na sedista sam mislio krav mi je poznata stvar.. ali bila bi fora grejana sedista, jos kozna...
Motor i transmisija/donori
Collapse
X
-
Moj auto ce imati i platneni krov i vrata koja mogu da se skinu , i napravicu mu ( kasnije ) i tvrdi krov za zimske uslove . Imace grejac kabine , neki ulatra prosti ....
Inace uspeo sam da na kratko upalim motor pomocu preko delimicno napravljene instalacije za ecu i malo strcnutog benzina spricem u usisnu granu ......zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
-
-
RS je ziv . Radi super , mada ima jos decijih bolesti da se izlece ( fals vazduh , vakum creva , nema IAC ventila ...)...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=tV59C99B ... re=channel
Malo voznje u zimskim uslovima. Ja sam snimao a komsija je vozio i nije hteo da ga gazi
...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Sinoc sam zamenio diff . Stavio sam od siere 2.0 3.62:1 . Stari je bio sa siere xr4 2.8 i mislim da je bio 3.38:1 , ali u to nisam siguran posto nije bilo indentifikacione plocice . Da li auto ide bolje , cini mi se da ide .
Pala je jedna kratka voznja sinoc , cisto da me mine zelja , nisam vozio s7 mesec dana . Auto je posle skoro pola godine preteran kod mene u garazu i za vikend pocinje rasklapanje ....zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
Comment