Pauk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Jutros su mi pokupili auto u Zarkovu, ispred trznog centra na stanici. Inace, tu na trotoaru ispred lokala parkirano je svakodnevno 50-tak automobila. Teoretski, jesam bio nepravilno parkiran, ali trotoar je toliko sirok da uopste nisam nikome smetao.

Tu jedan lik iz lokala kaze da dolaze stihijski i da ranije uopste nisu dirali taj deo. Pretpostavljam da je tu najlakse da pandur ispuni svoju normu. Ne mora da se cima po centru, pauk moze lepo da pridje, a i Ada je blizu. Jebiga, meni je to stvarno dzukacki, da sad ides po predgradjima. Pre izvesnog vremena panicno me zove zena jer je pauk kupio ispred zgrade i to sa mesta gde ljudi parkiraju vec 15 godina. Srecom, komsija mi pomerio auto. Od tada nisu bili nijednom. Pa koji su njihovi ****ni kriterijumi? Da li sutra mogu da ih ocekujem u selu mog caleta?

Inace, stvarno pazim na to, u gradu apsolutno ne rizikujem, ai nisam ni sanjao da ovde mogu da me dignu...

Sta da radim, platio sam 6.000, ali u tom kraju bar 90 posto automobila je nepravilno parkirao upravo zbog divlje gradnje.

Ako oni hoce dzukacki, nema problema. Iako parking servis nema nista sa tim, evo sad sam odlucio da smestim Ziki pauku jer znam gde i kako parkira svog Cirokija, pa ce da osvane u rubrici paparazzo -

Mada, zabole njega djoka...
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• low rider
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2006
      • 613
      • Beograd

Hm, Zarkovo ... na istom mestu se i ja cesto parkiram kada nesto hitno treba uraditi, a sada je i Duff tu...
      Ima li neko preporuku gde se parkirati na toj lokaciji, a da nije rizicno ?

p.s. inace sto se tice zalazenja u naselja drugu su na banjici pokupili auto sa mesta gde ih parkiraju, od kad postoje zgrade, jer jednostavno nema gde drugo, parking im je premali, i eto...

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Sada sam tu prosao i sve je prepuno automobila, ali, oni mangupi dodju rano kada nije takva guzva. Ako obavljas nesto na brzinu i ako ti je auto na vidiku, onda nema frke. U principu nema tu mngo izbora. Postoji parkiraliste iza tog centra, ali namenjeno je stambenim zgradama. Doduse sada su napravili nekoliko dodatnih mesta, ali daleko od onoga sto bi trebalo. Osim toga, potrebno je da se zavlacis u Repisku, jer iz Trgovacke ne mzes da ddjes na to parkiraliste.
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Azrael
          CBC Senator
          • 29.06.2006
          • 278
          • Kragujevac

@Dragon
          To se vise ne zna gde pauk kupi, jer je ovde po Kg-u poceo i po selima da kupi?!

Comment

• goxee
            CBC Veteran
            • 20.03.2007
            • 119
            • Beograd, Vozdovac

Aha, a jel se desilo nekome da mu parking servis posalje cetitku za Novu godinu?

E meni su poslali pre dve godine, kada su mi ispred zgrade u Vojvode Stepe te godine odneli kola sest puta.

Sad ce svi reci da sam ****** sto ga parkiram tu, ali jednostavno na Vozdovcu je parking ogroman problem i nekad stvarno nemam gde da ostavim auto.

Pre neki dan krene drugaru da nosi, isto u V. Stepe, ali smo na vreme videli i odemo do saobracajca da ga pitamo da li je normalan, posto je auto stajao na parkingu instituta Kirilo Savic, kaze on "meni je receno da moram da odnesem 10 automobila iz V. Stepe danas".
            Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• Probisvet
              CBC Senator XXL
              • 07.06.2005
              • 423
              • FRANCUSKA

Ajd citam i pratim ovu temu da vidim sta sve ima u Beogradu i okolini a da vam ispricam da ovde na azurnoj obali u Francuskoj prvi put mi pokupili kola za manje od 5 minuta odsustva da sam pomislio da mi je neko maznuo kola. Parkiram kola u ulici koja ulazi u dvoriste Ruske crkve oko 5 sati uvece i normalno iza mene i ispred mene jedno dvoje kola i odem do jedne prodavnice udaljene ni manje ni vise oko 20tak metara zadrzim se oko 5 minuta i kad sam se vratio, onako punih ruku, do kola, kola nigde pomislih koja je ****** mogla da mi mazne auto sa alarmom a da ga ne cujem i pocnem da se raspitujem dali su videli nekog da je odvezao moj auto. Normalno niko nije video nista i posle dva tri minuta raspitivanja neko mi kaze da su dosli sa pet vozila (pauka) i u roku od tri minuta pokupili kola iz te ulice i odvezli ih na parking. Bog te mazo tri minuta pa oni su se izgleda pripremali za olimpijadu ,pomislih.

Comment

• milannik
                CBC Senator XXL
                • 23.12.2004
                • 1455
                • Niš

Jedno pitanje u vezi pauka, u zadnje vreme vidjam da odvlace vozila, zakace za zadnji deo i odvuku. E sad, da li mogu da ga odvuku ako je povucena rucna?

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Mogu, jer se oko tockova kace neki gvozdeni ramovi sa tockicima, pa je nebitno da li su vozilu blokirani tockovi jer oni i ne dodiruju put.
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

e ali ponekad ih mrzi da stave to, tj da podignu auto na te ramove pod kojima su tockici pa su mom komsiji pre jedno 2 godine sjebali gume i zadnje kocnice na autu jer su ga odvukli na njegovim zadnjim tockovima...

a ne znam sta bi bilo da su ga odvukli da prednjim tockovima, s obzirom da ga je ostavio u prvoj brzini? da li bi sjebali menjac ili sta bi se desilo?

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

Re: Pauk

Originally posted by DRAGON

Taj sef je Zika Pauk, direktor Parking servisa, bivsi predsednik KK Crvena zvezda, a sad u UO kluba. On inace ima kafic u Palmoticevoj "Smaragd" i on i njegova ekipa redovno parkiraju tu nepropisno, tako sto zablokiraju druge automobile. Onda moras da trubis da bi onaj kreten cuo i omogucio ti da izadjes.
                      Zika nije vlasnik kafica "smaragd" a sto se plamoticeve tice mozete auto ostavljati na ulici samo bezite od pesackog prelaza
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Superbird
                        CBC Senator XXL
                        • 06.02.2006
                        • 384
                        • Sabac ---> Novi Sad
                        • Audi 100 Typ 43

Hm.. provereni lek protiv pauka (nazalost, ne i protiv kazne) je da se parkiras tik uz neki stubic ili drvo, namotas pun levi/desni i nema sanse da odnesu auto...

A jednom mi je sinulo da uzmem neki krs, zatamnim stakla, parkiram u centru i nakrljam betona kroz siber

Comment

• Williams
                          CBC Senator XXL
                          • 07.02.2006
                          • 556
                          • Beograd- Cerak

Ja sam gledao bas jedan takav kako ga dizu,on na ivicnjaku izmedju drveca a ispred njega kolona propisano parkiranih.

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Bas zbog takvih ideja su i uzete Toyote i ramovi sa tockicima, pa vise nema mesta odakle se ne moze izvaditi auto.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dragon
                              CBC Senator XXL
                              • 15.11.2006
                              • 963
                              • Beograd

Re: Pauk

Originally posted by zverko
                              Zika nije vlasnik kafica "smaragd" a sto se plamoticeve tice mozete auto ostavljati na ulici samo bezite od pesackog prelaza
                              Onda sam pogresno informisan, iako je cesto tu.

Comment

• Dragon
                                CBC Senator XXL
                                • 15.11.2006
                                • 963
                                • Beograd

Gde je sada pauk???

Comment

Working...
                                X