Koliko ste najbrze vozili UZ Bubanj Potok

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bozza1979
    CBC Veteran
    • 08.01.2007
    • 112
    • Beograd

Originally posted by Snejk
    Meni je inače pre nešto više od 10 godina gore na vrhu brda izleteo ludak u Citroenu GS vozeći suprotnim smerom i to bržom trakom (izgleda da je bio pijan k'o letva, makar da je kroz žutu prošao).
    Bio sam klinac, ali se dobro secam, krenuli smo na docek nove 1987. taxijem na NBG, kad je na Gazeli u kontra smeru pored nas prosao zeleni Moskvic.

Pre nekih 5-6 godina sam opet doziveo takvu situaciju, kod Autokomande... Izgleda da je lik promasio iskljucenje, pa okrenuo polukruzno da se vrati... Cini mi se da je Opel Vectra bila u pitanju.

Comment

• jevtic
      CBC Senator XXL
      • 26.11.2006
      • 729
      • beograd

večeras konstanto 180 od prve krivine. na par momenata kazaljka je prelazila 180.

btw nisam koristio krajnju desnu traku.

ludo i nezaboravno. samo da je put malo bolji.
      ex - fabia 1.9 tdi
      golf 2.0 tfsi

Comment

• low rider
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2006
        • 613
        • Beograd

Veceras pre tacno 20 minuta

ukljucujem se kod bp, auto put prazan, idem oko 100, dolazim do uspona, auto put potpuno prazan, vedro nigde nikoga u mom smeru ka gradu, pa i kontra, pa palim duga i razgledam brazde. Bas se setim ove teme.

Prolazim prvu levu, pocinje desna, vozim u krajnjoj levoj kad odjednom pocinje da mi se ukazuje shleper u mojoj traci, dakle najbrzoj, ne vidim sve trake jer je krivina, vec sam krenuo i skoro se prebacio u srednju, provaljujem i u srednjoj sleper i pogadjate ubrzo vidim i shleper u krajnjoj desnoj .

TRILING shlepera i voze potpuno paralelno oko 40Km/h!

Kocim i pocinjem da preturam po autu trazim mob da napravim fotku ! Jedva ga nadjem, otkljucavam ga ukljucujem kamerku, kad prc, "memorija puna, obrisite stavke iz galerije" , prokleti marfi ... A vec sam video kako kacim fotku ovde ...

Ali 3 kamiona jos uvek voze potpuno paralelno, blicam, onaj iz najbrze pretice srednjeg prolazim ih, taman kada prestaje uspon...
        Eto auto put kod Bubanj potoka.

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Nekoliko puta uvece sam vidjao ovakve scene,obilaze se tri mrcine natovarene do "plafona" jedan ide 40,drugi ide 41,a ovaj treci ih pijede obojicu sa 42km/h
          Treba im cela uzbrdica da bi zavrsili preticanje,yebiga Srbija je to....znas kad bi slepera u levoj traci video negde u Nemackoj,Austriji ili sl.
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• StevoTDI
            CBC Član
            • 14.12.2007
            • 68
            • Beograd

Mislim da preko, u gradskim zonama i opasnim delovima ima zabrana za slepere da voze levom trakom... Jel tako?

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Ima dosta cesto, pogotovo ako auto-put ima 2 trake (+zaustavnu), zabrane preticanja za kamione...ali ne i uvek. Najgore iskustvo sam imao na auto-putu A3 u Nemackoj, koji je jedan od glavnih za tranzit prema istoku. Ceski/Poljski vozaci kamiona voze kao ludaci, preticu jedan drugog, bez mnogo paznje, kao da neznaju da nema ogranicenja brzine i svi jure...imao sam par bas zajebanih izletanja.

Comment

• VuleR
                CBC Član
                • 15.03.2008
                • 34
                • Smederevo

Obozavam ovu uzbrdicu posto je savladjujem svaki dan unazad 6-7 godina. Ukapirao sam da tu obavezno dodam gas, cak i kad nisam raspolozen za jurcanje... adrenalin 'ebi ga sta li je...

Uglavnom sa Alficom retko kad uletim u prvu krivinu (od naplatne rampe ka BG-u) sa manje od 140. Jednom sam uleteo sa 180+ i bilo je povuci mi a boga mi i potegni mi Neki prosek 150-160 - Alfa to moze bez mnogo problema, ali ta krivina je definitivno ubica!

Na vrhu najcesce izvucem 150+ u zavisnosti od saobracaja, moze i vise ali ne volim da maltretiram motor bas toliko

E sad nizbrdo ka naplatnoj rampi je vec druga prica. Par puta sam bio svedok kako ljudi gube kontrolu na toj nizbrdici, a i ja sam jednom zamalo poljubio bankinu sa 180 pa sad taj deo vozim laaaagaaaanooooo

Pozdrav,
                Vule

Comment

• Rubi
                  CBC Senator XXL
                  • 06.05.2005
                  • 519
                  • Beograd

Punto, gas do daske u 5. celim putem, krenem sa 120-130, zavrsim sa 100-110
                  (\__/)
                  (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
                  (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Probao preksinoc, bilo je sve prazno.
                    Pravac ka BG-u:
                    Pun gas od rampe, napao uzbrdicu 160-165km/h, sreca pa je sve bilo prazno, pa sam mogao da vrludam po trakama.
                    Popeo se na vrh sa 140-145km/h.
                    Auto: Zenomobil, u njemu ja (100kg) + 50kg prtljaga.
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• stefanves
                      CBC Senator XXL
                      • 10.12.2006
                      • 1351
                      • BG

Pa zato se i gine, vozite ko nenormalni. Da svi voze 80, sa danasnjim vozilima bukvalno ne bi bilo nastradalih.
                      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

A zamisli kad bi imali povoljnosti k'o sav normalan svet da kupujemo normalna kola, vozimo po normalnim putevima ?! A ?!
                        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• stefanves
                          CBC Senator XXL
                          • 10.12.2006
                          • 1351
                          • BG

Ne razume sta zelis da kazes? Da zato sto nemamo normalne puteve i relativno normalne automobile treba da srljamo kao kamikaze? Sve to stoji da kada bi imali normalne puteve, bilo bi sve super. Ali mi ih nemamo, tako da moramo da se snalazimo sa onim sto imamo. Ne kazem i ja volim da se brzo vozim..., ali to bi treblo da se ostavi za stazu koja ce se uskoro napraviti na 50-ak km od BGDa.
                          Aj' cak i da razumem da brze voze ljudi koji su stvarno pro, koji to rade 20 godina...ali to rade i mladi majumni koji imaju dozvolu par godina, i aute stare cca 25 god.(Evo, pre 20 minuta me je lik zamalo mogao pokupiti dok je driftovao sa kadetom. Inace ta stoka je lokalni pandur.I sta da me je pokupio, ode ja sa 17 godina jer covek voli da drifta i tjunira ili sta vec.).
                          Gresim li negde?

Comment

• Vocko
                            CBC Senator XXL
                            • 25.04.2005
                            • 4556
                            • nBGd

Da!

Pisao je prolupator ne Boost

Comment

• stefanves
                              CBC Senator XXL
                              • 10.12.2006
                              • 1351
                              • BG

U jebote, na cemu li sam? Otkud meni Boost?
                              Odoh da spavam, ubi me neka devojka zbog nje nemam mira, pa mi se stvari prividjaju.

Comment

• driverGT
                                CBC Veteran
                                • 29.09.2004
                                • 154
                                • Zemun

Cega sam se sve nagledao u ovoj temi....muka mi je...
                                Sada vidim da neki nisu nikad ni vozili uz bubanj potok.Mislim koje su to gluposti sa tim brzinama ....Kao idem 150 dole a na vrhu uhvatim 220 na sat.Koje su to gnusne lazi...da te muka uhvati...kao neka deca.Mi smo tako kao klinci lagali kada smo imali najvise 7 godina....Ja dva puta dnevno prodjem preko bubanj potoka jedno 2 godine i tacno znam kakav je to put i koliko brzo moze da se vozi.Nedaj boze da u tolikoj brzini dohvatis onu desnu traku.Gines odmah.Jel znate vi kolika je brzina 200 na sat.Pa to je mnogo da se vozi i po ravnom putu gde nema nikoga a kamoli po tolikoj uzbrdici i jos sa onakvim krivinama.I to jos svi imate kola koja petom brzinom tako ludacki ubrzavaju uz bubanj potok da se ja postidim sta ja to vozim..
                                Kao da svi vozite M3 ili RS4 ....nije mi jasno...
                                Ne kazem da ne moze da se vozi brzo,jer sam skoro video da autobus nis ekspresa ulazi sa 120 na sat na dnu ali zagllavi na oko 60 pri vrhu....Ali 200 je mnoooogooo vece nego 150 na primer...

Comment

Working...
                                X