Da izvinete,usrah se kad videh ovo,medjutim,to je samo greska u textu...Huh..
Beograd -- Gorivo u Srbiji bi sredinom sledeće nedelje moglo da poskupi za oko šest dinara, zbog nastavljenog vrtoglavog pada cene sirove nafte na svetskim berzama.
Cena goriva(za mene dizela) sad nije tako strašna ali ko zna sta ce biti u buducnosti.Nadam se da nije problem da ovde predstavim jedan probni forum koji se bavi alternativnim prevozom.Pogledajte na http://elektricnavozila.hostingdelivered.com
(Forum ima par mojih postova za sad.Mora od neceg da se krene,jel)
Ako primetiš da sa svetom nešto nije u redu, napravio si jedan korak. Ako shvatiš šta sve nije u redu, prepešačio si ceo svet.
Malo su se zahebali u racunici, da ima mesta da cena ide jos dole ako nafta padne na 34usd je tacno, ali da lit benzina kosta u Srbiji 50 din je nemoguce pa samo akciza je skoro 36din/lit, pa kad jos uracunaju pdv i marzu prodavca ispada da da je nafta dzabe mi bi placali 50din/lit
Ima sanse,u Lesku je plin 34din super 45 d a bezolovni oko 60d isto koliko i D2... E sad pitanje je kakav je kvalitet tog goriva...Vecina nas koji smo blizu punimo dole rezervoare. Neki se zale,nekima odgovara a ja mogu vam reci da sam prezadovoljan.Pun rezervoar od 50l 3000d...
Ima sanse,u Lesku je plin 34din super 45 d a bezolovni oko 60d isto koliko i D2... E sad pitanje je kakav je kvalitet tog goriva...Vecina nas koji smo blizu punimo dole rezervoare. Neki se zale,nekima odgovara a ja mogu vam reci da sam prezadovoljan.Pun rezervoar od 50l 3000d...
Za KiM gorivo ide bez akciza, pa otuda i ta cene. Takoreci malverzacije, da ne pominjem druge ostrije reci.
A da ce biti bas 50din i ja ne verujem, secate se da su trebali prosli put da dignu akcize?! E pa sad je pravo vreme za to, nazalost.
Comment