Auspuh i izduv od prohroma?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Auspuh i izduv od prohroma?

Kao sto napisah,zna li neko dobar servis gde prave auspuhe od prohroma a da nisu bas derikoze?

Potrazio sam na forumu ali uglavnom se govori o auspuhu odredjenog automobila i ne od prohroma.
    Samo te slusam i pitam se dokle ces?
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Ako si u BG-u ili okolini skokni do Bubnja.Tamo je nedeljom kamion prodaju razne velichine i vrste prohromskih auspuha pa mozhesh da birash.cena je 50 evra ja mislim.
    E sad ako treba da ti prave po nekom nacrtu ili sl imash Batu u NS-u ali nemam sad njegov broj pa ako neko ima neka okachi.

I love my

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

...ja sam uzeo prohromski nastavak za 1600din kod mene u MML-u,a lonac sam ja nabavio...
      Servis Zilomega...
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

• nikolapanic
        CBC Senator XXL
        • 16.10.2005
        • 657
        • Petrovac

Pa daj adresu,mozda prave prohromske za sve tipove automobila.
        Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Mislim da ce te skuplje izaci da ti prave lonac od prohroma.Znam da je bilo dosta skupo kad sam ja josh odavno trazhio.
          Kazhem ti idi na bubanj imash za 50 evra da birash polirani prohrom.Univerzalni su tako da nije frka.Samo psole odesh u neki auspuh servis da ti ga namontiraju i kraj.

I love my

Comment

• kalibaR
            Moderator
            • 03.04.2006
            • 352
            • Beograd
            • AE86 rolle, Eclipse 1G

kad smo kod prohromskih izduva,
            gde ima da se kupe prohromske cevi i kolena?

Comment

• APOGEE
              CBC Senator
              • 01.06.2005
              • 243
              • Beograd, Vracar

Re: Auspuh i izduv od prohroma?

Originally posted by nikolapanic
              Kao sto napisah,zna li neko dobar servis gde prave auspuhe od prohroma a da nisu bas derikoze?

Potrazio sam na forumu ali uglavnom se govori o auspuhu odredjenog automobila i ne od prohroma.
              Ako si u Bgd-u, letos sam za Lanosa ugradio solidan izduvni lonac od prohroma u Bul. kralja Aleksandra (Bul. Revolucije) br.588, M.M.Lug. Rade po narudzbi, platio sam sa montazom 5000 din, garancija 5 godina.
              Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

• ale944
                CBC Senator XXL
                • 20.03.2006
                • 1457
                • Beograd

kad smo kod prohromskih izduva,
                gde ima da se kupe prohromske cevi i kolena?
                akonstal stovariste na dunav stanici.... a ima i negde u kaludjerici, neznam tacno gde
                http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• zec
                  CBC Senator XXL
                  • 05.01.2005
                  • 450
                  • bgd

Re: Auspuh i izduv od prohroma?

Originally posted by APOGEE
                  Bul. kralja Aleksandra (Bul. Revolucije) br.588, M.M.Lug. Rade po narudzbi...
                  Vlasta Mihajlovic mislim da je gazda i ok je.
                  "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• shadow
                    CBC Senator XXL
                    • 23.09.2005
                    • 555
                    • Beograd

Meni su tu u bulevaru revolicije 588 pre nedelju dana naplatili prohromski lonac 75e. Nista fensi, klasika. Vrlo sam nezadovoljan radom...prvo su mi preko telefona kad sam ih zvao rekli 50e, a kad sam dosao "nismo se razumeli" pa je cena skocila na 70e...onda sam im ostavio kola i rekli da dodjem za 4-5 sati...kad sam dosao kola su josh bila ispred servisa, gde sam ih i ostavio...i na sve to, kad su namontirali lonac, primetio sam da lonac jeste od prohroma, ali da varovi nisu. I tu ce da krene da rdja za par meseci...al kao imam garanciju 5 god...naravno, preko telefona sam im rekao i kakav zavrsetak (top) hocu, a kad sam dosao, "nestalo"...

Zasto se nisam odmah okrenuo i otisao? Zato sto sam se bojao da ce da me policija zaustavi zbog buke...jer se zadnji lonac prelomio kolko je bio truo...iako je pre tacno godinu dana bio napravljen u drugom auspuh servisu, ali malo nize, tj ZilOmega...doduse, nije bio prohrom, ali su mi kao dali garanciju godinu dana...i izdrzao je TACNO godinu dana...u dan su ga potrefili...
                    My crew is all fired up
                    Y'all better just wise up

Comment

• APOGEE
                      CBC Senator
                      • 01.06.2005
                      • 243
                      • Beograd, Vracar

Originally posted by shadow
                      ....primetio sam da lonac jeste od prohroma, ali da varovi nisu. I tu ce da krene da rdja za par meseci...al kao imam garanciju 5 god......
                      E sad, za varove stvarno nisam siguran, ali u svakom slucaju imas garanciju od 5 godina pa mozes uvek da im se naj.. keve. Mislim da tih 75 evrica nije mnogo za 5 godina i da se investicija ipak isplati. Sumnjam da bi bas davali toliku garanciju a da im proizvod ne valja i da smisljeno sami sebi nepotebno prave dodatni posao.

Sam vidis da su te ovi prethodni oladili verovatno za duplo manje love ali ti je to trajalo godinu dana. Dalje, uvek treba racunati i na to da ako cesce imas popravke, recimo svakih godinu-dve, bar u mom slucaju, uvek moram da uzimam slobodan dan sa posla i nepotrebno gubim vreme. Radije volim da platim majstoru nesto vise a da ga redje vidjam.
                      Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

• Durango
                        CBC Senator XXL
                        • 01.02.2006
                        • 590
                        • Zemun, Srbija

Da li neko ima iskustva sa Auspuh servisom Vlajkovic? Nalazi se negde u okolini Beograda i cuo sam da izradjuju auspuhe solidnog kvaliteta.
                        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Uros Piperski
                          CBC Senator XXL
                          • 31.01.2005
                          • 2978
                          • Beograd

Ja imam jako pozitivno iskustvo sa njima. Jedini je problem sto su malo daleko, ali nude svoje proizvode i u nekim prodavnicama po gradu.
                          www.vlajkovic.co.yu
                          Ako zapucas do njih lepo ce da te ponude picem i prakticno ces sedeti u kacifu i gledati auto dok menjaju auspuh. Ide se na zakazivanje.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• NemaN
                            CBC Senator XXL
                            • 29.11.2004
                            • 1560
                            • munze

Originally posted by Durango
                            Da li neko ima iskustva sa Auspuh servisom Vlajkovic? Nalazi se negde u okolini Beograda i cuo sam da izradjuju auspuhe solidnog kvaliteta.
                            cale je radio izduv kod njega ...sve najbolje cuo sam od 2-3 ljudi
                            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• g60
                              CBC Senator XXL
                              • 20.10.2006
                              • 1011
                              • Vrachar je majka ;)

Prohrom

Kanarinac@
                              Imaju li gotove zadnje lonce od prohroma za te pare za corrada u bubnjaku?

ljube-kugla@
                              koliko kosta kod tog tvog drugara darka zadnji lonac od prohroma? Ide li i neki izduv u cenu ili+ ?

Pravi lonac od prohroma ima dozivotnu garanciju - sve ostalo SMRDI!

Hvala.
                              Pozz

Comment

Working...
                              X