Naravno niko ne može da vam zabrani da blicate jedni drugima!
Pa naravno da niko ne moze da nam zabrani ali ljudi su postali tolike pic*etine da nemam reci
Ja uvek obavestim druge ucesnike...dobro ne mogu da gresim dusu ima i dosta slicnih meni ali to je pre bilo kao dobar dan
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
@rajmax63 ako si video isto ovo cudo kao na slici,onda smo "obrali bostan"
Ovo s***e ima domet od 2000 metara a moze i nocu da snima i to neprekidno do 7h.
E sad za skladistenje video snimaka koje belezi u MPEG-4 formatu koristi SD memorijske kartice,a one ipak mogu da se brisu
U pitanju je Prolaser 3 sa kamerom,nista drugo
Znaci vise nema "cenkanja" Zbunjen
Jaoooo Klinktone
Izvinjavam se za off, ali...
TRAS ..eto ti ga na..solja 35 maraka, cev 10 maraka..penzijaaa 30 maraka, ako se prištedi za jedno 8 meseci ima da kenjam ko čovek gospodski.
Drugari, nagrabusili smo, jedino nas blicanje spasava ili ko što je neko rekao nema stajanja..hehe
@rajmax63 ako si video isto ovo cudo kao na slici,onda smo "obrali bostan"
nego šta nego video i to u zadnji momenat
da ne bi ebenog kamiona uleto bi im ko kec na 11
ko za inat bila mi prazna bakterija u aparatu ali prvom prilikom slikam
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Vidim svi izginuse za ovih godinu dana
Ja blicam u nocnim uslovima max 3X i to tako kratko cisto da se vidi neka promena u faru ,gore po tebe je da ti blicnem recimo sa mondeom kome je dugo svetlo po mojoj proceni makar duplo jace od xenona(fabricka sijalica!!!)
Sory za off bilo je mnoooogo jace od mene.
Elem,znaci nije bas da nepostoji mogucnost da se snimak ponisti!? Pa dobro ako je tako,ja sam pomislio da smo ugasili i mi i saobracajci
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Niko nije rekao da snimak tehnički ne može da se briše.Poenta je da brisanje vrši ovlašćeni lik u Upravi saobraćajne policije koji ima pristup memorijskoj jedinici uredjaja!Znači snimak ne može da briše onaj koji ga je snimio, a ni njegov nadredjeni, pa čak ni njegova žena!
Comment