnik o prekrasju. Cak i ako odbijes da ga potpises. Meni su na isti nacin zapisali podatke u Kragujevcu i posle godinu dana dobio sam resenje od sudije o kaznjavanju. U njemu je stajalo da je policajac taj i taj uredno urucio zapisnik okrivljenom tj. meni??? Na ovo sam se zalio i cekam sta ce da odluce...
                https://t.me/pump_upp

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Mora da proveri da li je naplatio dovoljno kazni ... da li je ispunio kvotu.

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Kanarinac
                    CBC Senator XXL
                    • 08.10.2004
                    • 2870
                    • BG,Weedikovac

Nema shta meni je isto tako stigla za skuter neka kazna.Isto zapisao u blokce.Otishao kod sudije objasnio kako i shta.Chak pishe da sam potpisao zapisnik!I na to sam se zhalio da su mi falsifikovali potpis trazhio suochenje,sudija me iskulirala najstrashnije u fazonu jesi ti bio tamo i uradio to i to i cao.Tako da mozhesh da ochekujesh prijavu urednu,mada ne mora da znachi

I love my

Comment

• boris58
                      CBC Veteran
                      • 19.02.2007
                      • 196
                      • Cacak

odes kod sudije i kazes da ti policajac nije pokazao zapisnik vec je podatke zapisivao u blokce.
                      jebiga blokce im je zabranjeno. mora odmah da krene da popunjava zapisnik

Comment

• djukic
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2005
                        • 2526
                        • Beograd

Pa oni uvek mogu da iskuliraju i da krenu da maltretiraju kao kriv si i sta taj cika u plavom ima protiv tebe... E sad ja im nedozvoljavam da tako razgovaraju samnom! Uvek sam kulturan maksimalno kod OSL koje me saslusava ali im stavim do znanja da cu ici do Haga da utvrdim istinu.

Najvise pali dopisivanje (oni resenje a ti zalbu pa ko izdrzi...)
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

U Nedelju vece se moja gospodja nagodila ...
                          Indjija - St. Pazova .. ogranicenje 80 km/h, uhvacena pri brzini 128km/h...

"Znate ... za ovo je kazna 20+K din i oduzimanje dozvole..."
                          "Znate ... najmanja kazna je 3000 din..."
                          "Platite pojas i vozite..."

Epilog ... ode jedna 'iljadarka...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• DTI LET
                            CBC Senator XXL
                            • 13.08.2006
                            • 374
                            • Novi BGD

E koliko si se ti naplacao kazni dovoljno za bar 3 full seta xenona
                            www.opelclub.rs

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

I ne znas koliko si u pravu....

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Miodrag
                                CBC Veteran
                                • 31.08.2007
                                • 184
                                • Sremska Mitrovica

kaze burazer da kazne zastarevaju za 6 meseci, odnosno ako poziv ne stigne za 6 meseci od toga nema nista,... navodno mu rekao komandir stanice...

Comment

Working...
                                X