Motor i transmisija/donori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kobacbobac
    CBC Senator
    • 21.12.2006
    • 229
    • bg. sremcica

moze od pomenutih sastojaka da se napravi pita ali nije za jelo

Comment

• g60
      CBC Senator XXL
      • 20.10.2006
      • 1011
      • Vrachar je majka ;)

De nije
      jedan ford eskort ili taunus iz dunava, par desetina metara cevi i sve sto treba je sklopiti ga + nekoliko tabli lima

A sto je u nedelju zvao vlasnik onog gore belog 1.1 eskorta sa slike Vana na telefon da trazi 500 evra za isti krsh Kad nismo pali pod sto...
      Mora da krije pogon na nitro u gepeku i sedishta od decje nevine koze
      Eheheheee... Treba mi tormo...

Comment

• Manfred
        CBC Senator XXL
        • 04.08.2007
        • 905
        • Beograd

Originally posted by kobacbobac
        .....kao prvo ako te zanima projekat samogradnje s7 ozbiljno procitaj sve postove ...a to ce potrajati ...ali nije bezveze ...da se nebi ponavljao u vezi necega sto je vec receno .....

.....motor iza vozaca los raspored masa to ti je jako lose resenje ....super 7 ima idealan raspored masa po osovinama zato tako dobro lezi ali je zato motor napred .....vazdusno hladjenje i motor pozadi treba dovesti dovoljno vazduha do motora pozadi opet problemi ......prepraviti projekat sasije za to tvoje resenje motor pozadi .......

.....i nakraju treba za to dobiti atest a to bi bilo jako zanimljivo u toj varijanti

ili si mozda mislio da napravis ovako nesto ali to nije s7

TO JE ATOM ....ARIEL ATOM ...
        http://www.youtube.com/watch?v=WaWoo82zNUA
        pre nesto kao ovako....
        postoji shema da se napravi tako nesto u dogovoru sa ljudima iz dela za ateste sa masinskog faxa, naravno oni daju savete, a ti radis po tome, tako se dobija atest bez cimanja, jer ce projekat od samog pocetka valjati po njihovom "ukusu".Da li se to nesto placa.. ne znam.

Comment

• kobacbobac
          CBC Senator
          • 21.12.2006
          • 229
          • bg. sremcica

Ta vatianta sa motorom iza vozaca imas dve variante motor iza zadnje osovine (gora varianta pogotovo sa puno konja) i motor ispred zadnje osovine to je bolje .......to da od pocetka budes u kontaktu sa ljudima sa masinca je odlicno jos ako nekog licno znas jos bolje

nego mogao bi da otvoris posebnu temu za cevastu sasiju sa motorom pozadi ili je krsti kako hoces ...to bi bilo interesantno da se baci malo svetla i na tu temu ...a ima razlicitih misljenja o tom konceptu tako da bi bilo zanimljivo .......ako si cvrsto resio bas motor pozadi otvori temu pa da pisemo

@g60

500e za ono covek je stvarno jako realan takvi na kraju prodaju kola na otpad za 500 dinara

Comment

• Manfred
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2007
            • 905
            • Beograd

u principu mi je to zelja...

ako je neko gledao "buggy is born" autor mark evans, zna sta mi se svidja..

naime u emisiji je gostovao lik koji je stavio pozadi motor iz neke zujalice tipa GSX-r ili R1.. i to je bolesno dobro, pri tom ne bih pravio ove kulturishka bagije za voznju po gradu, ja vise volEm offroad

a za temu... moram da skupim josh malo slika i materijala, pa cu otvoriti, ako nekoga ne mrzi moze slobodno, ja danas bash nemam vremena.

Comment

• Van
              CBC Senator XXL
              • 16.02.2007
              • 1425
              • Nbgd

Stig'o ja ! . Napravio sam bulkhead ili ti ono sto nosi komandnu tablu i sofersajbnu . Sklopio sam i kalup za nos , jos malo da popravim detalje na njemu pa da izlijem njuskicu . Sutra idem da vidim za krivljenje sipki za rol bar i nosac soferke i da potrazim lexan za soferku . Jos samo alu za haubu i prednje stranice , i ja zavrsio . . Salim se ima posla ali gura se polako .
              @ Manfred
              Ako te mrzi da citas ,ti gledaj slike , ima raznih lepih stvarcica . Bolje su okrugle cevke zbog krutosti , ali je lakse raditi sa kvadratnim .
              More , hm , treba da idem nocas , ali me nesto mrzi .
              ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Van
                CBC Senator XXL
                • 16.02.2007
                • 1425
                • Nbgd

@ Kobac
                Gledali smo u nedelju G60 i ja nekog taunusa '71 GT za 250 e .

Comment

• g60
                  CBC Senator XXL
                  • 20.10.2006
                  • 1011
                  • Vrachar je majka ;)

Van, onaj baja sa obe bushne carape na palcima ne bi ga dao ispod 300 ni za leka Splin ili bez... Samo ne znam sta ce mu kad ima sad rovera
                  Evo ja ovde shacujem neku krshinu za sitnu lovu... Nikako da nadjem nesto. Ima jedan opel kadet mislim... Nikako da stanem da pitam (imam jezicku manu ovde )
                  Imam posla pa ne mogu da trazim. Pozz svima

PS: Van, zadnji trap, zadnji trap, zadnji trap, zadnji trap, zadnji trap, zadnji trap, zadnji trap, zadnji trap, zadnji trap, zadnji trap,
                  Pa da me provozash kad se vratim

Comment

• kobacbobac
                    CBC Senator
                    • 21.12.2006
                    • 229
                    • bg. sremcica

ja probao argentu 2.0 82 g covek trazi 270 e motor kao uradjena generalna ali motor ni izbliza nije ono sto on tvrdi .............
                    ..........ono sto je zanimljivo je da napred ima slicno vesanje kao taunus a pozadi kruta osovina .....

.......da neznate nokoga ko ima autoprikolicu ili mozda auto sa kukom

Comment

• Van
                      CBC Senator XXL
                      • 16.02.2007
                      • 1425
                      • Nbgd

Moj auto ima kuku , ali mu je iskljucena el. instalacija za prikolicu . Premeri kompresiju , pa ces znati .
                      Najnovija informacija , meni pase soferka od spaceka , dijane ... Treba da proverim jos od fice i renoa 4

Comment

• kobacbobac
                        CBC Senator
                        • 21.12.2006
                        • 229
                        • bg. sremcica

jel imas to za merenje kompresije....

pa ako ti odgovara uzmi nju sta proveravas koja ce bolje da cucne ...

uzmi i brisace mislim ceo mehanizam zajedno sa brisacima oni su vec prilagodjeni njenim dimenzijama ...

......dali neko zna koliki raspon rupa ima fiat 132 ,131, opel rekord

Comment

• Van
                          CBC Senator XXL
                          • 16.02.2007
                          • 1425
                          • Nbgd

Proverio sam , ficina moze , iste sirene je ko i spacekova ,100 cm, jos je i zaobljena. R4 114 cm , velika je ! Naravno da cu da secnem ceo deo oko soferke , da se ne j...vam oko pravljenja nosaca soferke a imam i brisace .
                          Fiati , 98 , opel , valjda isto . Idi kod Dace na sajt , www.jovovic. ima. virus. com , tamo ima tabela sa rasponima rupa za sve proizvodjace i modele .
                          Spravicu za merenje kompresije , pozajmi od nekog mehanicara koga poznajes . Jel komplet argenta ?

Comment

• kobacbobac
                            CBC Senator
                            • 21.12.2006
                            • 229
                            • bg. sremcica

kompletna argenta

Comment

• g60
                              CBC Senator XXL
                              • 20.10.2006
                              • 1011
                              • Vrachar je majka ;)

Nisam u toku... Kuka? Autoprikolica? Brisachi? soferka?
                              Neko ce ovde da odsece ceo komad auta sve sa soferkom i motorom /brisacha i da navari na S7??? Ne radite to... Ima u Panchevu staklopan pravi ravne dvoslojne soferke za neku smesnu cifru... Ili prepravlja postojece. Ja sam pravio za topolino novu. Precrtao sam staru na pak papir i poslao preko staklorezachke radnje... Vratila se nova soferka
                              Ae pa pozz

Van, ako nadjesh od fice... Trebali bi i meni brisachi i motor sa mehanizmima za topolina... Platjam!

Ja na capriju imam kuku i el instalaciju

Comment

• Van
                                CBC Senator XXL
                                • 16.02.2007
                                • 1425
                                • Nbgd

To za nosace soferke , na zanam , a da cu da capim ficinu , to znam . Koliko moze da bude , 1000 din . Low coast , bato !

@ Kobac ,
                                Pa ako je kompletna , sta joj fali , jel si je probao , cisto da vidis jel ok , zadnja osovina , menjac , kardan .... ?

Comment

Working...
                                X