tu sam i ja preko googla prvo otisao...oni su neka firma sto prodaje automobile i osigurava ih,servisira...to znaci da bi ovo ulje trebalo da bude samo u njihovim servisima.ili u onim servisima koji su ovlasceni da servisiraju automobile u njihovoj garanciji...
Znaci ovo sto sam ja kupio je u najboljem slucaju nesto...
"ispod žita"
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Bas je to sipao drugar u istog tog Audija,koja slucajnost,zadovoljna je u principu,samo kaze da ima kondenzacije na poklopcu! e sad neznam koliko je to lose,inace on prelazi vrlo malo oko 3000-4000god pa menja ulje na 2god
Meni rekose da ako imas kondezaciju na poklopcu znaci da je doslo do mesanja vode iz kanala hladjenja motora i ulja. Treba proveriti kako mu stoji nivo tecnosti za hladjenje, da li mu se trosi ta tecnost.
Ulje koje je vozio nema veze sa tim. Razlog je da je auto chesto imao intervale da nije vozen duze vreme. Federi ventila potiskuju hidropotiskivache i oni se isprazne.
Prilikom paljenja jednog takvog motora potiskivachi kao prazni prvih minuta rada MORAJU biti osteceni ako se ovo desava chesto.
I to je to....
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Ako je vec malo ostecen potiskivach , sa guscim uljem ce manje gubiti ulje, dakle sporije, ali problem je sa tim da gusce ulje sporije dolazi do potiskivaca posle hladnog starta.
Mislim da je jasno da je u pitanju kompromis.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Mass Company mi ne znaci nista u Novom Sadu. Vec mucim muku i sa ova tri sto sam naveo da saznam gde se prodaju originali.
Ne mogu da verujem da zastupnici Shell-a i Valvoline-a nemaju prodavnice u Novom Sadu. Predstavnik Valvolinea za Vojvodinu je u Beceju, ne shvatam kakva je to logika?
Da li postoji neko za Motul ulja u NS-u?
Inace, Mobil 15w-40 je Multigrade ulje, tako mi rece prodavac preko telefona, sta je multigrade ulje?
Nije problem udaljenost koliko vreme koje treba izdvojiti za takav poduhvat a ja sam u opasnom nedostatku istog...
Uzgred, od predstavnika Valvolinea sam dobio spisak prodavnica u NS koje imaju njihovu robu. Mozda ce nekome zatrebati:
1. Ara auto, Kraljevica Marka 39, 021/421-831
2. Cubi trgovina, Temerinska 59, 021/443-354
3. Kovaz, Narodnog fronta 10/4, 021/453-848
4. BP Covacs, Petrovaradin, 021/643-1940
5. BP Radun, Put Sajkaskog oreda 1c, 021/424-911
6. BP Raduna Avia, Put Sajkaskog odreda 2a, 021/453-178
7. Matador, temerinska 42a, 021/612-551
Kazu da ih ima jos ali bi trebalo da ovo bude dovoljno da se nabavi ono sto trazite. Pohvalno je da neko u ovoj zemlji ima dovoljno profesionalizma i odgovori na mail.
Comment