BMW e30, sto bi neki rekli, od sredine...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BMW 325i
    CBC Senator XXL
    • 25.06.2005
    • 338
    • Novi Sad

Vidi,nije nikakav problem odgovoriti na bilo kakva pitanja,ja cu vrlo rado odgovoriti na sva pitanja i pomoci svakom ukoliko mogu da pomognem.

Niko nigde nije postavio direktno pitanja kada bi trebao da dodje full boost i sl. nego je zapoceto sa komentarima kako ce auto imati ogromnu turbo rupu.
    Full boost BI trebao da dodje oko 4000o/min +/-100o/min.

Ok,mozda ja jesam reagovao onako kako nije trebalo ali mi je preko glave nekih glupih izjava i sl. stvari.

Preko neki dan mi je naisao covek koji 20godina voze trke (necu da ga imenujem) gleda Samco creva i kaze "armirana su creva....dobra su....al mekana su dosta,nece ti to valjati...." ?!?!?!?! Daaaaaaaaaaajjjjjjjj....umorio sam se stvarno vise objasnjavajuci i odgovarajuci na glupa pitanja....

Najveci fazon u svemu tome je sto ja ne pokusavam da budem brzi ni od koga....ne pravim auto za drag,nisam clan bilo kakvog kluba koji se bavim slicnim trkama itd.,pravim sebi da bih se ja vozio jer mi je prethodno postalo slabo....ako bude valjao auto za drift,vozice se drift,ako bude isao kako valja,vozacemo se i na dragu,ali najbitnije od svega je da cu se JA voziti svakodnevno a ne vikendom i praznikom
    Doris je vozila mini moris.

Comment

• TOKYO
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2006
      • 1696
      • Beograd- NBGD

To sto sam rekao .... rekao sam uopsteno,isto sam ti pricao i onaj dan kad smo sedeli u onom kafeu....

Nervira me to sto primecujem da je masa ljudi u rivalitetu i to je velika greska , ko razume shvatice o cemu pricam!

MOTORSPORT je prvenstveno druzenje!

elem

Sutra sam u NS na treningu a i u Nedelju na trkama pa se vidimo. .
      MY ex RWD Alfa
      Drift & Donuts & Track

Comment

• Gumetina
        Banovan
        • 12.12.2004
        • 1082
        • Novi Sad

Jel zabrektao ?

Comment

• BMW 325i
          CBC Senator XXL
          • 25.06.2005
          • 338
          • Novi Sad

Yeeeste sinoc oko 21h

Glava ne dobija ulje sto smo sinoc pokusali da resimo ali bezuspesno Hvala Mariju i Tokyo-u na pomocu Izgleda da sam od dve pumpe koje sam imao ja izabrao bash onu koja ne valja sutra cu da izmerim manometrom pritisak ulja jer sve asocira na to da ona ne valja ili ventil na njoj nije ispravan iako ugasi lampricu od pritiska ulja na tabli,vrlo je mali i pritisak ulja na dovodu kod turbine (moze da se drzi zacepljen prstom dok auto radi!)

Za divno cudo,auspuh nije u opste buchan iako nema ni jedan lonac

Comment

• SAAB PoWeR
            CBC Senator XXL
            • 26.04.2005
            • 1394
            • tu iza coska(Milwaukee USA)

jesi mtao mast u pumpu ?
            _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Ma uopste nisam u fazonu rivaliteta ili da zavidim nekome, da crkne krava, i tako to...pitam ono sto me interesuje, a ispade...jbg, nije bitno, uglavnom nije postavljeno pitanje da bih ja nesto pametovao nego zato sto mislim da cete imati objektivan problem sa time.

A za objasnjavanje glupih pitanja, tipa Samco creva - veruj mi, meni takve stvari ne treba objasnjavati
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• BMW 325i
                CBC Senator XXL
                • 25.06.2005
                • 338
                • Novi Sad

206 Vid',nisam ja uzeo turbinu napamet,poznajem par njih koji imaju takvu turbinu i schrick kao moj,pa sam prema tome uzeo i ja tu istu i full boost bi trebao dodji oko ~4000o/min,a pozitivan pritisak negde od 2500-2800o/min....A i da ne bude onako kako planiram, u svakom slucaju mogu uzeti drugu turbinu,to nije nikakav problem

A sto se tice ovog sranjam sa uljem,videcu sutra....izmericu pritisak pa cu da vidim,najvise sumnjam na pumpu....stavicu moju sa motora koji sam izvadio iz auto posto za nju znam da je 100% ispravna pa cu da vidim...ne pada mi nista drugo na pamet osim pumpe...sve ostalo je skroz ok...

Poruku izmenio: killaz

Comment

• Delkan
                  CBC Senator XXL
                  • 14.06.2005
                  • 829
                  • 60 km From BG,West

Jel` mozes da izmeris pritisak ulja ispod glave(na bloku)?Cudno je da gasi lampicu,a ulje jedva izlazi gore.Diht glave ste valjda dobro pogledali(kako stoji na bloku) pre nego sto ste stavili glavu?

Comment

• BMW 325i
                    CBC Senator XXL
                    • 25.06.2005
                    • 338
                    • Novi Sad

Pa lampica se gasi na 0,2-0,3bar...a dihtung glave se ne moze naopako okrenuti idem da radim pa javljam rezultate veceras

Comment

• TOKYO
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2006
                      • 1696
                      • Beograd- NBGD

Bas mi zao sto ne proradi u subotu. . . , video sam da goris od zelje da ga isprobas!!!!

Mario nije mogao da zaspe od razmisljanja sta bi moglo da bude??

@206

Nisam mislio na tebe...,samo jednostavno smatram da ljudi trebaju biti kolegijalniji i pristupacniji za razgovore i savete,to pogotovo vazi za neke od vas koji ste u dosta ozbiljnijem poslu!
                      MY ex RWD Alfa
                      Drift & Donuts & Track

Comment

• kilson
                        Moderator
                        • 09.10.2004
                        • 3216
                        • NoviBGD
                        • AR 75 GT

Ccc sve neki mrgudi, a kad se vidite i poprichate uzhivo = druga pricha.
                        Godinama ste na forumu i ne kapirate da "pricha" preko neta (ponekad) mozhe zvuchati kontradiktorno.

Ajd sad dosta off-a oko ovoga i nazad u garage!
                        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• BMW 325i
                          CBC Senator XXL
                          • 25.06.2005
                          • 338
                          • Novi Sad

Evo ja sad iz garaze i nista.....zamenio sam uljnu pumpu,filter ulja...i opet isto...pocinjem da sumnjam jako na dihtung glave...

Sutra cu da probam da zamenim kuciste filtera posto je odatle uzeto ulje za turbinu ali cisto sumnjam da je u tome problem al eto...da probam sve pre nego sto skinem glavu...

Ceo dan sam gledao i mozga i menjao....ali problem uvek ostaje....

Comment

• tamburski
                            CBC Senator
                            • 27.09.2007
                            • 210
                            • PANCEVO

Koja je brega na autu mozda nema kanala (slica) na njoj a ni na lezaju tj kucistu pa uje ne moze da prodje gore
                            a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• BMW 325i
                              CBC Senator XXL
                              • 25.06.2005
                              • 338
                              • Novi Sad

Schrick-ova bregasta je na autu koja je vec radila kako treba,a i ne prolazi ulje kroz nju nego pored nje.Stvar je sto ulje dolazi u glavu ali u jako maloj kolicini....99% da rupa na dihtungu gde je glavni vod ulja iz bloka u glavu nije dobra....blok je pun ulja,lezajevi radilice....sve...

Comment

• Delkan
                                CBC Senator XXL
                                • 14.06.2005
                                • 829
                                • 60 km From BG,West

Ako si ulje za turbinu uzeo kod filtera ulja,a iz tog voda jedva ide ulje onda je i radilica bez ulja!?Jesi probao da skines filter i na kratko da zaverglas?Znam da postoji sansa da se okupas uljem,ali mozda mozes da ga navatas?

Da nema na bloku iznutra neki cep za glavni kanal od ulja(koji se skida da bi se cistio kanal) koji je neko slucajno skinuo pa zaboravio?Znas na sta mislim?

Comment

Working...
                                X