Pauk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

A haaaaaaaaaaa

PAUK!

Comment

• marek
      CBC Senator
      • 16.09.2005
      • 243
      • Beograd

Oprez za kumodrasku krenuli su od poste pa na dole ka autokomandi da kupe redom.
      Za taxiste sto stoje ispred poste nema zime ali zato ko drugi stane na krivini bice odnesen.
      Zato je recimo konstruktivnije da uvedemo temu o tome gde hara pauk a ne da ispravljamo krive drine koje ne mozemo ispraviti.

Eto dzabe nerviranje i raspravka a rekao si da si zurio - pa izgubio si bar 2 sata vremena.

Ja vodim racuna kako parkiram jer ljudi to i rade ocesu auto kljucem, uvrnu antenu, pokidaju brisace i neka...

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

Danas sam bio svedok "leteceg dizanja" u onoj ulici (ne secam se kako se zove) kod bivse kafane "Strasni petao" - sto vodi ka Obilicevom vencu, jednosmerna. Jos pauk zakrcio celu ulicu a ja hteo da prodjem. Izaso i psovao pandura 5 minuta da sklone taj krs da prodjem pa posle neka dizu sta hoce ali on me gledao kao u vazduh. A auto je bio na trotoaru i nije ometao saobracaj ali zato ONI JESU!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Heinz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 1027
          • Beograd, Voždovac
          • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by marek
          Oprez za kumodrasku krenuli su od poste pa na dole ka autokomandi da kupe redom.
          Za taxiste sto stoje ispred poste nema zime ali zato ko drugi stane na krivini bice odnesen.
          Krenuli su odavno, nego sad imaju po 2-3 žuta pauka pa rade punom parom, od 7 ujutro.

Zanmiljivo mi ovo za taxiste, kako njih skloniti?

Najluđe je što ispred onog Tržnog centra postoji neko proširenje što liči na parking, ali se uredno dižu i odatle kola jer niko ne parkira uz ulicu (a pitanje i dal ostane 1.6m sa druge strane).
          Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

Jos se treba paziti i kos "Perpera" na NBGD-u jer je tu parkira paralelno sa trotoarom i imaju obicaj da odnesu sve koji su ukoso parkirani jer je iscrtano da je parkiranje paralelno. Ja sam zvao za caku i parkirao sam auto kako je nacrtano i kada sam se vratio samo moj auto je bio tu i jos par koji su bili parkirani propisno. A tu bas i nema toliko mesta da bi parkiranje bilo paralelno sa trotoarom a nista manje ne ometaju saobracaj kada su parkirani koso. Bash lesinarski - ljudi se snadju kako da naprave vise mesta po guzvi a neko tamo se seti da to kazni.

A da ne kazem kako su me belo gledali kada sam uguravao auto na iscrtano mesto (koje je na srecu bilo slobodno) a svi drugi parkirani ukoso.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• ilkebgd
              CBC Član
              • 29.08.2006
              • 59
              • BG

Ja kad vidim da cu morati nepropisno da se parkiram e onda zavucem auto recimo ukoso izmedju 2 drveta ili iza/izmedju neke bandere i drveta tako da nema sanse da ga dignu, a ni da ga zakace i odvuku
              Fiat Punto Mk.2 1.2 8V

Comment

• dfast
                CBC Senator XXL
                • 26.05.2005
                • 1302
                • Hoofddorp NL /Bgd

Nije lako promeniti ustaljene navike, to je najveci problem, nesto sto je godinama bila praksa. Trotoar je razervisan za pesake i jedino je dozvoljeno sa dva tocka popeti se na njega i to kada je ulica uska tj kada bi parkirano vozilo skroz na ulici ometalo protok vozila. Ako je vozilo sa sva cetri tocka na trotoaru automatski je nepravilno parkirano, a to za 1,6m prvi put cujem.

Comment

• NemaN
                  CBC Senator XXL
                  • 29.11.2004
                  • 1560
                  • munze

Originally posted by ilkebgd
                  Ja kad vidim da cu morati nepropisno da se parkiram e onda zavucem auto recimo ukoso izmedju 2 drveta ili iza/izmedju neke bandere i drveta tako da nema sanse da ga dignu, a ni da ga zakace i odvuku
                  ako ostavis vise 30cm razmaka veruj mogu da ga odnesu....samo veca verovatnoca da ce da ti ostete auto kad ga dizu
                  I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• doc
                    CBC Senator
                    • 25.08.2006
                    • 240
                    • BGD/KG

sta ja da kazem:
                    pre 3-4 godine su mi za mesec dana 8 puta odneli auto ispred kuce koji je bio "parkiran u raskrsnici" ... a nije. svaki put je bio parkiran minimum 1-1/5 m od pesackog prelaza. nije moguce zamisliti moje zaprepascenje kad ujutru treba da krenem negde i na mom mestu vidim parkiran drugi auto na isti nacin. sidjem do slavije, ispsujem idiota koji mi je odneo auto, platim kaznu... e poslednji put sam pisao podneo prijavu protiv idiota (isti pandur se pretplatio na moj auto) i od onda ga vise nisu nosili sa tog mesta. u medjuvremenu su rekonstruisali ulicu, pa vise taj problem ne postoji.

drugi, jos veci biser istog idiota je bio kad je odneo 6-7 automobila parkiranih od studentske poliklinike (ko zna o cemu pricam, bice mu jasno) do kraja ulice zato sto je doticna ustanova odustala od placanja zakupa 2 parking mesta, pa su indijanci iz beograd puta (valjda) samo skinuli onu dodatnu tablu sa znaka za zabranjeno parkiranje - osim na 2 mesta za ...
                    e onda je pola komsiluka sislo na slaviju da ih lincuje. i naravno svi smo platili.

kome ja da se zalim?
                    pogotovo sto me nikad ne mrzi (osim ako je nesto hitno-hitno) da se cimam i trazim parking mesto.
                    Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• NemaN
                      CBC Senator XXL
                      • 29.11.2004
                      • 1560
                      • munze

evo sad bas sam video jednu malo cudnu situaciju...

sad moze da se prokomentarise na 2 nacina...

cekali ovi sa paukom regularno 15 min i pokupili auto neka opel astra nova...krenuli oni vec ka 2 parkingu kad vidis zena trci sa drugaricom i 2 dece za njima...

naravno njen auto...i posle 2-3 min ubedjivanja pandur naredi da spuste auto i nista

nije platila nista samo je pustio....

Comment

• doc
                        CBC Senator
                        • 25.08.2006
                        • 240
                        • BGD/KG

zaboravih...
                        a njegoseva ulica je odmah iza coska, kola ostavljena na kolovozu nikome ne smetaju???!!!!
                        Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• Azrael
                          CBC Senator
                          • 29.06.2006
                          • 278
                          • Kragujevac

Sta da se radi kad je covek izgleda slab na zene, ili je to bila zena nekog budze jer za njih ne vaze nikakva pravila!

Comment

• sw.brick
                            CBC Senator XXL
                            • 09.10.2004
                            • 8141
                            • Beograd, barajevo-zemun
                            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

(u zakonu se kradjom smatra uzimanje imovine bez znanja i odobrenja vlasnika, ili se ja to varam).
                            koliko znam varaš se, pogrešna ti je pretpostavka.
                            verujem da bi izgubio glatko spor na tako postavljenom pravnom osnovu.
                            ne kažem da opravdava postupak, samo iznosim kako mislim da je pravno regulisano to pitanje kod nas (još uvek).

meni više smrdi stav da su oni pošteni radnici, i da stoga ne treba nikome ništa da dokazuju, u smislu pravilnosti i zakonitosti svojih postupaka.

u pravu obi?no važi premisa da je teret dokazivanja na onome ko tuži, u ovom slu?aju pauk službe...ali kod nas je pravni sistem i pravna država izgleda još udaljena.

nažalost, pauk se toliko izbezobrazio da više ni od ?ega ne zaziru, vidjam da šlepuju aute ?ak sa periferije gde je mala verovatno?a da baš ometaju saobra?aj.
                            gola sila..
                            volvo
                            945 SE turbo lpg
                            344 GL lpg

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Kum i ja smo pre nekoliko godina u HN imali situaciju da smo njegov Audi V-8 parkirali, po nama pravilno, ali verovatno nam je promakao neki saobraćajni znak.Elem stigne pauk, mi šta ćemo stojimo preko puta i kuliramo.Mučeni pauk poče da cima Audija,a on očigledno pretežak.Na kraju mu se podigoše točkovi i one šapice sa suprotne strane, pa odustaše od dizanja.Pomeri se pauk do Golfa 2(BG table) koji je bio ispred nas podigoše ga i adio!Mi se lepo upakujemo u vozilo i magla!
                              P.S. kradja = oduzimanje tudje pokretne stvari, da bi sebi ili drugom pribavio protivpravnu imovinsku korist!Delo mora da ima sve nabrojane elemente!Nije primenjivo na našu temu!
                              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• NemaN
                                CBC Senator XXL
                                • 29.11.2004
                                • 1560
                                • munze

redovna lokacija parking YUBC kad parkiras na sredini kupe....

Comment

Working...
                                X