Cemu ovo sluzi ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • UkiMazda
    CBC Senator XXL
    • 16.11.2007
    • 444
    • Beograd
    • Alfa 156 2.0TS

u pravu si.Razvodnu nisam gledao doduse, sutra cu ako budem imao vremena

Comment

• UkiMazda
      CBC Senator XXL
      • 16.11.2007
      • 444
      • Beograd
      • Alfa 156 2.0TS

E jel ima moja mazda ler lauf ventil?Da me to ne zeza, posto kad stanem, obrtaji polako sa 800 stizu do 1800 kao da je hladan,i nekad toliko brzo obara obrtaje kad pustim gas da moram da ga dodajem da se ne ugasi, i svi me gledaju ko ludaka jer turiram ko nenormalan, a u tom trenutku ako mi se ugasi, od paljenja na kljuc nista, jednom mi je uspelo da upalim na gurku kad nije htelo na kljuc.Jel poznaje neko malog japanca koji je napravio? da ga pitam samo nesto...

Comment

• kwisko
        CBC Veteran
        • 14.04.2008
        • 124
        • bg

@uki

vidi to sto ti ona trza moze biti mnogo stvari nemora da znaci da ima ikakve veze sa tim , vrlo lako moze biti da ti je prljav filter ( meni je moja pocela da trza kao luda skinem filter a on pregradio a presao sam tim filterom manje od hiljadu km) ...
        vrlo lako je moguce da ti je problem u nekoj od dizni multipointa , skoro sam coveku menjao na reno-u 25 jednu diznu i auto se "unormalio"

Comment

Originally posted by Vocko
          Taj deo sto ide u krilo sluzi da ubije zvuk da ne bude usis mnogo glasan, sad mi stao mozak kako se zove. Uglavnom on prakticno ne sluzi ni za sta.
          e vocko mislio sam da si pametniji, jeste da ubije zvuk al kad kad ti manijacki dodas gas pa autu odatle povuce da tako kazem lagerovan vazduh pa se necuje onaj zavijajuci zvuk zbog uskog grla na vrhu a u**** ...

imas to na fijatu 1.6 na vw 2.0........

a zove se .........posuda

Comment

• petar
            CBC Veteran
            • 22.12.2007
            • 129
            • NS
            • Peugeot 206

To se zove rezonator...

Comment

• UkiMazda
              CBC Senator XXL
              • 16.11.2007
              • 444
              • Beograd
              • Alfa 156 2.0TS

@Kwisko:
              Ali slucaj je sledeci, u trenutku postizanja radne temperature javlja se trzanje i to u vecem stepenu prenosa, cetvrtoj ili petoj, dok u prve tri normalno, stim kao sto sam rekao vec, ako stanem u tom trenutku hoce naglo da ugasi i ja mu ne dam(dodajem gas).Tako da to sa filterom, svakako treba prekontrolisati, ali ne znam, ne ide mi se kod majstora, znam da ce me slagati za jos hiljadu stvaru koje navodno moram da menjam jer "verovatno" zbog toga imam probleme, a pritisli troskovi sa svih strana...a Svetlana pati...i ja... sa njom .
              A prosle godine sam cistio dizne u ultrazvucnoj kadici i sve bilo super, i eto sad vidis...LJUDI PRE SVEGA NASE GORIVO JE S****, pa tek onda sve ostalo..

Comment

• petar
                CBC Veteran
                • 22.12.2007
                • 129
                • NS
                • Peugeot 206

Nasteluj paljenje...

Comment

• UkiMazda
                  CBC Senator XXL
                  • 16.11.2007
                  • 444
                  • Beograd
                  • Alfa 156 2.0TS

hehe, i to je nastelovano...

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

@bokirs - Eto ispravio me kolega i rekao da je rezonator u pitanju...
                    Inace upravo si napisao isto sto i ja "da ubije zvuk", jer nema fijukanja...

Comment

• Golub.BG
                      CBC Veteran
                      • 04.02.2007
                      • 103
                      • Beograd

Ako su to stavili kao rezonator, to znaci da se fijukanje cuje bas glasno. Moram da ga iskljucim da cujem kako zvuci.

Comment

• RedboX
                        CBC Senator XXL
                        • 28.11.2006
                        • 1537
                        • Novi Beograd

Nemoj da bude ko u vicu sa bosancom i zicom u glavi, kad budes to skinuo
                        I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• UkiMazda
                          CBC Senator XXL
                          • 16.11.2007
                          • 444
                          • Beograd
                          • Alfa 156 2.0TS

@Golub.Bg:
                          Mozda nadjes nekog malog japanca sa crevom u ustima,turbina bato!

Comment

• kwisko
                            CBC Veteran
                            • 14.04.2008
                            • 124
                            • bg

Originally posted by UkiMazda
                            @Kwisko:
                            Ali slucaj je sledeci, u trenutku postizanja radne temperature javlja se trzanje i to u vecem stepenu prenosa, cetvrtoj ili petoj, dok u prve tri normalno, stim kao sto sam rekao vec, ako stanem u tom trenutku hoce naglo da ugasi i ja mu ne dam(dodajem gas).Tako da to sa filterom, svakako treba prekontrolisati, ali ne znam, ne ide mi se kod majstora, znam da ce me slagati za jos hiljadu stvaru koje navodno moram da menjam jer "verovatno" zbog toga imam probleme, a pritisli troskovi sa svih strana...a Svetlana pati...i ja... sa njom .
                            A prosle godine sam cistio dizne u ultrazvucnoj kadici i sve bilo super, i eto sad vidis...LJUDI PRE SVEGA NASE GORIVO JE S****, pa tek onda sve ostalo..
                            vidi isti sam problem imao i ja u visoj trza , dessava se to da da u visem stepenu prenosa kod mene zbog loseg filtera dolazi do zacepljenja drugog grla karburatora tj. filter nemoze da da dovoljnu kolicinu goriva ... trebalo mi je 2 sata da sve rasturim i operem i vratim na mesto ali i dalje imam problem gasenja do postizanja radne temp. (prakticno moram ili da divljam da bih mu podigao temp. ili da vozim pod sauhom dok se ne ugreje ....... )

Comment

• UkiMazda
                              CBC Senator XXL
                              • 16.11.2007
                              • 444
                              • Beograd
                              • Alfa 156 2.0TS

Hoces da kazes da je filter los pa da ti se desava to sto si naveo jel?Posto i ja sve vise razmisljam o tom filteru i promenicu ga,a primetio sam kad mi dodje u rezervoaru blizu nule da se to desava.I da napomenem da mi je jedno vakum crevo dodatno pravilo probleme slicne prirode, njega sam zamenio posto je napuklo, i redje mi se desava trzanje, ali ipak je tu...

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

Ako cesto vozis sa rezervoarom blizu nule nije ni cudo sto se to desava... Nisi svestan koliko taloga i sr*nja ima pri dnu rezervoara i kako to jako brzo zapusi filter, pogotov posle 15god eksploatacije.

Comment

Working...
                                X