Moja majka je konacno, posle pune dve godine, dobila invalidsku penziju kao 100% invalid (100% telesno ostecenje). jedina da kazemo sreca u nesreci je sto cemo pomocu povlastica kojece ona imati prilikom kupovine novogautomobila docido istog!
Koliko sam upucen trebalo bi da bude oslobodjena carine (20%), PDV-a (18%) + sto cu auto kupovati za vreme trajanja sajma automobila, a poznato je da tada skoro svi proizvodjaci daju popuste od 5-10% na kupovinu njihovihautomobila utoku trajanja sajma. Znaci auto skoro pa upola jeftinije ako se ne varam...
Mene interesuje vase misljenje i iskustvo kod sledecih modela:
Skoda Octavia
Seat Leon ili Altea
VW Jetta
Toyota Auris
Inace svi automobili su sa 2.0 TDI agregatima i ako nefull onda bar briblizno full opremi....
Koliko sam upucen trebalo bi da bude oslobodjena carine (20%), PDV-a (18%) + sto cu auto kupovati za vreme trajanja sajma automobila, a poznato je da tada skoro svi proizvodjaci daju popuste od 5-10% na kupovinu njihovihautomobila utoku trajanja sajma. Znaci auto skoro pa upola jeftinije ako se ne varam...
Mene interesuje vase misljenje i iskustvo kod sledecih modela:
Skoda Octavia
Seat Leon ili Altea
VW Jetta
Toyota Auris
Inace svi automobili su sa 2.0 TDI agregatima i ako nefull onda bar briblizno full opremi....
Comment