Zarada i automobili taxista

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jerotije
    CBC Član
    • 09.09.2007
    • 80

Znam jednog dobrog kuvara. Covek zavrsio ugostiteljsku skolu ali hoce posto poto da radi u Hajatu. Ima sve papire regularno, nema bas iskustva ali hoce da radi i to bas u Bgd i to bas u Hajatu. Tako je i sa vozacima koji hoce u taxi a nema mesta !

Comment

• Williams
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2006
      • 556
      • Beograd- Cerak

Pa da, u Hajatu su svih 4700 mesta za kuvara popunjena. Trebao je i on sa kolegama da izadje na ulicu i serpama da blokira saobracaj.

Comment

• jerotije
        CBC Član
        • 09.09.2007
        • 80

Najbolje

Comment

• tojeto
          CBC Član
          • 08.01.2007
          • 58
          • Beograd

Originally posted by ljutaguja93
          Originally posted by jerotije
          Originally posted by Williams
          Ovo je strasno, svako u ovoj drzavi moze da radi sta mu se hoce!!!! Bahatost i bezobrazluk, ko njima daje pravo da traze da se ogranici neka delatnost?
          Ko njima daje pravo da ugrozavaju ostalih milion ipo stanovnika? Gde su tih 4700 taksista kad dobiju poziv da neko treba u bolnicu da se odveze?
          Trebali su da izvedu zandarmeriju na ulicu i kola da im zaplene svima!
          Al si pametan......
          a onda još u nastavku
          ...Trenutno nema mesta. Zauzeto je !

I šta sad? kad stvarno dobiju poziv da neko treba u bolnicu ili kod lekara ili jednostavno pada kiša - nema vozila??? a zašto?? Pa bar tu može da se pokaže na delu zdrava konkurencija. A ne da odbijaju vožnju s obrazloženjem tipa kratka relacija!! A ja stojim s detetom u naru?ju??!?! E pa kad ga nisam zadavio!!
          Ma bre... naviklo na monopol i to je! nEK' BUDE MILON TAXISTA AKO IM SE ISPLATI.

aJD ZDRAVO!
          O ?emu ti to i kojoj si ti godini, ve? godinu dana se nepita relacija. Taxista na poziv nezna gde ide stranka koja je zvala.

Comment

• gti16v
            CBC Senator XXL
            • 05.08.2007
            • 343
            • BGD
            • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Ali ovo iz call centra maltene uvek to pitaju, da li po navici ili je nesto drugo u pitanju ne znam, uglavnom kad sam raspolozen kazem im dikle idem

Comment

• Sasha
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 4126
              • Novi Sad

u Novom Sadu nikada na poziv nisu pitali za relaciju, svasta!
              I sta ih boli uvo gde ides, kad postoji minimalna cena voznje.
              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• tojeto
                CBC Član
                • 08.01.2007
                • 58
                • Beograd

Originally posted by gti16v
                Ali ovo iz call centra maltene uvek to pitaju, da li po navici ili je nesto drugo u pitanju ne znam, uglavnom kad sam raspolozen kazem im dikle idem
                Onda ti zoves Alfa taxi jer samo oni i mislim jos jedan taxi pita za relaciju veruj mi mi u maxissu neznamo gde ide stranka kad je voznja na poziv

Comment

• gti16v
                  CBC Senator XXL
                  • 05.08.2007
                  • 343
                  • BGD
                  • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Obicno zovem Beogradski 9801, ne znam ni ja zasto, utuvio sam u glavu taj broj i eto... Nije alfa...

Comment

• jerotije
                    CBC Član
                    • 09.09.2007
                    • 80

Originally posted by Williams
                    Pa da, u Hajatu su svih 4700 mesta za kuvara popunjena. Trebao je i on sa kolegama da izadje na ulicu i serpama da blokira saobracaj.
                    Da da zasto ostali mogu da rade a on ne ?

Comment

• ljutaguja93
                      CBC Veteran
                      • 26.04.2006
                      • 158
                      • Blokovi

Originally posted by tojeto
                      Originally posted by ljutaguja93
                      A ne da odbijaju vožnju s obrazloženjem tipa kratka relacija!! A ja stojim s detetom u narucju??!?! E pa kad ga nisam zadavio!!
                      O ?emu ti to i kojoj si ti godini, ve? godinu dana se nepita relacija. Taxista na poziv nezna gde ide stranka koja je zvala.

Brateeeee.... gori ste od RTS-a svojevremeno!!! Samo izvrćete činjenice i ni?ta ne odgovarate!!. Priznajem da je moj post mogao da izazove zabunu da li sam taxi pozvao ili zaustavio. Taxi je stajao na taxi stanici i taxista mi je rekao: TO MI JE KRATKA RELACIJA - NEĆU DA VOZIM!!!

Aj' sad ka?i da ?ivim u 5. veku p.n.e. ali ovo se stvarno de?ava!!

A ti na?ao da pravda?.... dajte ljudi bre.... vidite su?tinu pitanja pa odgovarajte!! Druga stvar je ako ne mo?ete da vidite su?tinu.... hm.... to bi već dalo odgovore na neka pitanja...

Da ne gre?im du?u, ovo ne ka?u svi taxisti, ali baca ljagu na vas.

Pozdrav!
                      Živi i pusti druge da žive!
                      ---------------------------------
                      Suza 1.3 MMK - moj mili krš!

Comment

• sw.brick
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2004
                        • 8141
                        • Beograd, barajevo-zemun
                        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Da da zasto ostali mogu da rade a on ne

gazda odabrao, tr?i?te ga je diskvalifikovalo za tu radnu poziciju.

no to ne znaci da onih 4700 kuvara imaju neki od drzave garantovan posao, ne mogu da dobiju otkaz svakog momenta, i da ce bas u Hajatu buiti kuvari do penzije.

ako se do sada nije razumela sustina, pravo na ravnopravne uslove rada je ono sto se negira od strane grupe taxista, tih koji su pokrenuli protest.

a to je ocigledno nemoguce braniti argumentima, sto je jasno utvrdio Ustavni Sud u presudi.
                        volvo
                        945 SE turbo lpg
                        344 GL lpg

Comment

• petar in
                          CBC Član
                          • 10.11.2006
                          • 33
                          • Beogard

Pre mesec dana prokuva meni firmin Yugic ispred crkve svetog Marka.I ja da ne napravim zastoj uletim u onaj useceni deo za taxiste (njihova stanica).Pozovem kolegu da dodje do mene da osposobim yugica.Dok sam cekao nailazi taxista,staje iza mene i legne na sirenu.Yugo se pusi, explodirala posuda za vodu, ja digo haubu i cekam.Sam nemogu da gurnem yugica na onaj visok ivicnja.Dakle, lego covek na sirenu i vice da se sklonim.Ja mu pridjem i pitam ga dal je njemu nekad prokuvao auto, a on ce da ga bas zabole i da ga ja ometam na njegovom radnom mestu!Mislim stvarno!A ti neometas mene kad blokiras pola grada?!E onda se ja spustim na njegov nivo i krenem ka njegovom prozoru da ga izvucem napolje, al covek zaboravi na svoje radno mesto , rikverc i nestade.Elem,sve to posmatra njegov kolega koji je tu odavno stajao i kao pravi se neutralan.Posle par sekundi nailzi moj kolega i jos jedan taxista.Doduse ovaj za razliku od njegovog prethodnika nam je davao instrukcije kako da popnemo yugica na visoki trotoar dok neresimo problem, ali nesto nije hteo bas da zasuce rukave.

Neznam koliko stvarno ima pravih taxista, ali ja ih u komsiluku i okolini imam brdo!Prelazim dnevno velike kilometraze po gradu,i nemoze niko da me iznervira kao TAXISTA.
                          Neznam koliko Vas ima "dobrih" a koliko "losih", ali trn ste u oku celom Beogradu.

E da nezaboravim, uvek me je zanimalo odakle odjednom svim tim taxistima kojima je cena km mala, i imaju jadne uslove, svi ovi silni automobilcici tipa audi a4,a6, razne meckice i da ne nabrajam, a jedva prezivljavaju?
                          Neko ce reci leasing, krediti i sl.Mislim koliko je stvarno takvih.

Potseti me na ovo skorasnja blokada grada,JBT salon automobila ispred skupstine.A to sto vama upravljaju izvesni tajkuni i ostala bagra, to resavajte izmedju sebe, TO SE BEOGRADJANA NE TICE!

Comment

• tojeto
                            CBC Član
                            • 08.01.2007
                            • 58
                            • Beograd

Nije moguće da samo ružne stvari doživljavate od taxista.

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

Naravno da nije, ima tu i lepog... ali kad mi treba taxi insistiram na cistom, velikom i pristojnom vozili jer jednako me kosta... a video sam na taxiju i Golf I, Fiat Uno, WV Polo i kojesta razno u minijaturnim varijantama.

To je samo sto se prostora za noge tice. O higijeni (cistoci) ne zelim ni da pricam. Pa buka narodnjaka, pa taxista koji pusi dok te vozi i kojesta jos...
                              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• 230
                                CBC Senator XXL
                                • 02.04.2007
                                • 775
                                • Semberija

A kako je u Londonu lepo, pa sve po PS-u...
                                To nama treba, a ne anarhija, kao do sada...
                                Čudi me da se još niko iz vlasti nije setio da malo formalizuje taksi usluge, siguran sam da onda nikakvih problema ne bi bilo.
                                155+75=230
                                VIVA LA VITA!!!

Comment

Working...
                                X