Postavite TETKA na toèkove posle VRBASA....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Nikakva greska sto je domace vozilo, greska je samo u ceni.
    Doduse cena je manja nego na zapadu ali opet prevelika za tu klasu auta a 3 godine starog.

I ja vozim domaci auto i skroz sam zadovoljan tako da to nema veze.
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

Ja se ne bih na to mnogo obazirao! To sa branikom i sto je grebnuto se sanira bez problema, a i spusta cenu malo! Sedista nisu izandjana, ni volan. Btw, ako se odlucis za njega, ne daj cd. Pioneer Deh 6800. Imam ga u Bori, opasan. Platio sam ga pre god. dana 290e

Comment

• zux
        CBC Senator XXL
        • 10.05.2005
        • 773
        • Beograd-Filmski grad

hehe najbolje resenje je da kupis tog golfa, vozikas ga mesec dana i uzivas u mocnom motoru i bogotoj opremi, a onda ga prodas i prepustis nekom drugom da uziva u njemu, a ti uzmes astru

hehe cisto da te prodje volja za golfom (da mozes da kazes vozio sam i to cudo, i uzivao), a onda uzmes astru kao racionalnije i ekonomicnije resenje

Comment

• BOOST
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Tetak: sa linije odrzavanja rezon:
          Golf nije vishe auto koji je radjen sa TASom, nema originalnih delova a da su jeftini, ima smejurije od piratskih delova jeftino ali ti to nezelis.

Opel, sa druge strane, kao i auto tako i delovi za njih treba da budu oslobodjeni carine, stoi ide na ruku Opelu.

Nesmatrajte Opela onim sta je bio pre xx godina.

U izboru izmedju , mada znam koliko ti je Golf drag, opet kazem, moj glas na strani Opela.
          move your mind

Comment

• zux
            CBC Senator XXL
            • 10.05.2005
            • 773
            • Beograd-Filmski grad

mali off
            hehe inace tetak samo da te obavestim da se tvoja stara honda i dalje dobro drzi, jer je vozi komsija iz ulaza do mog (mislim da je to ta, siva, hecbek, sa verona moto nalepnicom), ako je nisam pomesao sa nekom drugom

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Kao što znate kod mene je osnovni kriterijum stanje vozila, a Astra je tu bez premca.Ipak mora?u da pogledam Golfa i da se upoznam sa gazdaricom, pošto je nagovešteno da cena može biti bitno manja........
              @ Zux moja Hondica je bila tamno plave met. boje i vozi je u BGD izvesna gospodjica M....a!
              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• iwcham1979
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2007
                • 741
                • Nis
                • Seat Altea 2.0Tdi

Evo ti malo info o tom Golf-u! Ne trosi uopste mnogo. Kombinovana, 8.4l

Mislio sam da su pedale i rucica menjaca menjane, ali iste su kao na slicici sa linka!

http://www.ltv-vwc.org.uk/wheelspin/ws_ ... pecial.htm

Comment

• jaksa
                  CBC Senator XXL
                  • 23.10.2004
                  • 701
                  • Novi Beograd, SC

Pored nove astre 1,4 sa 3 paketa opreme za 11.5k e nema ta stara 3 god za 8200 sta da trazi. Za tu razliku novo kontra polovnog se isplati i uzajmiti. Dizeli su oko 700e skuplji - 1,7 CDTI

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

@ Iw. Dosta od napisanog(u tekstu) se zaista i nalazi u ovom Golfu.?udi me da nema BBS felne kad je to za ovu ediciju obavezno!?
                    Ono što je navedno u tekstu govori sve, pogotovo onaj podatak o max. obrt. momentu i u opsegu obrtaja u kome se ostvaruje koji je kao u nekog dizela, fantasti?no!

Comment

• BOOST
                      • 29.09.2004
                      • 8726
                      • Gislaved//Sweden
                      • SAAB 9000 AERO R; SA

235 Nm, jel to je na leru?
                      a koliki je izmedju 1,950 i 5,000 rpm?

, sorry Tetak, al bilo je jache od mene, morao sam
                      move your mind

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

ja bi takodje pre u golfa naravno ako nije bas izgreban i shlanjav. astra moze da bude estra a i ne mora da znaci da ce biti. macka u dzaku, btw, sto je taj lik prodaje kad je toliko dobra... dosadila mu ili sta... ako nista drugo golf lepsi i kvalitetnije uradjen unutra...

poz

p.s. dovedi manekenku na skup sa sve autom da mi pogledamo donji stroj i to ...
                        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• zux
                          CBC Senator XXL
                          • 10.05.2005
                          • 773
                          • Beograd-Filmski grad

oooops sorry, omasio sam boju
                          hehe kao da sam daltonista

ma idi pogledaj tog golfa, jedno su slike i tel. razgovor, a drugo uzivo pogledati auto, ako ti se desi da ne mozes da odvojis oci od njega, onda ga uzimaj, u suprotnom ...

ih bre, al ste dosadni sa tom astrom klasik
                          ta 3 paketa opreme su standard u poslednjih 10 godina, a kod klasika se i to doplacuje
                          jbg. onda ispada najbolja varijanta da na cenu astre klasik doplati jos 3.000 eur. i uzme astruH
                          lako je reci: "uzajmi pare"
                          ko ce to da vrati

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

E pa svak je lud na svoj na?in.Taj moj lik sa Astrom ima BMW kao svoju fiks ideju.Našao je nekakav 520 iz 1996 godine i .....doneo odluku.Kaže, prešao je samo 150000 km, ma kao nov!?Naravno da mu nisam protivre?io, ipak "novo je novo" pa neka ima i 150k iza sebe!
                            Golf ?u definitivno pogledati(Astra ne može da pobegne),a ako ubedim gospodjicu i njenog brata možda se svi pojavimo na skupu!

Comment

• jaksa
                              CBC Senator XXL
                              • 23.10.2004
                              • 701
                              • Novi Beograd, SC

Ma da, bitno je da je golf najbolji auto ever
                              Nesto inace ne primecujem da je VW previse izdasan u paketima opreme a i cene opreme su im, onako, fine

Comment

• BOOST
                                • 29.09.2004
                                • 8726
                                • Gislaved//Sweden
                                • SAAB 9000 AERO R; SA

jaksa

Stvar je u tome da prave u osnovi family secound cars, ili ti drugi auto u porodici , posle primarnog auta znachajnijih brndova.

Odatle su znajuci za potrebe zapada napravili gole ko pistolj verzije koje su za njih profitabilne a i ispunjavaju po niskoj ceni uslove za kupovinu novog kao drugog auta u porodici.

E, sad, ovaraju se opcije za trziste koje nema kupovnu moc i pokusavaju da naprave prvi auto porodice uz dodatke, a to lepo naplacuju.

Nimalo nepoznata filozofija , koiristi se odavno. Nije BMW MB i ostala kompanija pravljena od strane TASa, zna se koji i zasto.

Elem, Tetak, bezi od Golfa nekvari si status , mislim, ono, u mojim ocima vredis vishe
                                move your mind

Comment

Working...
                                X