Imam i ja jedno pitanje, da se nadovezem na ovo sve, da li mi je potreban taj atest za ugradjivanje pezoovog 1.9 motora koji se ugradjivao u 205 GTI, pitam jer je moja sasija s pet vrata,dok je kod GTIa s troja vrata. . . Hvala
U principu, svaki motor koji je fabricki ugradjivan u model 205 ne podleze atestu. Sto bi trebalo da znaci, bez obzira na br. vrata, ne treba ti atest, jer je 205 isti model auta. Ja sam radio atest, jer u jugu nije predvidjeno nista vece od 1.3 65ks... Mozes da odes do AMSS-a i da se raspitas, kod njih sam ja zavrsio atest.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Uradi atest da te ne boli glava, jer obicno na tehnickom ne gledaju broj motora...
Doduse kod 405ice broj motora je na plocici koju mozes da prebacis sa motora na motor....
Hmmm... lose ti to neko rekao... kolko ja znam... odes u ljermontovu... prijavis promenu motora,doneses im papire od tog "novog" motora,napravis ugovor (da imas neki papir sa sobom da ako te zaustavi pandur i ako zatrazi proveru) i pri sledecoj registraciji dobijes novu saobracajnu sa novim brojem motora
Nikakvi atesti i nikakva cuda... ako stavljas fabricki motor...
Barem sam tako pre radio... jel je to u medjuvremenu neki nov zakon izasao ?
Comment