Presretaci i u Srbiji

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Mogu, da te zaustave i da ti nalupaju par samarcina jer si bezobrazan.

Zasto bi to radio, da ih nerviras, provociras...?
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Samo ti proleti pored njih pa ces nam reci da li ti mogu nesto u stvari reci nam koliko te kostala proba
      Ma moci ce oni sve,samo polako...

Cuo sam iz pouzdanih izvora da je profi obuka za presretaca trajala oko 3 meseca,vezbe po poligonima,okretanje pod rucnom,slalom izmedju cunjeva...to je sto se tice sposobnosti voznje i plus na sve to kao psihicka priprema bla,bla.
      E sad sve bi to bilo ok da nije po sistemu ovo je moj zet,a ovo mi je bratanac vidi ubaci i h malo da sljakaju dobri su vozaci,ne treba njima obuka
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• 206
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Kakva bre crna obuka...

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Ne znam i ja nisam verovao dok nisam dobio od pouzdane osobe informaciju,obuka bi trebalo da se polaze! Oni koji su konkurisali ti su i isli na nju,a oni koji nisu obuceni ti su imali do yaya vezu! Kaze da je to opsti pokolj oko vozaca presretaca,izgleda da imaju mnogo dobru kintu!

Comment

• Al79
            CBC Član
            • 21.02.2007
            • 33
            • Beograd

Originally posted by scarab26
            a sta mislite o ovoj ideji:...
            Još bolje, kad ti se džukele onako bezobrazno zalepe na branik, provocirajući te i izazivajući još veću opasnost, lepo, kratko i odsečno na kočnicu... Sledi pisanje izveštaja do kraja života, premeštaj nazad na raskrsnicu, a štetu moraju da nadoknade...
            Sad ozbiljno, kamere na svakih par km pravca su mnogo isplatljivije i jeftinije rešenje, a totalno centralizovano i automatizovano.
            Pa lepo, blica i snima, a Mrmot sve to lepo upakuje i zajedno sa čestitkom i uplatnicom na kućnu adresu.
            Divljanje bi bilo "najslađe iskušenje od kada postoji promenada"...
            Someday we'll be dead and none of this will matter...

Comment

• 206
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Vazi, i onda popijes prijavu za kocenje na autoputu bez razloga, pa jos moras i stetu da im platis...

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

Originally posted by Al79
                Još bolje, kad ti se džukele onako bezobrazno zalepe na branik, provocirajući te i izazivajući još veću opasnost, lepo, kratko i odsečno na kočnicu... Sledi pisanje izveštaja do kraja života
                Mislim da ipak sledi jedno dooobro yebanje i drkanje tebe do kraja zivota,pa to kad bi im neko uradio prvo sto bi ga oni izgazili(naravno zavisi o kome se radi ),drugo sto bi dosli drugi da te gaze nema veze sto si ti u pravu! On bi to popravio i sredio ali sto bi te okacili na tapetu u svakoj prostoriji mupa pa ne bi bio svestan!

Ljudi,mangupiranja i slicnih ******stina sa policijom zaboravite! To moze u ovoj zemlji par ljudi samo tako da se ponasa,svi ostali mogu ozbiljne posledice po zivot da imaju! Mozete da ih mrzite ili mrzimo, dok su u uniformi oni su zakon ove zemlje i tu nema mnogo diskusije da ne akzem da nekad nema uopste diskusije!!!

Comment

• Al79
                  CBC Član
                  • 21.02.2007
                  • 33
                  • Beograd

@bukvalisti
                  Momci, preskočili ste deo "Sad ozbiljno...", bio sam krajnje ironičan, i da, "(naravno zavisi o kome se radi )"

Sve u svemu, mislim da ima daleko jeftinijih, efikasnijih, rešenja, manje sklonih zloupotrebama. Ovo kod nas će biti verzija bugarskih presretača, i jedni i drugi te opljačkaju, samo što imaš čast da te ovi naši pre toga malo provociraju. Divljanju se mora stati na put, a udarac po džepu srbina najviše boli...
                  Irony/ON Mada kad bolje čovek razmisli, i nije vam loša ideja da čovek visi na zidu svih državnih institucija, kao drugTito ili Staljin, ko kako voli... To je čast! Irony/OFF

Comment

• r1cer
                    CBC Senator XXL
                    • 22.01.2006
                    • 363
                    • Beograd

Originally posted by Laki GSi

Cuo sam iz pouzdanih izvora da je profi obuka za presretaca trajala oko 3 meseca,vezbe po poligonima,okretanje pod rucnom,slalom izmedju cunjeva...to je sto se tice sposobnosti voznje i plus na sve to kao psihicka priprema bla,bla.
                    Ajde sve ali što su okretali pod ručnom da mi je znati???

Najefikasnija metoda da ih ********š je da uzmeš neki auto od 500+ konja i voziš na 20 metara ispred njih i odjednom daš gas i oni ne znaju šta ih je snašlo Evo kako bi izgledalo njihovih 200 konja protiv malo jače mašine.

Comment

• Marcus
                      CBC Senator XXL
                      • 19.10.2007
                      • 631
                      • Novi Beograd - B62

Pa to ti je otprilike isto kao i ona lotus omega sto pobegne pandurima... ima klip na prethodnoj strani.... lagano lagano i pun gas...

Comment

• CLD
                        CBC Senator XXL
                        • 08.02.2005
                        • 1225
                        • Belgija - ranije Luna-Chico

mnogo detinjasto se razmislja, ja cu njega ovako ja cu njega onako, samo vi probajte, moraju i oni od necega da zive, a takve jedva cekaju.

Comment

• r1cer
                          CBC Senator XXL
                          • 22.01.2006
                          • 363
                          • Beograd

Jao jadni oni baš mi ih je žao.

Comment

• Al79
                            CBC Član
                            • 21.02.2007
                            • 33
                            • Beograd

Pretvori se veoma dobra tema u mešavinu "GTA Vice City" i "NFS".
                            Čini mi se da još niko nije spomenuo ugradnju Nitra u "presretače"?!

Poenta je da ne mora, niti treba, da neko nekoga provocira, juri, ovaj beži, trka se, pokušava da podmiti... Potpuno automatizovano i bezlično po džepu i bodovima, pa ko pre popusti. Nisu Nemci, koji kao važe za najdisciplinovanije, takvi po prirodi, već su i njih kazne, čvrsta ruka i jaka država doveli u red. U svakom slučaju svaki dan nam počinje sa "teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko..." I ostale zemlje od kojih kopiramo i šta treba, još više šta ne treba su prvo uvele kamere, pa tek kasnije "presretače", helikoptere... Mi nekako uvek krenemo od nazad. Zato nam je kako nam je.

Comment

• CLD
                              CBC Senator XXL
                              • 08.02.2005
                              • 1225
                              • Belgija - ranije Luna-Chico

izgleda da je ovde najveci problem nepoznavanje onoga o cemu se pise, a pogotovo o zemljama iz EU.

Comment

• muamua
                                CBC Veteran
                                • 25.02.2006
                                • 194
                                • muamua

...BMW...kod razdvajanja Subotica jug i istok .....
                                ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

Working...
                                X