Cela ova tema oslikava razmisljanje naseg naroda.
Nije mi jasno sta vidite u tim VW modelima.
Ja sam ranije mislio da su to stvarno dobri automobili, sve dok se nisam prvi put provozao. Na stranu izdrzljivost i dugovecnost, ali mi je udobnije bilo na drvenoj trokolici sa kuglagerima umesto tockova.
Nije mi jasno sta vidite u tim VW modelima.
Ja sam ranije mislio da su to stvarno dobri automobili, sve dok se nisam prvi put provozao. Na stranu izdrzljivost i dugovecnost, ali mi je udobnije bilo na drvenoj trokolici sa kuglagerima umesto tockova.
Nikad mi nije bilo jasno da neko ko daje 15-20 000e za auto ima problem sa registracijom koja je skuplja za 200e.
to sa Dizelom nedrzi "vodu " uopste...
znaci zvanicni cenovnik od dilera Honde DELTA:
Honda civic 2.2i-CTDi sport 140ks DIZEL cena: 27671 ? sa PDV
Honda civic 1.8i-VTEC sport 140ks BENZIN cena: 23541 ? sa PDV
da zaokruzimo znaci razlika je 4000 evra.snaga ista,ubrzanje isto,max brzina ista,oprema ista.
benzinac u gradu trosi : 8,4 lit/100km
dizel u gradu trosi : 6,6 lit/100km
sa dizelom predjes 100km po gradu i to te kosta : oko 510 din
sa benzincom ................................................. : oko 730 din
razlika 220 din
na 1000km ustedis 2200 din a na 10 000 km 22000din sto je oko 250 evra
znaci da ako prelazis 10 000km ustedeces nista jer je registracija skuplja za toliko za dizela ili ces eventualno "ustedeti" 50 evra...a ako je servis za dizela skuplji neces ni to ustedeti.
e sad... koliko 100 000 km treba provozati da se vrati onih pocetnih 4000 evra....nemam pojma...300-400 000 km ?? a plus sto se moze u benzinac pre ili kasnije ugraditi gas pa onda redovni troskovi za gorivo dodju ipak nizi nego za dizel...
po nekim racunicama ispada da nemozes NIKAD da vratis tu razliku koju si dao za dizel motor,ako nekog interesuje nek izracuna precizno,ja sam ovo okvirno racunao..
[/quote]
Kapiram ja sta si hteo da kazes ali kao sto je observer rekao platis u startu vise, prezalis i posle jedino sto zelis jeste sto manji trosak eksploatacije. A sto se auto gasa tice mislim da ga nikada necu ugraditi u nov auto pogotovo ako to bud bila masina tipa Honde. Motor je ipak konstruisan da idena benzin/dizel, a takodje mi se nimalo ne dopada naknadna ugradnja plinskog uredjaja kao i sigurni problemi sa istim u kasnijem periodu.
Takodje sam razmisljao i o Astri H...

Comment