Ulja uopste nisu losa ali definitivno treba neka prodavnica gde mogu da se kupe jer kad sam prvi put kupovao nije bilo problema dobio sam ga sutradan a sad moram tri dana da jurim i dobijam odgovor da ne moze da isporucuje van Novog Beograda isl. stvarno nije poslovno
Do pre par nedelja sam koristio Seleniu HPX 20w50 sa kojom mi je uljni pritisak na radnoj temperaturi iznosio minimalnih 0,5bar. Onda sam re$io da na sledecem servisu probam Q8 F1 10w50 i rezultat je sledeci:
-Motor radi ti$e
-Pritisak se pobolj$ao za neverovatnih 0,7bar , tj. sada iznosi 1,2bar
Jel to Alfa negde napisala da se koristi 20w50 ili 10w50?
Meni se cini da vi malo preterujete sa gustinom ulja pogotovo kad je hladno. Ja bi radije sipao 0w30, 5w30, (10w30 tesko se nalazi ali najbolje) a za leto do 40 max. ako vec mnogo volim svoj motor. Nista nije isto na obicnom motoru kao na tuniranom cak i kada se taj obican zestoko vozi. Zastita motora je VISE tecljivost ulja i protok (kolicina u jedinici vremena) nego gustina osim u ekstremnim slucajevima kad gustina igra takodje ulogu ali to vec nisu obicni motori niti rezim rada, niti rezim voznje, a posebno ne zimi. O svemu je vec pisano na ovom forumu ali nisu svi izgleda citali pa pronalaze toplu vodu jos uvek i trose pare dzabe misleci da cine dobro svom motoru. Naprotiv, uopste nije tako. Vasa stvar sta radite i to nema direktne veze sa kvalitetom Q8 ulja. Ne znam ko jos ne veruje da su to sasvim solidna ulja i to SVE vrste. Nisam rekao ni da je Selenia losa mada je nikada nisam video ni u prodaji ovde a kamoli da sam je koristio. U gore navedenom slucaju je jednostavno bila greska u gradaciji pa otud promene na bolje sa redjim uljem. EON cini mi se napisa nedavno da je sve manje i manje falsifikata u Srbiji pa onda birajte malo po ceni. Konkurencija je zdrava i ide u prilog nama potrosacima.
Pa nista. Kad je tako slusajte proizvodjaca pa vozite i zimi sa tako gustim uljem ako oni tako kazu pa sta bude. Ja ne bi. Mozda je u Srbiji leti kao u Italiji ali ovde nije nikada ali nije ni hladno kao u kontinentalnoj Evropi. Ima nacelno i jedna druga caka u vezi ulja. Sto je raspon gradacije veci ulje je sklonije razgradnji zbog povecane kolicine aditiva. U ovom zadnjem slucaju brand ulja igra najvecu ulogu posebno kad se zestoko vozi. Ulje kao ulje ali da li zadrzi specifikaciju bas 10k, to je pitanje. A skupo je svako takvo ulje skoro podjednako.
Alfisti,
Jel neko od vas vozio sa uljem vruce gradacije 40? Koja je razlika? Ima li povecana potrosnje? Bas me zanima da cujem. Ne sumnjam da ima razloga zasto kazu da treba da je 50. Mozda su "ugradili" profil vozaca Alfe u svoju kalkulaciju
Ma kako licilo kao sala nacin voznje u mnogome utice na izbor ulja takodje pored ostalih faktora. Zivo me zanima koliko pati Alfin motor sa tako gustim uljem u gradskoj voznji. Voleo bi da nisam u pravu. Razumem ja da je Alfa mozda iscedila suvu drenovinu iz zapremine motora ali kako to treba voziti u gradu. Turirati na semaforu da se pumpa za ulje brze vrti? Ipak je i Alfa samo obican putnicki auto za svakodnevnu voznju kao i svaki drugi a zna se sta znaci grad, plus klima, plus 30°C, pa sve to sat vremena i vise. Pod idealnim uslovima koji ne postoje u realnosti kao sto su otvoren put, srednja temperatura i srednji obrtaji i opterecenje, kvalitet i gradacija ulja prestaju da budu tako vazni bez obzira na vrstu vozila. Motor unistavaju dve stvari. Gradska voznja i konstantna voznja satima pod visokom turazom. Tu treba ulje da se najvise pokaze. Od ova dva ekstrema retko ko vozi dugo maksimalnom snagom ali SVAKO vozi u gradu.
Kad je tako slusajte proizvodjaca pa vozite i zimi sa tako gustim uljem ako oni tako kazu pa sta bude. Ja ne bi.
"...When you see 10W50 oil, you know that the '10' and the '50' refer to viscosity of the oil at different temperatures. But what do those numbers actually mean?
The winter grades of 5W, 10W and 20W are determined by the oils' viscosity at 0° Fahrenheit (-18°C), while grades 20, 30, 40 and 50 are determined by its viscosity at 212° Fahrenheit (100°C)..."
Po mom skromnom misljenju, ovo bi trebalo da znaci da se full-synth ulje gradacije 10w50 ponasa svrseno u ambijentalnoj temperaturi raspona od -20c do +30c
Ima nacelno i jedna druga caka u vezi ulja. Sto je raspon gradacije veci ulje je sklonije razgradnji zbog povecane kolicine aditiva.
i ja sam dobio takvu informaciju, da pazim da je najveci raspon gradacije u ulju <25, eventualno do 30.
sve preko toga, ulje je veoma napregnuto (nategnuto) povecanim kolicinama aditiva da bi se koliko toliko odrzala norma kvaliteta.
a ti aditivi, tako kazu, se najbrze trose a najvise kostaju u sastavu ulja.
Jeste veliki raspon.
Daj nam tvoj cenovnik pa da vidim da li je skuplje 5w30 ili 5w40 (najobicnije vrste). Ti si ekspert za ulja pa nam objasni zasto je razlika u ceni kad je dodavanje aditiva tako dobro i kad je "sire" ulje bolje.
Ja jos uvek stojim iza toga da je 10w30 nacelno najbolje (najstabilnije) ulje ako bi moglo da se realno primeni.
Nije problem u tome da postoji ulje sa visokim rasponom. Naravno da postoji i da je uglavnom to bespotrebno s obzirom na populaciju sa takvim zahtevima. A to sto hvale... Ko hvali? Na osnovu cega to? Znamo svi sta je reklama.
Neko se gore isto "pohvalio" da mu je skocio pritisak ulja sa redjim uljem na Alfi bese. Ja sam laik za motore ali kod mene pise da je za Saab 900 normalan pritisak ulja 2,7 bara na leru. Ne znam zasto bi na Alfi bilo normalno 2x manje. Nije provokacija, stvarno ne znam podatke ali mi zvuci nelogicno.
Sto se onog ZLATA tice (motorna ulja i nisu zuta) za mene postoji samo jedno tecno zlato a to je "Zuta osa". Ziveli
Comment