Ceo ili ti X5 mozete videti na http://www.china-automobile.de/
tamo cete videti i jos ostale modele(kopija rav4 i land cruisera)
kao i sve njihove karakteristike...
na sajtu nema ali proizvode putnicke automobile koji su neki space shuttle dizajn.
na moje pitanje sto ulaze u srbiju sa dzipovima....pa eto da bi napravili neki prodor sa tim kopijama, koje su inace odlicne(video uvezeno 5 komada ceka se homologacija, stoje na jednom carinskom skladistu- nije u bgd)
U nemackoj i u celoj evropi poceli su da se prodaju i po njihovim recimo ok ide prodaja.
Nasi kao nasi, ne prihvataju papire iz EU o homologaciji, nego kao oni moraju da odrade??!! citaj uzmu pare...
Videcemo se kako ce se ponasati i kakve ce imati mane kao i svaka kineska roba.
Inace iz prve ruke vam kazem izgledaju ok, pogotovo spolja, iznutra gps muzika je siromasna malo, redukciju ima, zavrsna obrada plastike je malo losija. moze i fabricki plin ali je uhhhh.....papreno inace su stigli iz nemacke.
Iskreno se nadam da ce neko pametan da proizvede i pusti u siroku prodaju auto koji ne ide na benzin(dizel, gas) koji je sve skuplji kao sto znamo (makar to bio i kinez).
Probao, vozio, mane ima naravno. ima dosta mesta.nadam se da moze ovako slike da se stave posto nisam nikada ovo radio.izvinjavam se unapred ako ne moze...
ma ljudi ja ne vidim razlog sto se ljutite na Kineze, bio sam tamo za vreme OI, i video sta zapadna propaganda radi.
VW i vece auto kompanije imaju svi fabrike tamo, Jetta se jos uvek proizvodi, doduse ove godine prestaju sa proizvodnjom i pocinju sa Borom (u evropi to je opet Jetta), a kod kineza je Bora. Taj auto tamo kosta 11000€, a koliko u evropi?
Imaju svoje proizvode, i istina je da su napravili Brilianz sa tehnikom od BMW 5 jel je Brilianz bio i jos uvek je partner sa BMW.
Pa pogledajte sta rade Svedjani, svaki proizvod gledaju da iskopiraju do maksimuma, pa Saab je tako napravljen, nece ljudi da trose milijarde na nepotrebna razvijanja, nego nesto sto je dobro samo unaprede i naprave odlicno.
Sve u svemu oni napreduju jel imaju potencijal, a ne samo zato sto kradu.
Pa pogledajte Olimpijske igre, najbolje organizovane do sada i ako nisu najrazvijenija zemlja na svetu.
Ne ulazeci u ostale konstatacije, reci cu ti da brkas loncice sa SAABom. To sto ti kazes da kopiraju, se u normalnom auto svijetu kaze da koriste vec gotove sklopove sa "police", i to naravno sa GM police, jer su u njihovom vlasnistvu... To je s jedne strane OK, s druge i nije bas, jer gube originalnost, ali u ovoj globalizaciji nista neobicno... To nije isto kao kada neki od kineza prave "svoj" auto, koji po mnogo cemu podsjeca na nesto, ali nije bas to ! Nekome kome je bitno da izgleda, a da je jeftino, mozda jeste, ali meni nije...
Brilianz sa tehnikom BMW 5 ? Imas li neki podatak koji to konkretno potvrdjuje ? Ugovor o saradnji, prodaji dijelova i sklopova, licenca za proizvodnju toga i toga, po toj i toj poziciji na automobilu ?
I Zastava je nekad bila partner Fiata (na svu srecu, sada ce opet biti, ovaj put na zdravijim osnovama...), pa je neke stvari koristila za razvoj svojih automobila, kao sto je npr. Yugo 45, nastao na Fiatu 127... Da li to znaci da je kada je Fiat presao na proizvodnju Stilo-a, ta tehnologija upotrijebljena i na Yugi tog godista ?
Sve u svemu oni napreduju jel imaju potencijal, a ne samo zato sto kradu.
To da li imaju potencijal nema potrebe ni dovoditi u pitanje, proteklih 10-ak godina stopa ekonomskog razvoja i privrednog rasta jasno ukazuje koliki je potencijal u pitanju. Mogli su to i ranije, da su im drushtveno-politichke okolnosti bile drugachije...
Medjutim, recimo da sam u najmanju ruku skeptichan, da ne kazhem sumnjichav, da bi se pojedina kineska "roba" (u shirem smislu) uopshte prodavala da nije te kradje i beskrupuloznog kopiranja svega shto nosi brend ili logo prepoznatljiv shirom sveta.
Uzmimo na primer njihovu auto-industriju. Skoro je sa nekog auto sajma bila reportazha, idu od shtanda do shtanda i brenda do brenda, a onda dodju do "kineskog kvarta" Kad tamo, sve na jednom mestu - Mercedes i Smart, Toyota i Honda, BMW i ko sve josh ne. I razlike se ne poznaju dok se bukvalno ne pridje na pola metra da se vidi znak na haubi. Mislim da je za kineze najveca frustracija to shto ne mogu (ne smeju) da kopiraju i logo tj. znak, jer bi bez problema i to. Ionako od autentichnosti i individualnosti ochigledno "ne pate"
Na shtandu je vladalo veliko interesovanje, naravno uglavnom jer su svi hteli da vide kakvi su to "kineski" Smart, "kineski" Yaris, kineska "C klasa", "kineski" X5... A gde je tu "kineski" automobil, kineski dizajn, kineski identitet? Naravno, da su seli i sami dizajnirali te automobile, verovatno bi izazivali vrlo malo ili nikakvo interesovanje, ili bi vecina njih bila za ovu nashu "Vidju stajlinga" temu
Dakle, to shto beskrupulozno "pozamljuju" dizajn svega i svachega im itekako pomazhe u marketinshke svrhe, i dobrim delom je "zasluzhno" za prodaju tih automobila. Zbog toga svaki kinez sa 10-ak soma evra mozhe da sedne i razmisli: "da li da kupim C klasu ili seriju 5" Ko hebe bedz na haubi, zamenice se i to
Chast izuzecima, ima i par proizvodjacha koji insistiraju na sopstvenom dizajnu, ali interesovanje za njih je daleko od onog koje vlada recimo za Brilliance koji kopira BMW, ali i sve ostale koji kopiraju Mercedes, Hondu, Toyotu...
Evo i banalnog ali ochiiglednog primera - pogledajte samo naziv ove teme i sve je jasno. Shto tema jednostavno nije nazvana:"Shuanghuan u Srbiji"?
Ne ulazeci u ostale konstatacije, reci cu ti da brkas loncice sa SAABom.
ne brkam ja loncice, Saab je napravio auto na tudjoj platformi, a nisu samo delovi u pitanju.
Kinezi kopiraju jel kod njih nema zakona o copyright ili kad se prevede na kineski bukvalno znaci pravo da se kopira, a brilianc kad se vidi spolja uopste ne lici na BMW 5, jeste da koristi istu tehnologiju ali na izgled nije isti.
Sad verovatno mislite da ja se pravim pametan, ali ne uoste jel za te 2 nedelje sam bio u stanu kod coveka koji je glavni finansijski menadzer VW za Kinu, tako da mi je on objasnio dosta stvari kako funkcionisu u Kini.
Probao, vozio, mane ima naravno. ima dosta mesta.nadam se da moze ovako slike da se stave posto nisam nikada ovo radio.izvinjavam se unapred ako ne moze...
Izolir trake kao i valjci za podeshavanje sedishta su jbni prajsles
@CLD
saab=vectra, osim dizajna i imena, ali to je ok jer je i saab i opel GM
isto kao i npr. vw=audi=skoda=seat...ili donekle kao fiat=alfa=lancia...i to je OK. Ali kinezi kopiraju X5, Fiat Pandu dizajnerski, ispod su stari japanci.
A BTW
U Sarajevu uvoznik Mapple-a još uvijek prodaje auta iz 2006. godine, toliko o tome kako "dobru" prodju na tržištu imaju, čak i "full oprema" po cijeni novog yugića.
@CLD
saab=vectra, osim dizajna i imena, ali to je ok jer je i saab i opel GM
isto kao i npr. vw=audi=skoda=seat...ili donekle kao fiat=alfa=lancia...i to je OK. Ali kinezi kopiraju X5, Fiat Pandu dizajnerski, ispod su stari japanci.
pa taj Brilianc je partner BMW na kineskom trzistu, znaci nisu iskopirali ne znam sta, iskopirali su prozivod koji je vec pravljen u njihovim fabrikama.
Ja pricam i o prethodnim Saabovima ne samo zadnjim generacijama, jos dok GM nije bio vlasnik.
Jeste videli vi koje motore oni ugradjuju u ovo cudo?
It is sold with either a 2.4 litre gasoline engine producing 110 bhp (82 kW) at 5250 rpm, a turbocharged 230 bhp 2.8 litre or a 115 bhp (86 kW) turbodiesel 2.8 litre.
Sta su oni zeznuli pa iz 2.8 litara turbodizela izvlace samo 115 konja? Ili iz 2.4 litra benzinca samo 110? Kakvi su to krsevi od motora i kakav je to turbodizel? I da li to moze da povuce onolika kola uzbrdo?
Comment