Koliko se secam kazna za voznju bez saobracajne je 600din. Jesi li platio kaznu, ili ga okitio crvenom ?
Nagodbe sa saobracajnom policijom
Collapse
X
-
nista se nebi desilo. jer i ne citaju zapisnik dok nedodju u stanicu.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
e ovako...
ja imam vozacku ( naravno ) ali za auto, koji sam tad vozio, nisam imao saobracajnu, nisam imao pojas, napravio sam prekrsaj i vozio sam iznad ogranicenja...pandur iskace da me zaustavi, ja prolecem i ne stajem... e sad, ne znam da li mi je video tablice a i ako jeste, one su bg a ja sam iz ns mada postoji povezanost vlasnika automobila samnom... ako me nekako nadju, da li ista i sta mogu da ocekujem?
Comment
-
-
Nista bitno ... proci ces bolje nego da si se zaustavio...
Ukoliko je pandur uopste napisao prijavu, stici ce ti poziv, a ti uredno otidji na sud i foliraj se da si najvece nevinasce na ovom svetu, da ga nisi ni video.
Dobices kaznu za prekoracenje brzine, max 3000din+troskovi i, mozda, 6 mes uslovno, jer samo to i moze da ti dokaze...
Jos ti dodatna "olaksavajuca okolnost" sto si dosao ti, koji si i vozio, iako je to nedokaziva tvrdnja (da si ti vozio) i, eto, priznajes da si isao brzo, recimo "oko izmerene brzine, bla"... posten si do koske, ne psujes, ne pljujes, ne pisas pored WC solje i sve tako lepo...
Brate, al' te krenulo...
Comment
-
-
znaci, najbolje bi bilo da iznajmim gajbu prekoputa sudije za prekrsaje...
inace, caletu stigla prijava pre neki dan, on se isekao jer je lik old school, dakle posten do maximuma i nikada ne pravi nikakva sranja... ode kod sudije, i ona ga pita sta ste vi tom i tom ( meni ), kad je videla prezime...
dosao je kuci deprimiran sto ga sudije prepoznaju po sinovljevim prekrsajima...
Comment
-
-
cccccccccccccccccccccccccc,kakav si ti mangup
Za 11god vozačkog staža dva puta sam to uradio ,mislim kolima (motorom sam im dva puta ukupno stao) i nijednom me nisu cimali,nadam se da ćeš i tako proći
Mislim može on da napiše ali to je oborivo u smislu otkud ja, odnosno auto taj, nemoguće, ma daj nije tako to je greška,nije mene niko zaustavljao....... tako da baš neće da se cimaju oko toga jer onda ima posla oko tebe baš, da dolazi na sud..........Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
Nocas kisa, na brdu iznad Orlovace, one dve trake brze. Zaustavlja me patrola onako pali rotaciju i istrcava policajac i mase. Stajem...
Kaze pandur
Malo ste brze vozili onako 89-90 km/h kaze pandur
Ja kazem jesam zurim sta da radim ali nisam valjda preterao.
On ce na to idemo do kolege, da napisemo kaznu.
Stojim ja ispred pezoa, oni pricaju kako sam ja vozio ali eto priznao sam pa mogu da mi pisu pojas. Ja bez reci kazem super bolje pojas nego neka prijava kod sudije i izvadim 1000 din.
On na to kaze da imam srece i vrati mi 500 din i kaze da su mi tablice prljave.
Ostao sam bez reci...
Comment
-
-
Jedno od boljih cimanja sa čika Murivojem, a priča ide ovako:
Krenem iz NS za LO i na obilaznici oko RU pred krivinu pre nadvožnjaka gde stoje uvek stignem kamion koji ide 50kmh .
Vozim se 60kmh i krenem da ga obilazim pred krivinu na isprekidanoj liniji a svo to vreme ne ubrzavam.Negde kada sam stigao do kabine kamiona počinje puna tj preticanje završavam na punoj a to se odigrava na jedno 400m od njih.Prilazim im sa 60kmh ,vezan,obojica zauzeti ,kad odjednom Murivoje cap na mene al ono energično.Odmah sam znao zašto.
Sredina Jula ,sunce prži.Izlazim iz Berlinga ,spuštam rukave da se ne vide šare ,naočare skidam ,kulturno kao i uvek ,a on preko puta cima nekog lika.
Stojim jedno tri minuta on još uvek sa likom,okrenem se i odem ispod nadvožnjaka u ladovinu.
Posle jedno pet minuta prilazimi Murivojre bez šapke sa sve sunčanim naočarima za sunce ,EJ
Rekoh važi ,pošto dok sam ga čekao oko 8 min u međuvremenu sam stavio naočare ,reših da ne skinem ni ja svoje tj (pushi) u startu
Daj dokumenta da ti pišem prijavu za preticanje preko pune - reče Murivoje
Ni pozdravio me nije.Odmah sam prešao na ti, a stariji od mene jedno dve tri god.
Koje bre pune šta pričaš?
Nemoj ti meni video sam JA.
Šta si ti video sa 500m udaljenosti?
Nemoj da si drzak
Nisam drzak ali nisam ni ovcica ,počeo sam na isprekidanoj.................
............................................... i tako jedno dobrih pet minuta
Ulazi u kola (misleći na stojadina)
Da nećeš da me privedeš?
ULAZI
Seo ja u stojadzera ,ono nema etisona kao BOV gebote
Okreće lik auto i vrađamo se prema NS i ne gde na pola krivine
Ovde si počeo da pretičeš.
A ono tu još puna.Sačekam dve sec. počinje isprekidana
Ne ,ovde sam počeo
Nemoj da me lažeš,misliš da sam majmun?
Tu sam prećutao.Kada smo stigli na kraj branika sa strane puta,on ga zalomi desno i bez gledanja u rikverc izađe na put koji ubija koliko je frekventan i okrene u pravcu nadvožnjaka .
ODSEKAO SAM SE,od njegovog veštog manerva.
Vratimo se nazad kad kolega njegov pita jesmo li se dogovorili?
I opet ista priča .................................................. .....
Ti piši a ja ću na sudu da kažem da nije tako.
Kad od jednom
Gde ti je nalepnica za max brzinu tj 80ka?
Ne treba to da ima, on ima i sedišta samo nisam poneo.(ustvari,ni nemam)
Otvara saobraćajnu kad piše konbinovano vozilo.
Lik uzima ZOBS i traži kombinovano ,kad ono kategorija kombinovanog vozila nije obuhvaćena,samo teretno i putničko.
Ljudi tu sam ,počeo da se smejem al baš.
Vidno iznerviran posle 20tak minuta cimanja samnom vraća mi dokumente.
Briši odavde
Hvala i doviđenja
Prilazim Berlingu i skontam da nemam putni nalog a debos nije ni tražio.Kontam da li da mu viknem kroz prozor za nalog ali ipak nisam.
I tako se završi jedno od boljih mojih cimannja sa njima.
Mislim tvoja reč,protiv njegove .
OK pre će se njemu verovati ali ako si ti u redu a priča ti još bolja ,kao prvo on neće da piše ,neće da se cima a ako piše možeš na sudu da prođeš sa tom pričom i plus da se žališ kako je on tebe ne propisno zaustavio ,cimao....
Stvarno je bila isprekidanaNe jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
Originally posted by baguPrilazim Berlingu i skontam da nemam putni nalog
moracu da pazim...
Comment
-
Comment