Pisao sam na mail od AK Dubrava i ljudi mi odmah odgovorili, tj dali mi broj vlasnika tog zutog juga, covek es zove Tomislav Tuk i imao je zivaca da mi objasni ukratko sta i kako, i ovom prilikom mu se zahvaljujem
Kaze da > ide standardan nosac od 55-ice za koji se busi jedna rupa u bloku posto 2 vec postoje. isti taj nosac se mora malo izrezati da ne bi smetao kaisu. malo treba da se prepravi i spaner ali tu bas i nisam skontao najbolje sve u svemu moze standard spaner samo ... nesto...
eto, postupak bi trebalo da bude jako prost
Ako Robert ne ode u debeljacu da bere kukuruz sutra pocinju radovi
1. nosac je morao da se skrese zestoko sto je jadnu brusilicu pregrejalo pa, 2-3 puta...
2. nosac spanera je prepolovljen i sad ima smanjen dijapazon spanovanja.... ali moze da se namesti...
3. remenice od pk kaiseva su sire od onih na jugu, pa je ceo motor pomeran ka menjacu za nekih 5mm da bi se izbeglo cesanje remenice vodene pumpe po nosacu motora/kraku sasije...
znaci slicovanje nosaca motora platne ispod nosaca na kolevki, a nosac menjaca vec ima slic....
4. usisna grana se mora rastaviti da bi se namontirala , jedva udje...
5. hladnjak ne moze da stane od usisne grane... pa smo iskasapili dosta lima napred da bi ga pomerili....
6. vrlo verovatno nece moci da se zatvori hauba od leptira gasa....
7. sutra me ceka kilometarski posao za spajanje creva i elektrike...
8. sva postojeca creva na jugu su za lomprc kraca , te ce sva morati da se menjaju....
9. to bi bilo to , dodacu ako jos negde zapne..... da sad sam se setio u transportu motora napukla je izduvna grana, a niko je niej dirao ???
Uuuu kako me zanima kako ce to da ide , el mogu da pitam za neki savet oko motora?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
jel bilo mnogo frke oko elektronike,jesi menjao svu elektroniku ili kombinovao sa jugovom? zar nece poluosovina da ti ispada ako si menjac i motor pomerio malo levo ili desno?
I mene zanima kako ce da ide jako.. samo jos da se naspe ulje i da se pali, a sad krecem u akciju...
motor je pomeren za 5mm sto za poluosovinu i nije neki pomeraj, bio je prisutan gosn. Manojlo koji je nadgledao radove i nije konstatovao nista lose, osim sto je 2-3 puta pokusao da nam uvali neke brezone umesto srafova - jaci su
N-Power nisam ti ja gumerina nego gumetina
DA, elektronika, izvadjeno komplet ubrizgavanje od juga, uvuceno od lancie, ozicenja za instrumente i te gluposti su ostala jugova =]
Comment