Trebalo bi po Bg, ja mislim da sam jednom davno video taj auto, ima tamnija stakla, cini mi se da sam video pindzu napred, al je upalio blinkere isao zutom trakom i skrenuo desno tamo gde se inace ne sme, zurio negde Srebrni G6
Od kada se desila ona nesreca na pancevackom mostu sa onim BMW-om, danas, 06.03 je izgleda neka akcija presretaca, ja sam od kuce (centar) do posla (aerodrom BG) video cak dva komada, u pitanju su bili obojica crni Pasat, jedan registracija ZA a drugi PO, jedan je na autoputu hvatao a drugi je bio iza brankovog mosta... Tako da, narednih dana, oprez...
Ta saobraćajka nije bila na pančevačkom mostu, nego na magistralnom putu Pančevo-Beograd kod zgrade Progresa.
Kamo sreće da je više presretača. Traba voziti uvek oprezno, a ne samo narednih dana !
Ta X-ka je najveca glupost koju su mogli da naprave, skup, trosi kao blesav, trajace kao pola normalnog auta, odrzavanje kao tri druga presretaca, a brz je taman kao dobro cipovan 530d koji ce mu parirati u svemu osim u ubrzanjima 0-100. Ocigledbo dodatak dilu sa Micubisijima, odnosno Vitrom ili kim vec...glupost.
Jeftiniji je od tih koji si naveo, ima bolje vozne karakteristike, a da pricas napamet govori i to da nam je policija puna Citroenovih modela. Sjajan dil je Vitro napravio.
...da li uopste trositi reci na raspravu? Evo X jeftiniji nego BMW 5? U nabavci i odrzavanju? Bolje vozne karakteristike na reliju mozda, a u kakvoj jurnjavi po autputu mozes sasvim lako da mu pobegnes jer ce posle max. 100km morati na pumpu.
Vitro je napravio odlican dil, to bez sumnje, a da su ih presvukli oko tog Eva ni tu takodje nema sumnje...
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment