Evo malo smo se bavili nekim proracunima posto je postojala neka dilema da li fabricke opruge ventila mogu da ostanu u slucaju prerade atmo-motora na FI. Standardne opruge trpe potisak od 28kg.
Ako je usisni ventil 40mm, znaci povrsina mu je P=2x2x3.14 = 12.56 cm^2.
Na 1bar atmo pritiska sila koja deluje na 1 m^2 je = 101325 Pa/10000 cm^2 = 10.1325 N/cm^2.
Za svaki naredni bar pritiska =12.56*(101325/10000) = 127.2642 N ili oko 12,7kg koji deluju na sic ventila. Sto znaci da na 2bara pritiska (1 atmo i 1 nadpunjenja) sila koja deluje na ventil iznosi 2*12,7= 25,4 kg. E sad, posto je povrsina na koju deluje potisak kvadratna velicina, razlika je skoro 18%. Pa se vracamo na pocetak, 18% ce biti dovoljno da istolerise lift veci za 1.25mm.
Sto znaci da fabricke opruge ventila mogu da ostanu.
p.s. 1.2bar = 27.97kg (kad smo vec kod procenata 0.27%) sto znaaaaciii bice tu i novih opruga ventila. U najavi stoje Schrick:
High Performance Valve Springs
Our High Performance Valve Springs are a dual spring design that is made from H-11 tool steel. These springs are guaranteed to out perform the competitions valve springs. Made from the highest quality steel, these springs are capable of revving to 12,000 RPM. We have been using these springs in both our WC Touring Car and GT3 320i for years without any problems.
Posto sam motor (atmo) izvadio u subotu danas sam konacno stigao da skinem bregastu za njega i spremim glavu za turbo motor,u subotu bih trebao ubaciti motor....
Evo neke slike,mrzelo me posle da slikam masnim rukama tako da....
Idem po hladnjak ulja posto sam vozio probusen proteklih 5 godina jer me je mrzelo da ga menjam sramota me vise da mi auto pishne gde god odstoji vise od 20min
Comment