Pauk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Re: Pauk

Originally posted by ToNcA
    Posle 20-tak minuta dolazi "sef" (Cherokee-jem) i stvarno je bio krejnje fer i korektan mada me je i on nervirao. Pogledali smo i on je rekao "to tesko da je od nas" a ja kada sam pitao zasto nije popisano "pa ne mozemo mi bas sve da vidimo."

Taj sef je Zika Pauk, direktor Parking servisa, bivsi predsednik KK Crvena zvezda, a sad u UO kluba. On inace ima kafic u Palmoticevoj "Smaragd" i on i njegova ekipa redovno parkiraju tu nepropisno, tako sto zablokiraju druge automobile. Onda moras da trubis da bi onaj kreten cuo i omogucio ti da izadjes.

Ne mogu da vam opisem koliko sam se nasladjivao kada su ga uhvatile Vecernje novosti i pustile su sliku kako se parkirao na mestu ya invalide. To je nesto najbolje sto su Novosti objavile...
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
      • Mazda 6 2.0d

Pa nije bas "Zika Pauk" dolazio vec neki njihovi sef sluzbe za prenos automobila (ja bih je pre nazvao za kradju ali nema veze).

A samo mi nije jasno koji je problem da se postavi znak i onda se nebih cudio da mi odnesu auto - nepropisno je parkiran i to je to. Ali mnogo bi bilje bolo da je policijska kazna 6000 ali da nema cimanja do Slavije - ne bunim se ja zbog kazne nego zbog cimanja da odem uopste tamo gde su mi odvukli auto.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Ma nije ni to....nego bre odsecem se kada dodjem i nema mi auta...pauk mi nije ni na kraj pameti....a kada prilazim pauk placu onda sve zmirkam i molim se da ga ugledam
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• ToNcA
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2006
          • 868
          • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
          • Mazda 6 2.0d

Pa prva 2 minuta nije mi ni palo na pamet da kazem rec. A posle toga sam prvo okrenuo 92 pa mi oni dali broj parking servisa. Ali da sam bio iran - bio sam. Prvo ne znam sta da radim i tek mi pada na pamet luda ideja "bas me briga, imam kasko" .

EDIT 021 Ne citirati post iznad

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Originally posted by ToNcA
            A za one koji tvrde da sam xznao da je bilo zabranjeno - NISAM, NIJE BILO ZNAKA!
            Paz' da ti ne prodje to opravdanje.

Kada nema znaka, vaze opsta pravila saobracaja kao sto su tih 1.60m, pravilo desne strane, 10 ili koliko vec m od raskrsnice.....
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• TAZZ
              Banovan
              • 30.05.2005
              • 1409
              • NBGD,SERBIA

Bravo SRI...

Pazi....
              AT ALL CBC USERS...

Pre par dana lik se ladno ali ladno parkira preko celog trotoara, i to ne samo on nego par likova, ali je ovaj BIO extra bezobrazan...
              Setajuci se sa Tarom, U KOLICIMA, Pridjem mu, i zamolim da parkira normalnije Vozilo, on kao ma pali majmune...
              Nasmejem se i reko OK...

Nazvao Policiju, oni obavestili Parking Servis, doshao PAuk i CIAO AUTO...

a ja stajao i smejao se, naravno sa Tarom u Kolicima...

Tko se poslednji smeje, najsladje se smeje...
              Da se parkirao kao i svi drugi, ni po jada... Da je pomerio Auto, kad sam ga zamolio, a video je da guram dete u kolicima...Nego da niko ne moze da prodje trotoarom... onako KOSO se Bajica parkirao, kao ovo mi je BABOVINA.
              Pa i za takve ima leka...
              Sledeci put... ma brate ima da KASAPIM SHRAFCIGEROM PO AUTU...
              Kad je neko toliko bezobrazan da se tako nekome parkira pred Zgradom, a ne razmishlja , invalidi, mala deca...

Pa zasluzuje tako neshto!

Comment

• Williams
                CBC Senator XXL
                • 07.02.2006
                • 556
                • Beograd- Cerak

Bane na "obavestenju" (kojim su me inace "obavestili" da imam 15 min fore da premestim auto) pise da je postavljeno ispod brisaca u 17:22. Nemam pojma da li je istina jer sa iz kafica izasao u 18:20
                Ovo verovatno jesu ispunili, zato sto smo drugar i ja parkirali u Vojvode Stepe na trotoaru i stigli nekih 3 minuta pre dizanja. .

Pre jedno 2 godine na Banovom Brdu sam imao slicnu situaciju, parkirao sam iznad opstine kod trafike neke, medjutim umesto upozorenja bila je prikacena kazna i pauk je dizao ovog ispred mene.

Mnogo para uzima Parking Servis da bi bilo koja akcija bila pokrenuta protiv njih, nahvatace se oni jos mnogo mnogo para dok taj zakon ne dodje do skupstine. O Beograd Putu i iskrivljenim felnama i da ne pricam...

Comment

• Azrael
                  CBC Senator
                  • 29.06.2006
                  • 278
                  • Kragujevac

Ma to su bre najvece lopovcine i prevaranti. Bas sinoc se desilo da su pokupili jednog tako sto je samo pauk stao, i pokupio ga bez ikakvog cekanja! Meni se prosle godine dogodilo da su mi tri puta dizali auto ispred kuce, jer nisam mogao da ga uteram u dvoriste, a auto je osam godina bio parkiran na istom mestu, s tim da je bio propisno parkiran, i da nema znaka zabrane parkiranja, a najbliza raskrsnica je udaljena oko 50 metara, i imalo je mesta da prodju komotno kolica za blizance!

Comment

• NemaN
                    CBC Senator XXL
                    • 29.11.2004
                    • 1560
                    • munze

pazi jos ja razmisljam aj kao da odem ove nedelje tamo na pice....

iskreno ja kada se zadrzavam manje od 10min ne gledam kako parkiram....

uvek me je strah jer znam u svakom trenutku moze da me pokupi kad parkiram negde pored nekog kafica i zadrzavam se malo duze

inace koliko toliko postuku proceduru redovno ih gledam sa terase YUBC-a cekaju oko 12-13 min i onda pocinju da kupe

zanimljivo i tamo kod parkinga energoprojekta dozvoljavaju parkiranje na sredini parkinga a na drugom parkingu ne....udaljen 20m od 1...

video sam bash tazz-a kako lepo propisno parkira i placa...nije hteo da ceka mesto...
                    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• SAAB PoWeR
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2005
                      • 1394
                      • tu iza coska(Milwaukee USA)

pa koliko ce jos vremena trebati da u taj beograd civilizacija kroci , pazi NIJE BILO ZNAKA , sta su te na polaganju tome ucili , ako nema znaka samo parkiraj , pa ljudi u kucama nemaju znak na vratima , gde im se nalazi WC ali nuzdu vrse tamo gde je to predvidjeno i kako je predvidjeno , sto znaci , ako je trotoar predvidjen za pesake onda je i za njih napravljen ...

@TAZZZBOY
                      to je ono sto sam gore vec pomenuo , izigravaju mangupe , pa ti se smeju iza ledja , kako si ti glup ispao , staces drugo nego se okrenuti , neisplati se raspravljati ...
                      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Rendjo
                        CBC Senator XXL
                        • 26.06.2006
                        • 340
                        • Zadar HR

Originally posted by TAZZZBOY
                        Budi ti prijatelju muško pa mu zavidaj šamarčinu, a auto ti nije ništa kriv

Comment

• TAZZ
                          Banovan
                          • 30.05.2005
                          • 1409
                          • NBGD,SERBIA

Zashto prljati ruke Govnima...
                          Shrafciger pa po celoj strani auta...
                          Pa kad fljusne 400 heroja da to sredi... razmislice 10x pre nego li to ponovi...
                          NOVCHANIK BOLI, mnooooooooooooooooogo duze nego shamar...

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Koliko vidim od novčanika je sve i počelo!
                            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• TAZZ
                              Banovan
                              • 30.05.2005
                              • 1409
                              • NBGD,SERBIA

Vala Bash TETAK...

Comment

• NemaN
                                CBC Senator XXL
                                • 29.11.2004
                                • 1560
                                • munze

Originally posted by Rendjo
                                Originally posted by TAZZZBOY
                                Budi ti prijatelju muško pa mu zavidaj šamar?inu, a auto ti nije ništa kriv

bash tako....i sta da te neko vidi ne daj boze da si sa cerkom...a otisao covek u radnju nesto da kupi....

pa da te sastavi a da ti ne kaze....

aj malo pametnije....
                                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
                                X