Ma primer komsije sam spomenuo u kontekstu da retko kojem G60 radi G60...ili je jako cesto to neki obican corrado ili golf, kome je samo nalepljena nalepnica G60...mada i da ima G60 i da mu radi savrseno...opet mu nece mnogo pomoci, jer na 402m, ovaj moj 1.8 postize isto vreme kao i G60, tj, 16.8 sekundi...i ne nemam, 5 vrata, nego 3, i u Opel prospektima nisam nasao u ponudi GSi sa 5 vrata...samo sa 3...a to sto kod nas imas da vidis "GSi" sa 5 vrata je zato sto je to neko "budzio"...isto kao sto sam video nekoliko corrado dizel-a...
AJ da se nadovezhem na ovo shto shadow pishe.Na koju foru auto od 115 konja ide isto ko auto od 160 sa punjachem.Mislim i na tarabi svashta pishe al znash vec.....
A na koju foru ja glat dobijam bmw 318 IS koji ima 140 ks iz 91 godine...
Znaci auto je od drugara i imao ga je tada nekoliko godina, zna da vozi...
Aj sad struchnjaci
Stvarno je pravljen krompirwagen gsi sa petoro vrata... Lepo kazem ja
Moj zet je imao onu staru askonu gsi koja je isla kao mecava...
Sto ne moze?
Jedan decko sa jednog foruma je odradio trecu specijalu obrijao glavu stavio dizne od sijere, olaksao zamajac i stavio lonce od mercedesa na 1100 u jugu, i krace brzine od una i dobio 25konja...
A na koju foru ja glat dobijam bmw 318 IS koji ima 140 ks iz 91 godine...
Znaci auto je od drugara i imao ga je tada nekoliko godina, zna da vozi...
Aj sad struchnjaci
Stvarno je pravljen krompirwagen gsi sa petoro vrata... Lepo kazem ja
Moj zet je imao onu staru askonu gsi koja je isla kao mecava...
@Xami koja je cena i za koji model ili su univerzalni? Sa ugradnjom i garancija kolika je? Da li su i varovi adekvatni?
Pozz
100e sam platio prohromski lonac sa izduvom(top) ugradnja je dosta brza + garancija 5god.Izbor ti je veliki tako da vredi da odesh i pogledash o chemu se radi i da li ti igra da pazarish neshto kod njih!!Ja sam zadovoljan kako je na kraju sve ispalo...
Comment