Auspuh i izduv od prohroma?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Sebring ili Remus isto je.Remus je kupio sebring A supersprint shta znam iz priche se chini da su dobri.

I love my

Comment

• NebojsaR4
      CBC Član
      • 01.05.2007
      • 70
      • Belgrade

znam da su remus i sebring zajedno, ali ako gledamo cenovno, sto bolji to skuplji, onda mu supersprint dojde najbolji, a sebring poslednji.
      Ortak ima original sebring i iskreno meni je"za usi" puno skladniji nego remus..., no to je sve subjektivno...
      ko zna zna...a ko ne zna...nek ide u salon...

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Imam i ja sebringa extra se chuje.Imam nekako dubok ali rezak zvuk.A svaki remus prdi u principu al malo dublje
        Ako uzimash samo lonac ne vidim neku razliku sem u zvuku.

I love my

Comment

• NebojsaR4
          CBC Član
          • 01.05.2007
          • 70
          • Belgrade

da, samo lonac uzimam...,cena oko 200e je prihvatljiva ili "skupa"?...

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

h pa pazi kako kome.Ja npr ne bi dao tolke pare za lonac.Mada jbg kad ga kupish miran si 10 godina
            Jbg ako ocesh kvalitet i ime mora da se plati.Na bubnju imash od 50 evra one.Ne znam za koji auto gledash?Al ono tu su ti cene od 150 do 200

I love my

Comment

• NebojsaR4
              CBC Član
              • 01.05.2007
              • 70
              • Belgrade

u pitanju je Astra , nov mi auto, pa da ga castim, a ako stvarno traje toliko onda bi mi se stvarno isplatio..., ako zamislimo da cu ja ta kola da vozim 10 godina, a to nema sanse...

Ma pitam za cene da uporedm s okolnim zemljama, ali tu su sve..., jbg skupo je ali je kvalitet...,a opet s druge strane...skupo je...

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

Bash to
                kod mene je na autu sebring.Auto je kod mene godinu i po dana.I pre toga je bio jedno godinu dana na kolima i plus je polovan kupljen .Znachi da ima jedno minimum 4 godine,a mozhda i vishe i nema znakova umora
                Tako da ako je nov auto pitanju nemoj da shtedish.Moja preporuka sebring jer po meni ima naj zvuk

I love my

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Ne znam,zvao sam bas ovih dana da se malo vise raspitam oko tih izduva i zakljucio sam da privatnicki TRGOVCI auspuha vrlo malo znaju o tome,ovo je samo jedan biznis u koji misli svako da uplovi,je.bi ga video covek da drugi uzimaju pare pa tako sad svi postaju neki "majstori" za auspuh.Naime,od ovih "tuning" majstora jednino koji kod nas valja jeste onaj "Strava",aj kao covek zna nesto inace ovi ostali....no comment. Jedino sta je moguce jeste kupiti origigi supersprint izduv i zavrsiti posao ljudski.Ja sam skoro uradio kompletan izduv na kecu,standardan nista budzing,i naravno napomenuo snagu motora ali ljudi neveruju,ugradili njihove cevi i lonce,a ja posle dva meseca na srednjem loncu izlomio mitraljeznu cev ,a na zadnjem polomio ceoni deo-puko var! To je radjeno kod nekih indijanaca na Banjici,doso gazda on se kao zgrozio,ne moze da veruje,bla,bla,bla i covek konstatuje da je meni sjeban motor Doktor bre,ljudi, e to je naucnik i ja to postujem
                  Kaze on meni nevaljaju ti nosaci motora,reko sad cu da odem i sve da ih zamenim,ako je ok snosis sve troskove, a ako nije placam 50% vise od ukupne sume.Odma se predomislio,krenuo da njake nesto,ma seronja klasican.
                  E sad posto sam resio da sam u privatnoj reziji proizvedem kompletan izduvni sistem na mom autu trebam kontaktirati Jeep commerc i kupiti kod njih cevi i tablu lima i negde na stovaristu mineralnu vunu.Videcu kolika ce cena biti za pocinkovan lim,a koliko za prohromski,mada imam jednu musteriju koja proizvodi peci za pekare pa sam mislio i njega da cimnem za prohrom tablu. Nevidim drugo resenje,svi su majstori kao i ja pa da vidimo ko ce bolje i kvalitetnije odraditi ovaj zahvat.

Ljudi samo racun uzimajte i pismenu garanciju,jbga doslo je takvo vreme,posteno pa na sud

P.s. Kad upakujem sve,verovatno posle nove godine, javljam rezultate!
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• NebojsaR4
                    CBC Član
                    • 01.05.2007
                    • 70
                    • Belgrade

ma video sam ja "Strava" na sajmu...ali nekako , ne ide mi i kvalitet u tako "malu" cenu, iskreno, ipak sam diplomirao ekonomiju...

na drugim kolima sam menjao najobicnije auspuhe tacno na 2 godine, kako istekne garancija, drugi dan mi ispadne auspuh...i ja mogu se slikam digitalnim

i zato ocu, jbg, nova kola, odresim lepo kesu i cao zdravo..., samo vidjao sam i fals Remuse kod nas itd(svako radi sve)..., tako da sam isto ko ti Laki 55, oprezan samo tako..., mozda gastavim u GR, tu bar znam da je original...

Comment

• Aki
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2006
                      • 1133
                      • Beograd
                      • Yugo 1603, Yugo 1301

"VM Auspuh Servis" u Bul. kada se ide ka Jugopetrolovoj pumpi posle Male pijace daje 5 godina garancije na kompletan izduv. Verujem da je pominjan xx puta do sada, ali eto, da ne bude da nema dobrih majstora bez garancije. Naravno, i cena je adekvatna.
                      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                      - Lousie Smith

Comment

• APOGEE
                        CBC Senator
                        • 01.06.2005
                        • 243
                        • Beograd, Vracar

Cisto kao ideja, ukoliko ima mesta za toliki izduvni lonac. Moja stara Lada Samara 1990 godiste, dakle punih SEDAMNAEST godina i to uglavnom gradske voznje, izdrzava sa istim loncem.Da li je pravljen od prohroma ili od neceg drugog, nemam pojma, ali mi je auspuh majstor rekao da jos nije video Samaru sa propalim loncem. Ali zato sam skoro svake godine morao da menjam cevke izmedju izduvne grane i lonca koje su bile od obicnog fe.
                        Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

• NebojsaR4
                          CBC Član
                          • 01.05.2007
                          • 70
                          • Belgrade

cisto kao info:bio danas u AP Sportu, imaju Remus(univerzalne), cene od 210e do 300e , anyway...dosta skupa"ugradnja"... , a naravno ugradnja je jos 20e u Killeru.

Comment

• nikolapanic
                            CBC Senator XXL
                            • 16.10.2005
                            • 657
                            • Petrovac

Re: Auspuh i izduv od prohroma?

Da li neko moze da mi kaze neko iskustvo sa auspuh servisom Ljuba u BG-u i da li se vise isplati da se stavi izduv iz njihovog programa ili programa koji nude u servisu a iz uvoza?
                            Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• legenda
                              CBC Senator XXL
                              • 28.03.2009
                              • 1345
                              • Beograd

Ja sam zadovoljan sa Kulicima kod Pionira...pedantno rade,nisu ni skupi,pre 4 godine stavljen zadnji lonac i kruzni var prohromska cev,jos uvek sve ok...za Ljubu ne znam

Comment

• maliomladinac
                                CBC Senator XXL
                                • 21.11.2008
                                • 995
                                • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

@nikolapanic, ja imam skroz ok iskustvo sa Ljubom. Oni su u Zelezniku koliko znam. Nikad korektnija cena, skroz ok usluga, kulturni ljudi, jos mi dali na poklon ukras na kraju izduva koji inace kosta minimum 20-ak euvropljana...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                                061/665-94-23

Comment

Working...
                                X