Reaperu,najbolja varijanta bila bi: pletena grana(inox),cev,protocni zadnji
skidanje katalizatora Fiat Bravo 1,2 16v
Collapse
X
-
Originally posted by Lord_o21Ima li iko pojma sta je backpresure i cemu sluzi??
Mani se turpijanja tog atmosverca, veruj mi... Turbiraj ga, poludeceI'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
upravo tako, samo shto kod nekih motora shebava snagu kod nekih ne, a kako znati unapred niko ne zna
neki motori polude sa cevkom i protochnim i idu kao blesavi npr. saxo vts, neki gube snagu na niskim obrtajima npr. golf3 gti, i sad jbg!
@Lord_o21
turbina na ovaj, pa ono nemoze da drzi dovoljni pritisak i zveknuce relativno brzo, 2.0t 16v iz cupea je opcija ali ne u skorije vreme ($$$)
Comment
-
-
Ma bre mnogo mozgas...Odradi kompletno protocni izduv i sigurno neces izgubiti. Moze da ostane isto kao sto je bilo ili mozes da dobijes malo konjica. U svakom slucaju nista ne gubis, a dobijas zvuk koji toliko zelis!
Pritom sacuvaj lepo srednji lonac, zadnji i katalizator pa da uvek mozes da vratis na fabricko stanje ili da eksperimentises...
Comment
-
-
Pa sad... ne znam na auto-putu ali znam kako se cuje pri brzini od 180km\h u Dunavskoj!Salu na stranu, rekao sam vec negde... za grad je eksta i dosta je atrkativan zbog toga, a za konstantnu brzinu 5-tom preko 3k obtaja je prilicno naporan. Opet ti kazem, sacuvaj sve, pa mozes lako da vratis i umanjis buku. Meni nije problem jer jedini duzi put imam kad idem do Avale u vikendicu, a fala Bogu auto-put zaobidjem i smugnem pravo na avalski!
Tad radi i zvuk i adrenalin i dodjem premoren kuci. hehehe
Comment
-
-
Jaaoo... reci... tvoj motor je jos veci i jaci od mog... zamisli taj zvuk!Mislim da ce nas iskljucivati iz saobracaja zbog prevelike buke!
Nego razmisljam se u poslednje vreme da je tu ustvari najpametnije kad se vec radi protocni izduv da se uradi i izduvna grana! Ipak se na njoj najvise dobija i ne treba zaboraviti ni onaj materijal sto se namotava kako bi cevi zadrzale toplotu i na taj nacin ubrzale izlazak izduvnih gasova... Ali dobro, sa radovima treba krenuti, pa jedno po jedno!
Comment
-
-
Imate kod Bate u Novom Sadu relativno povoljno custom grane. Pravi i po porudzbini ako nema za taj model na lageru.
---
Za backpresure nisu bitni lonci nego precnik izduvne cevi. Koliko je previse zavisi od velicine motora jer kolicina izduvnih gasova zavisi od kolicine sagorele smese a ona zavisi osnovno od zapremine cilindra.
Postoje norme do koliko fi koja kubikaza ide.
Takodje, nemojte mesati kompresiju u cilindrima i backpresure. Cak i da vozis bez auspuha kompresija u cilindrima se nece promeniti zato sto su u taktu sabijanja ,kada se formira kompresija u cilindru, izduvni ventili zatvoreni.
---
bokija detonacije su jako stetne za motor a javljaju se najcesce zbog neispravnog/preranog paljenja, lose instaliranog/nastelovanog LPG uredjaja ili loseg goriva tj. goriva sa neodgovarajucim oktanskim brojem u odnosu na motor.
Comment
-
-
sve ima svoje, ali zvuk taj jednostavno dosadi.. brat na hyundai coupeu (2.0 102kw) ima isto tako golu granu i samo zadnji top, to brunda kao ludo, a tek preko 130kmh, ubija ..
zato moj saxoman pun gas, puna skala, samo vetar cujesmada morace i ona sad da se progalami zbog vadjenja katalizatora ..
@shonsy jel ti pali lampicu sta se desava ? ja sam resio da vadim i stavljam malo lonac od ax na mesto cata ..
Comment
-
Comment