Zasto bi bila samo jedna te ista vozila? Ima i drugih, pored skoda.
Presretaci i u Srbiji
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Moj prijatelj je pre par dana imao susret na auto putu sa vozilom koje je ocigledno bilo presretac.Kada je dosao do naplatne rampe na Naisu iz pravca ka Leskovcu, primetio je da u traci pored njega u kojoj je upaljeno crveno svetlo stoji crn auto(po njegovim recima najnovija Hyundai Sonata).
Kako je malo ostrije startovao sa naplatne rampe i poceo da ubrzava,tako se ovaj auto iz susedne trake za cas stvorio iza njega, vozeci na rastojanju od stotinak metara.
Posto je to mom prijatelju bilo sumnjivo drzao je sve vreme brzinu ispod 140km/h tako da se ovaj Hyundai na prvom iskljucenju okrenuo i vratio ka Naisu
Comment
-
-
Ja pretrca temu i uopste mi nije jasno da li je ikoga u Srbiji zaustavio presretac. Nesto mi se cini da nigde nisam procetao - e je*i ga - mene navatase
Daleko bilo da ikome od nas to zelim, samo me zanima da li postoje svedocenja iz prve ruke.
Comment
-
-
Off obrisan
Flavio, kakav punto i w124 kao presretaci, kada ima treba svetlosna godina da ubrzaju do 140? To su najobicnije patrole, a ta 124 sljaka vec jedno 15-20 godinaKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Tako mi rekoshe,da su u njih ugradjeni oni radari za uslikavanje(vozi za tobom par stotina metara da bi te izmerio i uslikao,da ne lupam naziv) + ovde je 95% puteva sa max 80 km/h ogranicenjem pa je pitanje koliko je stvarno potrebna neka azdaha...
Comment
-
-
na auto putu BG-NIS, jedan od presretaca je crna 607 V6, uhvatise mog drugara pre neki dan sa 170. a za punta ne verujem, bez uvrede svim vozacima punta, ali ako neko vozi 170 nikad ga puntom nece stici, pogotovo ako je neki jak auto sa dobrim ubrzanjem, npr. ovaj moj drugar vozi bmw 525 neki stariji.Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
Originally posted by Flavio+ ovde je 95% puteva sa max 80 km/h ogranicenjem pa je pitanje koliko je stvarno potrebna neka azdaha...
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by StudentBGD@VuleR
Ovde na forumu su pazljivi, odgovorni i disciplinovani vozaci koji voze strogo po propisima tako da niko odavde nije ni mogao da ima bliski susret sa presretacima...
Tako i treba, pa mi smo valjda primer ostalim vozacima kako se treba ponasatie slatko me nasmeja
Samo su mi sve price delovale kao da je poznanik prijatelja cuo na poslu od kolege da je njegovog brata kum jednom video da su nekoga zaustavili, pa reko da pitam
Izvinte na offu
Comment
-
Comment