+ ovde je 95% puteva sa max 80 km/h ogranicenjem pa je pitanje koliko je stvarno potrebna neka azdaha ...
I na auto putu je ogranicenje 120, pa se vozi i 250, a ima i pravaca na regionalnim gde se moze navuci i 200, pa punto tu nema sta da trazi.
Necu da smaram ali danas sam saznao da su 2 Punta u igri i oba su rasporedjena na deonicama regionalnih puteva (kroz sela i sl.) gde je ogranichenje 50 i ponegde 60 km/h .
Ako jos zalazis u ove krajeve ... neke od rutanaj pravac,od nadvoznjaka pa pored Bambija do Maxi-ja,MVL pumpa pa skroz do Aleksandrovca(do granice opshtine PO tacnije) .
A shto nema pozadi iznad police display na kojem po potrebi "rolaju" natpisi Policija, Zautavite vozilo i sl.? Jer to, koliko sam skapirao, imaju svi, kao i zatamnjena stakla pozadi bash da se taj "semafor" sa kajronima ne mozhe videti (dok vec nije kasno).
Kako bi inache, kad preteknu nekog ko vozi 240 km/h, upozorili da zaustavi vozilo ili ih prati u desnu traku? Ako izbaci ruku sa palicom na toj brzini kroz prozor, ode i ruka i palica...
Comment