A moze li to posle da se dobije na cd-u ili flashu?
Presretaci i u Srbiji
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bardahttp://www.autoklub.hr/servisne_info/presretaci
Nase komsije sve otkrile"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Tako su se slatko smejali i neki moji bajkeri iz KV kada su im pre dve godine turski saobraćajci u nekoj olupini od automobila prikazali dokumentarac radnog naziva "Mad Max-ovi iz Kraljeva".Problem je bio samo što su ovi moji lepo platili i snimanje filma i gledanje premijere!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Eto, znao sam, sad ce sve ekipe imati i svoje video kamere sa kojih moze da se brishe
Jedno je Turska drugo smo miAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by TETAKJedno upozorenje za CB-ovce, od danas je većina saobraćajnih ekipa na terenu dobila uredjaje za snimanje koji ne samo da evidentiraju prekoračenje brzine već prave i kompletan video zapis vaše "akcije"!E sad, ovo ne bi bilo ništa posebno novo, da nije okolnosti da se taj zapis(sa svim relevantnim podacima potrebnim za podnošenje prijave) ne može obrisati.Znači ako vas kontrola "zakači" nema šanse da na bilo koji način pokušate da umilostivite policajca, jer on na kraju mora da "položi račun" za svaki snimak koji je napravio!
Znači, neko uvek mora da "plati"!
OPREZ!
Comment
-
-
Ja se u te skalamerije ne razumem puno, ali liči na to, ima nekih senzora na sve strane, otvora za optiku, oznake za opasnost od zračenja, tripod......
Smešno je, a istinito da su u prvih sat vremena ulovili(pored ostalih) i procesirali trojicu kolega.Dvojica su bila iz BIA, a jedan iz Policije!
Došlo, kako vidim, crno vreme!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Nije to do brojnosti, vec do stecenog refleksa da se ne obraca paznja na ono sta je nacrtano na putu i nakaceno kraj puta.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment