Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u Evropi (u prvom postu)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Odg: Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u EU (u prvom postu)

Bre 15 dinara od nove godine, nije više krađa, sad je oružana pljačka, 7200 dinara mi uzeše za pun...

Comment

• Miha
      CBC Veteran
      • 16.06.2006
      • 150
      • Beograd

Mora nesto da se preduzme. Podrzimo akciju.
      ex. Kadett 1.6 SV, 90 ks
      Astra G 1.6 16V 2003g.

Comment

• vulkan
        CBC Veteran
        • 03.09.2011
        • 151
        • sabac
        • mazda nisan

Slažem se za svaki vid protesta. Ja inače već duže vreme pokušavam da minimalno koristim auto jer sam ogorčen zbog toga što država toliko uzima sebi u ceni goriva. Odakle više para za sve što treba a stalno nešto poskupljuje. Dokle više. Pojedinci se obogatiše na račun naroda, samo treba znati ko tačno, pa da im otmemo sve i podelimo siromašnima. Sve češće mi se ova ideja vrti u glavi ali kako je sprovesti u delo. Bogati sve bogatiji a siromašni sve siromašniji. Možda je malo van teme ali svako poskupljenje nekima puni džepove dok većini prazni.

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

Re: Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u EU (u prvom postu)

protest, treba ali ovo je bezveze. jedan dan x oni koji ce saznati za ovo - oni koji se nece cimati = manje od statisticke greske. Ni ja jednoj pumpi jos nije zabelezen pad prometa bez obzira na cene koje rastu skoro svaki dan.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Ja ću da budem Superhik
            Najavljuju protest na radiju ali biće to slabo, trebalo bi jedno nedelju dana...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

Mirni protesti, setnje ulicama dok ne padne cena. Ide lepo vreme, taman popodne za dva kruga oko centra, pa sutra tri...
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• maxx79
                CBC Veteran
                • 21.02.2009
                • 106
                • Pancevo

ja odavno rekoh,ovi manijaci na vlasti da podignu cenu benzina i na 500 din za litar,nas narod bi na pumpama,pognute glave i eventualno mrmljajuci nesto sebi u bradu,sipao gorivo po tim cenama kao sto je i sada slucaj......

nikakav znacajniji pad prometa na pumpama se ne bi desio....

a da,na forumima,ispred kuca,zgrada sa komsijama,sa kolegama na poslu bi do beskonacnosti psovao vlast i kukako kako "ovako vise ne moze i kako se pojedinci bogate a narod propada"....

Comment

• boban1982
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2010
                  • 1106
                  • Batajnica
                  • SAXO VTS-BIC

Dok se Srbi sloze ode mast u propast!Nista taj jednodnevni bojkot nece doneti!Nema nama pomoci,bice gore nego 90-tih!

Comment

• expendable
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2009
                    • 3662
                    • Bor

Bojkot od 7 dana je jedino što bi (bar) skrenulo pažnju, jedan dan - samo neradni dan za pumpare.

Danas na MOO-u (Knjaževac):
                    BMB Evropremium - 151,40
                    ED - 149,90
                    BMB 95 - 145,40
                    D2 - 141,? (50 mislim ali nisam siguran)

Upravo u današnjim novinama 2 dinara niže cene (za isti MOL) kao komentar da je "danas" (juče) gorivo poskupelo 2 dinara.

Nadam se da nemaju svuda iste cene ili je ovo već počelo svaki dan po dva (kao što sam već na blogu (CBC) rekao, da ne bude dva po dva pa 202).

Jutros je nafta bila 97€ a sad (uveče) 96,6€. Ići će to bar do 155 ili 160 (i to ako kurs ostane ... ko zna koliko je danas? valjda 111 srednjak; kao tri keca u školi, za naše vrle eksperte).
                    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• shadow
                      CBC Senator XXL
                      • 23.09.2005
                      • 555
                      • Beograd

Originally posted by expendable View Post
                      Bojkot od 7 dana je jedino što bi (bar) skrenulo pažnju, jedan dan - samo neradni dan za pumpare.
                      Polako, ako izguramo jedan dan protesta, onda mozemo da razmisljamo o 7 dana. Vise od deceniju se narod nije bunio. Ne moze odmah 7 dana. Uostalom, 7 dana je nerealno, ja prvi ne bih mogao vise od 2-3 dana. Jebi ga, takav mi posao, vozikanje po gradu svaki dan. Protest od jednog dana je bio dovoljan u Hrvatskoj. Na jutarnjim vestima kazu da se akcija vec oseca, na pumpama kazu da vec ima osetno manje vozila.

Nego posto se na jednom drugom forumu svadjam, treba mi argument jedan. Treba mi da li negde ima podatak o kretanju cene goriva u okruzenju, da pokazem liku da su komsije par puta u zadnje 2 godine spustile cenu, nisu samo dizali na gore kao Srbija. On se uvatio za to kako je cena goriva u Grckoj 1.5e vec 5 godina.
                      My crew is all fired up
                      Y'all better just wise up

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

Re: Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u EU (u prvom postu)

Sipam 1. i 15. u mesecu. Znaci da bojkotujem pumpe 28 dana mesecno.

Comment

• shadow
                          CBC Senator XXL
                          • 23.09.2005
                          • 555
                          • Beograd

Nadam se da si danas napravio izuzetak

Nije stvar koliko dana bojkotujes, nego da se bar na jedan dan svi sinhronizujemo da bojkotujemo istovremeno. Da pokazemo da mozemo da se organizujemo.
                          My crew is all fired up
                          Y'all better just wise up

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Ljudi ne shvataju koliko je ozbiljna pretnja da jedan dan pumpe ostanu bez potrošača, tri dana je težak oporavak u toku cele godine.
                            Nije samo gorivo u pitanju i ostala potrošnaj na pumpi. Zarada se projektuje na dnevnoj bazi. Što sam matoriji sve mi je jasnije koliko sam pogrešio i nisam otišao na Pešter što je jedan ovde stalno propagirao
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

Re: Odg: Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u EU (u prvom postu)

Originally posted by shadow View Post
                              Nadam se da si danas napravio izuzetak

Nije stvar koliko dana bojkotujes, nego da se bar na jedan dan svi sinhronizujemo da bojkotujemo istovremeno. Da pokazemo da mozemo da se organizujemo.

ne sipam iskljucivo tog i tog datuma naravno, samo pokusavam da docaram koliko to nista ne znaci na jedan dan. Za 5 dana cuo jednom na tv-u za ovu akciju i to jutros a pre toga procitao na dva foruma. Koliko ljudi zna za akciju i bojkot? Ovako nesto treba pripremati mesecima, kao izbornu kampanju pa potpuni bojkot dva dana, sa sve devojcicama koje ce stajati ispred pumpe i deliti flajere onima koji zalutaju... tu bi pokazlai moc organizacije. gde smo mi od toga...

Comment

• vulkan
                                CBC Veteran
                                • 03.09.2011
                                • 151
                                • sabac
                                • mazda nisan

Ja sam prekjuče kopirao na fejsbuk poziv za bojkot i ispod komentarisao da se slažem. Makar to sam mogao da uradim. I danas naravno ne skrećem ni na jednu pumpu.

Comment

Working...
                                X