CannonBall Community Engine / Car construction

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Dobro, ali ako je "domaci zadatak" onda bi morao imati neke limite ili da sami izmisljamo ?
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• monkey
      CBC Senator
      • 14.11.2006
      • 286
      • Porec, Hrvatska

evo, moj prijedlog... nesto ekstremnije od lotus-a koji je vec predlozen... renault clio sport... motor smjesten centralno, v6, 230 ks, 1300 kg, 3,8m duzine... vidio sam kako unutrasnjost izgleda, i ako se skine pregrada motornog prostora(komad plastike) ima mjesta oko motora koliko god treba za ugradnju turbine... mislim da bi se iz tog v6 dalo izvuci puno vise snage, ali uz dosta preinaka... cjena polovnog je oko 25.000, dosta velika, ali autic ima potencijala...

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

'Ajd da se zadrzimo na necemu sto trazi i doradu, taj Clio ne treba nista
        Dogovorimo limit (finansijski) pa, uz pomoc ucenjaka, da osmislimo nesto ?

Recimo 15K eur ? Ili je to mnogo ?
        Znam da je bilo predloga za 10K, ali...
        I, opet stara pitanja, svrha, street legal, gde se sklapa, pare samo za delove.....

prolupator.mojblog.rs

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Pa evo onda da prekratimo diskusiju. Nesto na bazi super seven-a sa saab-ovim turbacem....sve to u 15k i nemoze nista da ga stigne.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Meni dovoljno... Onda je to to..

prolupator.mojblog.rs

Comment

• miljan bl
              CBC Član
              • 19.02.2006
              • 31
              • Banja Luka

Re: CannonBall Community Engine / Car construction

ovo je jako zanimljiva tema. zao mi je sto se ranije nisam ukljucio u raspavu, no dok ste Vi raspravljali, ja sam sa svojim jaranima u nasoj garazi sastavio sljedece...

u trabanta, automobil koji fabricki ima 615kg stavio sam motor od iz audija S2. sve to nosi celicna sasija, koja je povezana sa trabantovom sasijom. medjuosovinski razmak je produzen sa 2 metra na 2,15 metara, roll cage ce uskoro biti ugradjen, a onda preostaju blagobrani i auto se moze smatrati spremnim za voznju. tezina vozila ce biti nadam se ispod 1000kg, a snaga motora ce nakon ispravki svih nedostataka sa fabrickih 220ks ici na oko 450.

izvinjavam se za off topic. ovo sam napisao jer smatram da moj auto barem djelimicno odgovara onome o cemu se ovdije raspravlja.

Srdacan pozdrav...

Comment

Working...
              X