E da...Delco ulja...u Bgd-u mislim da ih Autosrbija prodaje...imaju i svecice,akumulatore,svasta nesto...cuo sam da je to navodno isto kao i ono Gm ulje,ali nisam probao,ne znam nikoga ko je koristio tako da ne mogu nista da ti kazem
OK,ali meni je auto 1996-to,sa predjenih 300000 km... nije li 5w40 malo retko?
U oznakama ulja indeks temperature je prvi broj (u ovom slučaju 5), a drugi (ovde 40) broj je gustina/viskozitet.
Drugim rečima, 15w40 i 5w 40 su jednako gusta ulja, samo petica taj svoj viskozitet drži i na nekim nižim temperaturama od petnaestice.
Ako si mislio u odgovoru da je bolje da uzme 50 ili 60, onda se izvinjavam na upadici.
Aha,nisam to znao Ja sam mislo da je kontra... hvala ...
ako baš hoćeš gušće stavi motul 4100 Power 15W-50, nemoj nikako 20w50,20w60, mada s obzirom na potrošnju dovoljno
je kvalitetno 15w40
ovaj motul je veoma kvalitetna polusintetika i dobar ako agresivno voziš i cediš motor
@Chobo13 Fuchs su fenomenalna ulja ali izuzetno skupa...mislim da je rec o Deutche firmi...bila je ranije reklama,ono kad su ga uporedjivali sa bebom koja **** majku,pa su tu pale tuzbe,dza-bu...ulje za preporuku
Drugim rečima, 15w40 i 5w 40 su jednako gusta ulja, samo petica taj svoj viskozitet drži i na nekim nižim temperaturama od petnaestice.
NIJE TACNO ! viskozitet im je isti na radnoj temperaturi a nije ista na nizim temperaturama. 5w-40 je redje od 15w-40, tecljivije na -10 recimo...
Pa kad upoređuješ, gledaš radnu temperaturu. A zato i idu dve oznake da se prvom obeleži da se viskozitet (u navedenom slučaju 40) drži i na nižim temperaturama kod ovog sa oznakom 5 nego kod ovog s 15.
Znači ista im je gustina, samo ova 15-ica na hladnijim temperaturama ne radi posao kao 5-ica.
30-ka je ređe ulje i često je u prvoj ugradnji kod novih i novijih automobila, pogotovo nekih viših klasa, dok 50 i 60 gustina tj. viskozitet ide na starije motore koji malo luftiraju oko karika ili kod trkačkih automobila.
mislim da nisi u pravu ali ajde... neka ti bude . uostalom uzmi dve kantice pa uporedi. mislim, kada su iste gustine, na radnoj temperaturi... nisu ni tad...
Brojevi predstavljaju tezine (debljine) ulja. W predstavlja Weight - tezina po naski
Prvi broj je tezina(debljina) ulja na -18°C
Drugi broj je tezina(debljina) istog ulja na 100°C
hvala legendo na odg.ovde kod mene par servisa koristi to ulje i jeftinije je za razliku od mobila gde je za mog pasata jeftinije ulje za 500din.e sad,svi mi ga preporucuju,mada meni samo sumnjivo sto je mobil skupji a i total od fuksa.
verovatno cu ga sipati u mog tdi-ja,jer sam bio prisutan kad je ovaj drugar sto ima servis to ulje sipao u njegovog pasata koji je mladji od mog!
w oznacava viskozitet ulja kada je hladno a broj nakon toga oznacava viskozitet kada je vruce. sto znaci ulje sa manjim brojem pored w ce lakse startovati na hladnom vremenu.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment