Druze imam samo gomilu cevi puno pivskih flasa i osovinu i jos uvek ojacavam shasiju deluje mi druze jako slabo a braca romi nikako da doteraju specijalku neku da je iskomadam.
Motor i transmisija/donori
Collapse
X
-
Van, koliko je konplikovano da se ubaci motor od motorcikla
PR: Yamaha FZR 1000, Suzuki GSX 1100, itd...
Ja se izvinjavam ako je vec bilo price o ovome ali verujte da nisam uspeo da nadjem!
http://www.youtube.com/watch?v=NIdpgbhY ... re=related
Comment
-
-
Koliko ja znam nije uopste komplikovano . Jedino sto moras da pravis neke delove kod strugara . npr. tamo gde se kaci zupcanik za lanac na menjacu treba da dodje pocetak kardana . Nemas rikverc , mada i to moze da se nabudzi , i takav auto mora da bude sto laksi , tj. nema nepotrebnih elemenata i velike shasije .
Ne znam da li takva sprava moze da se registruje ( mozda moze kao motorcikl )...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Sigurno ne moze da se registruje kao motocikl, quad bajkovi ne mogu da se registruju kao motocikl zato sto nemaju dva tocka, a ni kao automobil zato sto nemaju brisace, vetrobran, pojaseve itd. Da bi registrovao quad kod nas, moras da mu nadogradis plug ili nesto slicno i onda ga registrujes kao radnu masinu. Mali offic, ali mozda ce nekome pomoci
Comment
-
-
Ako moze da se registruje motorcikl sa motorom iz auta (buba), a sto ne bih i obrnuto.
Dobije se jeftinija reg. motor od 1000 cm3 sa 140-150ks i tiptronic menjac.
Gledao sam na Discovery kad su ubacili dva kawasakijeva motora ali im je nesto riknulo ne secam se bas najbolje sta.
Da li negde moze da skinu serije stvaranje (MG-a, E-tape, Super 7, itd)
Comment
-
Comment