jaoj ala ce biti proseravanja..ovde sam umirao od smeha kada vidim imena na tablicama tipa HASAN 1,FARUK 1,OBRAD ,GVOZDEN....tek sto ce u srbiji biti provala majko moja...
Menjaju se tablice
Collapse
X
-
Originally posted by neshaoct...meni se ne svidja cirilica...sta ce ona...???
To mi lici na one tablice is Rep. Srpske...kada je sve bilo cirilicom...
Kako sta ce? Pa zvanicno pismo, ali slazem se da je glupo mesati. Ovako je apsurdno, jeftin kompromis.
Sto se same cirilice tice (i malo van teme), jos malo pa novorodjeni u Srbiji nece znati ni sta je, a kamoli da procitaju ili napisu nesto tim pismom.
Comment
-
-
je ovo neko mesto na BG u BugarskojSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
...cirilica se ne cuva preko tablica...
Sto rece Ada, ima svi da misle da smo iz Bugarske...
Vozacka, saobracajna su na cirilici, [ i na Engleskom ] tako da nije bilo potrebe i dodavanje na tablicama...
Nalepicu veci grb SRB koji vec postoji na tablicama...da prekrije onu cirilicu...
Comment
-
-
off:
Originally posted by DurangoNe znam da li ste obavesteni da od 01.01.2008. je drasticno uvecan porez na upotrebu mot. vozila koji se placa prilikom svake registracije. U mom slucaju je 3.5 puta uvecan. Bio je 3.330 dinara, sada je 10.892!
Umesto osiguranje da poskupi oni digli poreze! Uzas!
P.S. Nisam hteo da otvaram novu temu, jer je ova slicna.Nije tako opasno poskupljenje, kad sam procitao 3.5 puta, zamalo slog da me strefi
Comment
-
-
Samo da se desi i ta promena tablica i dokumenata napokon... stvarno je dugo odugovlaceno, pa neka su i kopija evropskih.
Zasto ismisljti toplu vodu, kada ona vec postoji?!?!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Svedski registar tablica:
Registreringsnummer: UKUCATI REGISTRACIJU
Validacioni kod: ukucati.
Probajte sa Registracijom: 2FAST4U
Potvrdite validacijom da pa ce prikazati sve podatke o autu i pravu registraciju prema kojoj je vezana ova licna tablica.
JARANA nema u SvedskojAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by Eon
Zasto ismisljti toplu vodu, kada ona vec postoji?!?!Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment