Pa ako bi imali non-stop zent da ce neko da vas "presretne" od drumskih razbojnika onda ce redovno da vam-nam stizu kazne od presretaca jer on jednostavno non-stop ide iza tebe dok te ne izmeri tako da je to malo problematicno po pitanju bezanja od moguceg napada od strane razbojnika
Znas,kad se malo vise razmisli postoji veeeelika opasnost od bandi ali to bi opet panduri trebali da razrese jer mi da uvek bezimo po putu bas i ne ide
Inace presretaci ce obezbedjivati sve putne pravce na kojima je veliki promet vozila tako da dzabe nervoza jer ce ih biti svuda i uvek
Yebo ih onaj ko ih izmisli!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Da dodam još jednog presretača novi BMW 330d crni,da nekoga ne bi uvio u crno
jeste....elem nema placanja kazne vec se direktno ide kod sudije za prekrsaje...i u razgovoru sa jednom prijateljicom poznavaocem prava za sada vam je jedino vadjenje to da ste pojurili iz straha ali samo u ovom slucaju gde vam se oni nabijaju iza ledja...sve ostalo je djaba....
da li se plasis da te jure besna kola sa zatamnjenim staklima?
100% sam za ostro kaznjavanje za divljanje po nepreglednom putu na kome je gust saobracaj. ali sam i 100% za zabranu presretaca ako se tako budu ponasali.
trebalo bi, da kad imaju dovoljno za kaznjavanje a pre no sto krenu u poteru, izbace plavu rotaljku na krov. ovako, desice se
1. da su snimili nekoga ko je za (recimo) 10km/h prekoracio ogranicenje,
2. pa ce da ga nabijanjem u branik nateraju da za 50km/h prekoraci ogranicenje,
3. pa ce da ga jure, a sve to bez istaknute plave rotaljke, bez sirene itd.
*sta ce biti epilog? doci ce mu kazna na adresu za tri cetiri vezana prekrsaja umesto samo za onaj prvi koji je jedini apsolutno neisprovociran s njihove strane.
svuda u svetu je apsolutno oborivo na sudu ovakvo nesto kao sto je prekrsaj koji je ocigledno isprovociran i koji se ne bi ni desio bez "male pomoci".
ok, jel mi nismo svet? ajde nek mi izadje ministar policije da kaze javno "policija je kod nas takva i moze joj se" i "cilj opravdava sredstvo", da znamo da nismo svet vec da smo gori od latinske amerike po zakonima.
samo se nadam da necu imati iskustva sa njima, dosta mi je vise sudova, poziva za okrivljenog, pretresa i svega!
O tome kakva je nasa policija, kakvo nam je sudstvo, ma kakvi smo mi ljudi uopste ne treba pricati.. mene udari pijan covek u drugom gradu i ja dobijem zapisnik posle 2 meseca da sam kriv 100%.. toliko..
Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.
Ljudi ako vam se neko nabija na branik, vi ga jednostavno pustite i nema problema, pa sta bi vi da vozite 200 i da ne placate kazne, ako hoces da jurcas rizikujes da dobijes kaznu i gotovo, sta sad ima da se polemise navlace me i tako to, sklonis se i eto gotova stvar.
Jel vi znate koliko je 120km/h?
DA, to je ona jako mala brzina. Neka preskace ako hoce kad vec autoput nema vise od dve trake (ako nema). Ne palite se na to.
Preticanje kamiona pa opet u desnu pa tako redom. Dosadno?
Pa jeste, ali je JEDINO TAKO po propisu.
Na autoputu su glavna stvar retrovizori. To ne zaboravite nikada ni kad vozite desnom trakom.
Dok preticete MORA da radi levi zvigavac na putu sa dve trake inace vas status NIJE JASAN onima iza vas. Takodje se daje desni obavezno za vracanje u desnu traku.
Ko to radi? Pa skoro niko, ali ebiga, tako treba.
Danas moj tata, BG-NS, crni BMW, šabačke tablice, pustio ga kulturno da ga obiđe i onda ubrzao na 160 (koliko je ovaj moj išao) i pratio ga neko vreme (dok ga nisu snimili, još se ćale "trkao" sa njima, ali nije mogao brže, na sreću). Kazna 3000.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Godinama su uzimali pare a zakon nisu promenili niti prilagodili. Tek 2005 su se setili da dodaju da se merenje brzine moze vrsiti i u dolasku. Znaci da tek od kraja 2005 (mislim da je 2005) zakonski je ispravno meriti brzinu i u dolasku.
Mene interesuje po kom zakonu oni vrse merenje? Odnosno da li su gospoda iz mupa malko pozurila?
Da nebude neke zabune idiote koji jurcaju treba sankcionisati, ali ipak vidim da u gore pomenutom slucaju bilo je takmicenja ko ima veci k... Naravno da iako mozda i nemaju veci k. imaju znacku a sada vidim i BMW 330D pa jos i kameru.....
E ljudi mogu vam reci samo jedno ,a to je da i nisu tolike drkadzije od ljudi!
Danas presretac pravi krug preko plavog mosta jer hoce opet da se vrati na auto-put ka Nisu,video sam ga ali sam se istripovao da je on vec proso semafor medjutim kamion ga je zaklonio i nisam ga video te sam se naso pametan da kamion obidjem sa desne strane u traci koja je za desno i koja ima uslovnu strelicu.Kad sam obiso kamion vidim da je pasat 3.2 TSI prvi na semaforu ali mi nije bilo izlaza i onako "bezobrazno" stajem ispred njega na pesacki prelaz,nije uopste cekao mnogo odmah je upalio sirenu da mi se javi i skrene paznju,ja kulturno izbacio ruku,izvinuo se kao i savkom drugom vozacu on malo klimao glavom i prsticem i na tome se sve zavrsilo
Ovo je vec 2-3 susret sa njima uspesno zavrsen
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Idem prekjuče za novi sad i sve vreme vozim 200-240 i pred ulazak u grad normalno usporim i zaustavljaju me žandari kao vozio sam 79 a ograničenje 60 i pritom mi pokažu i sliku i kao kazna 2000 din. Baš me zanima kako ću se na sudu izvući ovaj put =]
Peugeot Club Serbia---- SKUP u Subotu, 12.7. u 18h - parking kod hotela Intercontinental!!! (blize Gazeli.)
A Vrbas? Izdajice! Nema niste znali...
znali smo, ali stvarno nije bilo sanse da se organizujemo i dodjemo... ne znam ni na skupu koliko ce nas biti... max 10...
mi ionako jos ne postojimo kao klub...
al jbg, ima vremena, dolazicemo...
(izvinite na off-u)
zar ste stvarno ocekivali da ce oni korektno raditi svoj posao i nece zloupotrebljavati to sto imaju?
Comment