Sinoc bilo na TV da je pocelo izdavanje novih saobracajnih dozvola.
Izdavanje dozvola je otkrilo jos neke nedostatke. Pogledam pravilnik o registraciji kad tamo imam sta i da vidim (do sada nisam obracao paznju). Ni na vidljivom delu ni na cipu nije predvidjeno upisivanje godine proizvodnje auta ni boje u koju je auto obojen. To sto ima mesto za datum prve registracije ama bas nista ne znaci posto se prvom registracijom smatra prva registracija kod nas. Pa tako polovan auto iz 2001 moze da prvi put kod nas bude registrovan 2005 ili 2011 sto ne znaci da je 2005-o ili 2011-o godiste.
Ali zato , kao sto sam vec napisao na cipu imam mesto za broj motora.
^^ Pa zar ne ide uz auto i saobraćajni list, ili tako nešto, na kojem bi trebalo da pišu svi ti nabrojani podaci i još neki? Ovo sam video kod prijatelja u Hrvatskoj i čini mi se da sam čuo da je predviđeno da postoji i kod nas.
Koliko ja znam postoje: tablice, saobracajna dozvola (odnosno potvrda o registraciji do izdavanja dozvole) i registraciona nalepnica. Nema vise nista osim papira sa tehnickoh pregleda koji ostaju u MUP pri registraciji. Na tablicama boja i godiste ne pisu, kao ni na registracionoj nalepnici a sada definitivno ispada ni u saobracajnoj.
P.S.
sad cu bas da proverim da li ima takav podatak u papirimi za tehnicki
Koliko sam cuo danas mada neverujem da je provereno da u saobracajnoj nepise ni da li je kabriolet, karava, teretno..............
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
U papirima za tehnicki pregled je predvidjeno upisivanje boje vozila ali ne i godiste vozila. U saobracajnu dozvolu se ipak na cipu upisuje boja vozila ali definitivno nigde nema godiste.
Posto mi je to u pdf-u na 2 strane prebacujem samo onaj deo clana koji se odnosi na podatke koji se upisuju u saobracajnu. Onaj deo koji nisam prebacio odnosi se na izgled same saobracajne odnosno natpise MUP i R.Srbije (trenutno nebitno) dakle na prednjoj strani stoji
: A – pod kojom se upisuje registarska oznaka vozila, B – pod kojom se upisuje datum prve registracije, I – pod kojom se upisuje
datum izdavanja saobraćajne dozvole, C1.1 – pod kojom se upisuje prezime vlasnika (firma odnosno
naziv za pravna lica), C.1.2 – pod kojom se upisuje ime vlasnika, C.1.3 – pod kojom se upisuje
prebivalište (sedište) i adresa vlasnika vozila, C.3.1 – pod kojom se upisuje prezime korisnika
vozila ( firma odnosno naziv za pravna lica), C.3.2 – pod kojom se upisuje ime korisnika vozila,
C.3.3 – pod kojom se upisuje prebivalište (sedište) i adresa korisnika vozila, ispod broj pod
kojim je vozilo upisano u registar i u donjem desnom uglu serijski broj saobraćajne dozvole. U
pozadini se nalazi šara kompleksne strukture sa motivom votivnih kolica.
2) Na poleđini se nalaze kodirani podaci i to redom na dole: D.1 – pod kojom se upisuje marka, D.2
– pod kojom se upisuje tip, D.3 – pod kojom se upisuje komercijalna oznaka (model), E – pod kojom se
upisuje broj šasije, F.1 – pod kojom se upisuje najveća dozvoljena masa, G – pod kojom se upisuje masa,
H – pod kojom se upisuje važenje registracije (upisuje se datum kada se zamenjuju registarske
tablice), K – pod kojom se upisuje homologacijska oznaka, P.1 – pod kojom se upisuje radna zapremina
motora, P.2 – pod kojom se upisuje snaga motora u kW, P.3 – pod kojom se upisuje vrsta goriva ili
pogona, Q – pod kojom se upisuje odnos snaga/masa u kg/kW (samo za motocikle), S.1 – pod kojom se
upisuje broj mesta za sedenje uključujući i mesto vozača, S.2 – pod kojom se upisuje broj mesta za
stajanje.
U čip saobraćajne dozvole, pored vidljivih podataka iz saobraćajne dozvole, upisuju se i sledeći
kodirani podaci: (J) – vrsta vozila, (P5) – broj motora, (L) – broj osovina, (R) – boja vozila, zabrana
otuđenja vozila do (datum), kao i JMBG, odnosno matični broj vlasnika vozila i JMBG, odnosno
matični broj korisnika vozila i nosivost vozila. U pozadini se nalazi šara kompleksne strukture
i grb Republike Srbije.
Do sada je bilo
Vrsta vozila - putnicko (iam i sada na cipu)
Marka - Opel (iam na poledjini)
Tip - Astra 1.4i (ima na poledjini)
oblik i namena karoserije - limuzina (nema osim ako to sada nije ono sto je pod D.3 komercijalna oznaka - model)
Vec sam negde napisao. Pitao sam u MUP-u, rekli su da staru nalepnicu moras u tom slucaju da vratis a posto ce prilkom skidanja biti ostecena moras da je zamenis o svom trosku od 400 dinara.
E to se nisam setio da pitam. Ali nesto ne verujem da moze da se dobije odmah (one se stampaju u ZIN-u e sad da li se i registarski broj tamo upisuje ili u MUP-u to stvarno ne znam).
eto jos jednog potencijalnog problema, koliko sam ja video teeesko ce ih stampati u supu na licu mesta. One su koliko sam saznao isporucene sa tablicama a o brzoj stampi kopija nije se razmisljalo.
Jel ima neka stavka-kazna za nemanje te nalepnice na soferki ilise to vodi pod nekompletna dokumenta ?
Božnja bez registarskih tablica, bez saobraćajne dozvole ili bez registracione nelepnice 2 kaznena poena i 15.000-30.000 dinara ili do 30 dana zatvora.
Hitan slucaj je kad istice registracija,a niko nece doci da trazi tablice ako mu ne isticu stare.Ponekad se pitam znaju li oni sta pricaju i sta rade ovom narodu???????
Comment