Ma ljudi pustite coveka,shell mu nije dobar,ali je zato marly ekstra
castrol/mobil ili motul???
Collapse
X
-
Originally posted by 206samo jos fali da isprobavamo ulja koja niko u zivotu cuo nije. Kome to pomaze i kako?
ma to ulje je sasvim oke....za vozilo kao fauve/skoda.....dizlo jel"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Nije neka firma nego http://XXXXXXX, i nemam nikakve veze sa njima. Vec sam je pomenuo u jednom postu, al je taj post neko obrisao... na njihovom sajtu pise "jer mi poslujemo samo sa proverenim proizvođačima, jednim od najstarijih na tržištu a to je Marly".
i misljenja sam da "trecerazredna" iako mi se cini da nije bas trecerazredna firma proizvodi bolje (citaj original) ulje od neke "uljare" iz nekog seoceta okolnih nam zemalja koja ima licencu od shella ili mobil_a.
Posto sam uzeo novog accorda necu sipati u njega nesto neprovereno.... jer stvarno bi bilo greota prema novom autu... Motul ili marley, i nista trece....
Obrisao Dora i opet sam prepravio link. Nije dozvoljeno stavljati komercijalne sajtove. A pogotovo ne ovakve...
Ako još jednom napišeš i tebe ću obrisati.
Comment
-
-
ne ja imam , ne treba mi tvoj auto... samo mi nije jasno zasto izmiljas toplu vodu... no tvoj auto, tvoja briga. sto se mene tice mozes i zejtin da sipas ko sto neki i rade. samo jednu stvar da znas da je Shell mnooooogo stara i jaka firma da bi se igrala sa bilo kojim trzistem pa cak i ovim nasim. uvoznik MOTUL-a je tamo neki MASS d.o.o a Shell Srbija je nesto drugo...
imas tu sve pa prelistaj...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
dvojica mojih prijatelja su vlasnici accorda. sipaju hondino ulje. preporuka ovlastenih servisa, ako istekne garancija, je hondino ulje. u slucaju da se bas odluce ne sipati hondino ulje onda motul ili castrol. sintetika naravno.
e sad....cemu izmisljanje tople vode?"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
Comment