Sve vec pise u temi kako radi uredjaj, moze on da stoji i opet da te snimi i izmeri brzinu, a neko drugi te zaustavi npr.
GRESKA NE MOZE! Ne moze da te snimi ako stoji, onda mora da postoji aktivno snimanje (laser ili radarski snop, ili neka mambo-dzambo tehnika koja prepozna dve referentne tacke na putu pa izmeri predjeni put i sracuna brzinu, al to je tesko izvodljivo). Ako se presretac krece brzinom od 120 km/h to je brzina koja pise na snimku! Kraj. Zato te i prate i snimaju, da dokazu da su se kretali iza tebe (ispred tebe) na istom rastojanju sto znaci da vam je brzina ista, pa koliko je brzo presretac isao toliko ste i vi isli. U suprotnom to bi bio radar/lidar zakacen na auto i tada bi vec nesto mogli da uradite sa jammerom i sl. Prosto.
Netacno skroz. On ne uzima voju brzinu kao merilo vec referentne tacke ako sam dobro shvatio
GRESKA NE MOZE! Ne moze da te snimi ako stoji, onda mora da postoji aktivno snimanje (laser ili radarski snop, ili neka mambo-dzambo tehnika koja prepozna dve referentne tacke na putu pa izmeri predjeni put i sracuna brzinu, al to je tesko izvodljivo).
Greska, moze, jer upravo ovako radi
The difference between men and boys is the price of their toys
Sve vec pise u temi kako radi uredjaj, moze on da stoji i opet da te snimi i izmeri brzinu, a neko drugi te zaustavi npr.
GRESKA NE MOZE! Ne moze da te snimi ako stoji, onda mora da postoji aktivno snimanje (laser ili radarski snop, ili neka mambo-dzambo tehnika koja prepozna dve referentne tacke na putu pa izmeri predjeni put i sracuna brzinu, al to je tesko izvodljivo). Ako se presretac krece brzinom od 120 km/h to je brzina koja pise na snimku! Kraj. Zato te i prate i snimaju, da dokazu da su se kretali iza tebe (ispred tebe) na istom rastojanju sto znaci da vam je brzina ista, pa koliko je brzo presretac isao toliko ste i vi isli. U suprotnom to bi bio radar/lidar zakacen na auto i tada bi vec nesto mogli da uradite sa jammerom i sl. Prosto.
Mozes ti da ides 200, a presretac 50 i opet ces da popijes kaznu, na presretacu moze i da ne radi brzinomer i da mu je izvadjena tabla i opet da ti pusti snimak na kome pise da si isao 200.
GRESKA NE MOZE! Ne moze da te snimi ako stoji, onda mora da postoji aktivno snimanje (laser ili radarski snop, ili neka mambo-dzambo tehnika koja prepozna dve referentne tacke na putu pa izmeri predjeni put i sracuna brzinu, al to je tesko izvodljivo).
Greska, moze, jer upravo ovako radi
E to je sasvim druga stvar! Znam za ovo sto sam ja pisao (stariji sistem) i znam da postoji nesto novo na tom polju i znam da se radilo na sistemu koji radi po vec recenom principu. BIlo je pre godinu-dve na TV emisija bas o tome, nisam znao da vec to radi uveliko, zato sam i pitao NA KOJI NACIN meri. Sada je jasno, sistem nove generacije (VASCAR 5000 i sl.) stvar resena, ovi nasi se dobro otvorili bogami. Da znam posto sutra opet putujem, taman da se cuvam
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Jel moze za mene samo jedan kratak rezime? Ako npr. ja idem u levoj traci 220 a presretac u desnoj 120, i ja ga prodjem, ja sam vec gotov? To sto ce oni mene da stignu, presretnu i zaustave je samo formalnosti radi a ne zato sto moraju da me izmere?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Evo me sa mog standardnog poteza KV-BG preko Batocine. Ljudi, NIKOG na auto-putu a NIJEDAN auto koji lici na presretaca (doduse jedan SAAB mi se za trenutak ponasao tako-znam da nije, neki matoriji model ne razumem se u kamione , ali posle je nestao ispred mene ko iz pracke ispaljen ), ma nisam naisao ni na jedan noviji auto, osim nove Corse, Grande Punta, nekoliko Sparkova i to je to. Ali sam zato naleteo na dve patrole kod iskljucenja za Smederevo i Mladenovac, nisu merili. Inace ne treba dvogled. Iz tri lepe (po normalnom vremenu, dan naravno i ako znas sta voze) vidi se sta je u desnoj traci. Ako je nesto vece, smanji! Pa kad se priblizis lako ti je dalje. Neko ionako rece da do 140-150 znaju i da oproste tj. da ne diraju.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment