Zdravo svima,ja sam nov na forumu,citao sam malo na ovu temu,stvarno mogu ovde dobre stvari da se saznaju,i ja imam jedno pitanje koje bih postavio,i voleo bi da cujem necije misljenje o tome,dakle ovako,razmisljao sam na svom autu da stvaim prohromski zadnji remus lonac,naso sam i ko ce mi ga izraditi po meri,sad me zanima dali cu time dobiti malo bolji zvuk,i da li taj remus lonac u pitanju je zadnji moze da steti motoru automobila? mozda sam postavio malo glupo pitanje,ali ja sam mlad,skoro sam uzeo auto pa hocu malo da ga sredim i nzm nista o tome sa tim remus auspusima,zato sam odlucio da se obratim ovde da vidim ima li ko da mi kaze par reci vise o tome i odgovi na moje pitanje,hvala unapred......pozzzz
Auspuh i izduv od prohroma?
Collapse
X
-
Remus nije princip rada nego firma, to kupiš ili ne kupiš ali ne možeš da ga praviš jer onda nije Remus nego made by ja, ti, on...
Comment
-
-
Sam materijal ne igra ulogu za zvuk, samo na trajnost, od prohroma će biti dugotrajan ali i težak a zvuk zavisi od toga kako ga unutra napraviš..
Comment
-
-
pa dobro,razumem,sad nzm ni ja kako li ga ovaj unutra pravi posto ih ja ne pravim naso sam ko ce mi napraviti,on mi je nesto objasnjavao kako ga radi iznutra,ali ja ga nisam bas najbolje razumeo,nesto kao da vadi nesto iz njega unutra,pa mu valjda siri pozadi izduv,tako nekako,nisam siguran,a cena je 3000 dinara za zadnji lonac sa sve montazom,on mi kao obecava da ce dobiti dobar zvuk....
Comment
-
-
Onda nema problema, platiš pa se žališ ako ne valja
Bata Auspuf može biti dobar ili loš kako će ko reći ali ima jednu retku osobinu, menja auspuh ako ti se ne svidja zvuk, to retko ko radi
Comment
-
-
Dali je neko ima informaciju kolika je debljina prohromskog lima za izradu auspuha. Verujem da radionice koje izradjuju ovakav izduvni sistem rade sa nekvalitetnim i materijalom koji nije za ovu namenu.
Ako je materijal predvidjen da bez problema trpi odredjenu temperaturu i hemijske uticaje, a pri tome je pravilno sklopljen sa minimalnim zavarivanjem lonac i cevovodi moraju biti veciti. Cim nam nude garanciju od 3 ili 5 godina sve je jasno, voleo bih da mozemo naci radionicu koja zna i zeli da nam izduvni sistem odradi od kvalitetnog prohroma koji je vatrostalan i hemiski odporan na izduvne gasove.
Comment
-
Comment