skidanje katalizatora Fiat Bravo 1,2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • reaper_HGT
    CBC Senator XXL
    • 05.09.2007
    • 888
    • Beograd

sa slikom sam popi*deo komp me hebe u zdrav mozak, a kako je prosao ne znam, ali je prosao! pitao sam 2 put!

Comment

• stef
      CBC Član
      • 21.09.2005
      • 64
      • New Now

Originally posted by reaper_HGT
      moj auto je proshao kontrolu bez cata tako da te priche za malu decu zahebite
      Svaki auto po bilo kojoj normi ima po pravilu odredjenu kolicinu stetnih materija koje izbacuje u atmosferu.To je fabrika propisala. Bez katalizatora ne mozes proci pravu kontrolu pa tacno da ides unatraske.To nisu price za malu decu, a zivi bili pa videli. Mislim da sada ta kontrola nije obavezna jer pola automobila ne bi preslo tehnicki. Svojim ocima sam gledao kada su testirali taj uredjaj nba yugu u auto kuci gde ja radim tehnicki. Nije bilo teoreme da prodje uz sva ziva podesavanja auta koja su radili na licu mesta. Onda je stala G klasa, ukucali podatke za G klasu i cvrc - pala. Batica izvadio katalizator i cipovao motor.....

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

ok kapiram ja sve to, i znam da nije obavezna, i smejao sam se kad su poceli da mere, i zbunio sam se kada je prosao test, vec sam rekao ne znam kako ali je prosao

Comment

Working...
        X