desni volan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

pa skuplje ce te kostati gorivo za tog juga sto ces da ga dovezes iz engleske nego sto bi ga platio kod nas da neracunam posle masazu i terapije potrebne da se vratis u normalu
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• CannoN
      CBC Senator XXL
      • 15.09.2007
      • 485
      • Beograd

Ma znam nego sam malo ironican apropo jeftinoce ove kombinacije sa UK vozilima.

Uopste me ne cudi da vecina servisa ovlascenih od strane fabrike ne rade takve intervencije a ko radi nema musterija jer to da se uradi kod njih kosta 3-5k evra.

Comment

• Miljan
        CBC Senator XXL
        • 18.01.2006
        • 459
        • Nis

Originally posted by deki74
        Mozda kod drugih automobila ali pogledajte ovog Juga, kod njega stoji na istom mestu kao kod naseg a jugo je za englesko trziste a ako pogledate iza motora sa leve strane kod vecine automobila nema mesta za kocioni cilindar i servo dok ga sa desne ima zato sto je menjac nizi od motora ,sve ovo pisem zbog toga sto mislim da je pravilo iz razloga bezbednosti da pedala kocnice deluje sto direktnije na glavni kocioni sto je kod vozila sa levim volanom pravilo ali kod vozila sa desnim ocigledno nije,ocigledno da se pravi neki mehanizam kao kod vozila za auto skole.
        Ovako je reseno

Comment

• CannoN
          CBC Senator XXL
          • 15.09.2007
          • 485
          • Beograd

Malopre sam u Kneza Milosa vozio paralelno sa bembarom 5 - pogledam na levo ka kolima a ono vozac odmah do mene

Malo sam se trznuo pa setio ove teme

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Na zapadu nije problem izdvojiti 2-3 000e vise za regularan auto,ali je u Srbiji svaki dinar bitan.Tu cinjenicu nemoj zaboraviti
            svuda je problem izdvojiti 1 dinar vise nego sto se ima iz zaradjenog.
            i na zapadu, i na jugu i ovde....

ta cinjenica o raspolozivom budzetu opredeljuje i realne domete, tj uskladjivanje zelja sa mogucnostima.

ako se nema novca za regularan auto xx godista, verovatnoca je da se ima novca za regularan auto xy starijeg godista.

to sto navodis da tebe pojedinacno ne zanima funkcionalnost opreme vozila, da ne vezujes pojas i slicno, ok to su tvoje zelje i tvoja odluka.

no to ubedjenje da je to opste prihvatljivo i svima isto znaci neki vid neregularnosti u funckionisanju vodi na pogresnu stranu.

vecina ljudi kada kupuje auto obicno pita i za opremu koju auto sadrzi, i prema toj opremi se opredeljuje (izmedju ostaloga) pri izboru modela.

nevezivanje pojaseva i nefunkcionalnost SRS sistema je i potrencijalno opasno, i cak stavise zakonski kaznjivo takva neprimena pojaseva.

a automobila raznih cenovnih kategorija i modela barem ima kod nas u sirokom izboru, za svaki dzep se nesto nadje.
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• CannoN
              CBC Senator XXL
              • 15.09.2007
              • 485
              • Beograd

Bas sam skoro citao sta se sve radi prilikom prebacivanja...
              sve sto ste naveli do sada + vadjenje motora sto cini mi se niko nije pomenuo..

Ja se ne bih upustao u takvu avanturu.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Tema ode u ofsajd... Rečeno je sve sa argumentima i kontra argumentima, zato...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                X