pa skuplje ce te kostati gorivo za tog juga sto ces da ga dovezes iz engleske nego sto bi ga platio kod nas da neracunam posle masazu i terapije potrebne da se vratis u normalu
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Ma znam nego sam malo ironican apropo jeftinoce ove kombinacije sa UK vozilima.
Uopste me ne cudi da vecina servisa ovlascenih od strane fabrike ne rade takve intervencije a ko radi nema musterija jer to da se uradi kod njih kosta 3-5k evra.
Mozda kod drugih automobila ali pogledajte ovog Juga, kod njega stoji na istom mestu kao kod naseg a jugo je za englesko trziste a ako pogledate iza motora sa leve strane kod vecine automobila nema mesta za kocioni cilindar i servo dok ga sa desne ima zato sto je menjac nizi od motora ,sve ovo pisem zbog toga sto mislim da je pravilo iz razloga bezbednosti da pedala kocnice deluje sto direktnije na glavni kocioni sto je kod vozila sa levim volanom pravilo ali kod vozila sa desnim ocigledno nije,ocigledno da se pravi neki mehanizam kao kod vozila za auto skole.
Comment