Koliko sam ja razumeo kada sam citao u novinama 2400 dinara kosta da se izvade novi dokumenti, saobracajna, vozacka, i ona nalepnica za registraciju, a na to treba da se doda i cena tablica koju nisu prikazali. Moguce je i da sam ja pogresno razumeo...
Nisam čitao, ali možda neko zna, da li sad tablice (koje treba da važe 7 godina) idu na vlasnika ili na auto?
Zašto pitam. Ako poručim personalizovane tablice (kombinacija slova i brojeva) i prodam auto, da li tablice idu sa kolima ili ostaju meni za novi auto? Ja želim da koristim te personalizovane tablice i želim da menjam kola i ako u jedno vreme imam jedan auto i jedne tablice, kontam da ne bi trebao biti problem, nakon urađenog prevoda i prepisa da koristim te i takve tablice.
Kome je jasno, jasno, kome nije nije .... A ko razume pitanje i zna odgovor... blagodarim unapred
Pa trebalo bi da bude tako, kao i do sada... Ko je placao tablice sa 4 broja, bio je vlasnik istih i prenosio ih sa auta na auto.... Najverovatnije ce i sada biti tako, nema razloga drugacije... Znam da u CG platis 200 eura i imas posle oznake grada pet slovnih mesta da napises sta zelis... Mogu samo brojevi, samo slova ili kombinacija i jednog i drugog....
Zasto ste svi zapeli pa racunate u cenu poskupljenja registracije i vozacku dozvolu? Ona se menja kada se istekne npr meni istice 2013. Nema razloga da je menjam do tada. Dakle registracija poskupljuje za 3200=2000 table+ 400 nalepnica (majku vam piiip lopovsku)+800 saobracajna.
Ajde i to cu da prezivim, mislim moram, nego ako i pored toga treba da se ceka PAR DANA e to ce biti problem, kako bih voleo da im se na*ebem majke u tom slucaju. Ajde razumem i da se plati, razumem da im treba 300 salterusa ali ako i posle toga CEKAS e treba ih pobiti sve redom. Uostalom, sto bre ne daju da se to resava sve na tehnickom pregledu za pola sata i gotovo.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
ne bih pisanja tabloida uzimao za ozbiljno. sto se cekanja tice, ako hocete nesto specificno pa mora da se ceka. logicno.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ma da udaren sam mokrom carapom po glavi pa da bacam pare na personalizovane tablice. Svoje komplekse cu drugacije leciti Pricam za obicnu registraciju, ono sto mora. Ako treba da cekam 7 dana, onda 'ebiga. Znam da morze ranije da se krene sa postupkom registracije, ali brate nesto mi se javlja da ce biti kao i za pasose ili LK. Da ne bude "pao sistem".
Pazi situaciju: ulazim u stanicu i idem da podignem pasos. Dolazim na salter (naravno cekajuci gospoju da zavrsi sa motanjem bureka u ustima dok je istovremeno izogovarala celu familiju nesrecnog subjekta) i kazem za koji krivak sam dosao i posto sam stao malo "iskosa" vidim sliku na monitoru i zena krece da valjda odstampa papir koji treba da potpisem da sam primio pasos, kako je bila duze vreme neaktivna racunar se zakljucao (domen treba ctrl+alt+del) zena pritiska i izlazi requster za username i pass, i mahinalno u polje user name ukucava jedan karakter i posle toga kuca pass i naravno izlazi wrong user name or password, pokusa ona opet i pogleda me blago teleci i kaze: "Pao nam je sistem" Ja NE VERUJEM!!!! nene Hocu da UMREM od smeha i kazem joj gospodjo pogresili ste kod unosa sifre pogledajte username nije vam pao sistem. Kaze ma jeste jeste kako nije. Moramo da zovemo tehnicku podrsku ili koga vec "strucnjaka" kako ona rece da popravi ovo a vi dodjite za sat-dva. Izlazi iz kancelarije i vice onim jadnim ljudima u redu kako je "Pao sistem i da moraju da cekaju". Ja u cudu
E ako im tako bude "padao sistem" onda ko djavola. Ima da cekamo produzenje po mesec dana i da zakazujemo ujutru od 5 za to popodne i slicne genijalne stvari koje su radili kada su pasosi bili u pitanju.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Cena novih registraskih tablica biti 2.000 dinara, vozačke dozvole 1.200, a saobraćajne 800 dinara, dok će cena nalepnice biti 400 dinara
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će cena novih registraskih tablica biti 2.000 dinara, vozačke dozvole 1.200, a saobraćajne 800 dinara, dok će cena nalepnice biti 400 dinara.
Dačić je rekao da će tablice važiti sedam godina, vozačka i saobraćna dozvola po 10, tako da će građani godišnje plaćati samo nalepnicu koja se stavlja na šoferšajbnu.
On je dodao da su i tablica i dokumenti izrađeni prema evropskim standardima i da se išlo na to da njihova cena ne bude opterećujuća za građane.
Autor : FoNet
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Mislis,odrekli su se jednog dela provizijice A kad si duzan da zamenis tablice?ako je auto npr registrovan sad u decembru do 2011 u decembru, kad moras menjati tablice?na isteku reg(dec 2011) ili odmah u januaru 2011
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Da li neko zna, nesto, o navodnom popustu za vozila starija od 25 godina, pilikom registrovanja. Tvrde, jutros u kafani, novinari sa lokalne TV, da ce u zbiru popust biti preko 50%
Da li ima istine, ili su ovo kafanske price?
Treba sacekati objavu u Sluzbenom glasniku Zakona i izmenama i dopunama zakona o porezu na upotrebu, drzanje i nosenje dobara. To bi trebalo da je blizu istini ali sve je nezvanicno dok ne bude objavljeno u SL.
Takodje gore pomenitim predlogom zakona je predvidjeno da se na invalide u toku jedne godine moze registrovati samo jedno vozilo. Mislim da je to malo interesantnije nego sve ostalo. Istim predlogom se brise bilo kakava obaveza placanja poreza na prenos tokom trajanja registracije. Ali sve je po predlogu,sta je proslo a sta ne videcemo brzo.
Comment