Ok, razresismo misteriju! Znaci razloga za zabrinutost nema. Hvala svima na savetima. Boost, specijalno hvala na angazovanju!
Mobil ulja i oko istog...
Collapse
X
-
Moj kolega iz Nisa, koji takodje ima Mazdu 3 kontaktirao je Profil po pitanju preporuke ulja. Evo odgovora Profila, koji prenosim onako kako mi je forwardovan:
Gorane,
po proizvođaču, predviđena gradacija je 5w30.
Mi koristimo ulje dva proizvođača i preporučujemo ih:
MOBIL Super FE 5w30
DEXSELIA ULTRA 5w30
Bitno je da se zadovolji gradacija a proizvođača birate sami ako ste u prilici.
pozdrav
Comment
-
-
????
sreca sto je 5w30 ulja novije generacije
pa zadovoljava tvoj motor
A
bez ACEA i API ili drugih oznaka VW,BMV, itd.itd.
to je van pameti da se preporucuje kao 5w30, 10w40, 15w40 itd.
ja imam ulje 15w40 SF/CC za vozila proizvedena do 1970 god.
i Q8 15w40 CI-4/SL za EURO-3 motore zamena 40-60.000 km
OBA SU 15W40- TO JE POENTA SVEGA STO SMO PRICALI.Potpis nije po pravilima foruma.
Comment
-
-
I meni sada nije jasno....
Pa valjda bi Ovlašteni serviser i distributer trebao forsirati "svoja" ulja - u Mazdinom slučaju Dexselia
Ja sam se definitivno odlučio za Elf i sada gledam imaju samo za GM te gradacije/viskoznosti
ELF EXCELLIUM GM 5W-30 Synthetic technology oil for Gasoline and Diesel engines. Adapted to extended oil change intervals, it was specially developed to meet the requirements of Opel engines.
ACEA A3/B3/B4, API SL/CF, GM-LL-A025 et -B025
A ipak je meni auto stariji - 1999 godina
pa su mi preporučili
ELF EXCELLIUM LDX 5W-40 Universal synthetic oil for Gasoline and Diesel engines. Designed for maximum oil change intervals, including in extreme operating conditions.
ACEA A3/B3/B4, API SL/CF, RENAULT; VW 502.00/505.00; BMW Longlife 98;MB p.229.3; GM-LL-B025
Ali na kraju ću popizditi i sipati Optima Magnum i neću razmišljati
Comment
-
-
Last product born from the ELF technology in 100 % synthetic formulation, the new lubricant Excellium Full-Tech 0W-30 has been developed in the view to anticipate the major technological trends, in terms of viscosity for example.
Here is thus a product of utmost performances, integrating a transitional physical chemistry between standard technology and low SAPS one.
Perfectly integrated to to environment, it brings the answer to the car-makers newest standards :
ACEA A3/B4-04
API SL / CF
MB p. 229.5
BMW LL01
VW 502.00/505.00
Inace ovo ti zavrsava posao a nije ni toliko skupo 650 dindzi
EXCELLIUM LDX 5W-40 Universal synthetic oil for Gasoline and Diesel engines. Designed for maximum oil change intervals, including in extreme operating conditions.
ACEA A3/B3/B4, API SL/CF, RENAULT; VW 502.00/505.00; BMW Longlife 98;MB p.229.3; GM-LL-B025
GM LL A025 / B025
RENAULT gasoline and dieselJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
@Q8 hvala na potvrdi...
Meni su ovo preporučili momci za Mazda-HR foruma
@Misha Do sada sam naučio da našim serviserima ne treba vjerovati nikako a pogotovo trgovcima koji blago rečeno nemaju pojma
Evo baš skoro kumu trgovac preporučujem mineralno 15-40 zašto što mu je ovaj rekao da mu troši i da mora mijenjati karike, pa će mu ovo kao smanjiti potrošnju zato što je gušće...mislim
P.S. Civi ja sam gledao i ovde je oko 6 eura - malo jeftinije
Comment
-
-
Gorane,
Zavisi u kakvom je stanju motor i koje je konstrukcije. Prodavac bi mogao da bude i u pravu. Izmedju ostalog mineralno ulje odlicno podmazuje. Na kraju krajeva ulje ne moze da zameni istrosene karike nikada, ali do zamene ....
Preporuke za ulje se UVEK odnose na potpuno ispravne motore a kad nisu onda se vrse korekcije pre same generalne (bar zamena gumica ventila i karika). Kad se to uradi vratis se na standardno preporuceno ulje za taj motor. Da se ovo ne mesa sa cinjenicom da neki motori i novi trose odredjenu kolicinu ulja (malo vise) nego drugi pa da je nekom novo iskustvo sa takvim motorom koji je inace mozda i ispravan. Pisano je o ovome prelistajete malo forum.
Ne ocekujte da prodavci ulja poznaju vas motor (specificnosti) bolje od vas. To bi trebali da znaju mehanicari i vi ako sami sebi kupujete ulje.
Svakako da hladna veca gustina pomaze startu motora sa istrosenim karikama (smanjenom kompresijom) kao i da utice u tom smislu na potrosnju ulja koja je bas tada najveca zbog povecanog zazora. Kad se motor jednom ugreje onda vazi ono 40 koje je isto, pa isto. Naravno da se takav motor ne treba maltretirati niti zustro kociti takvim motorom. Losa stvar u takvom tretmanu je da se malo losije podmazuju lezajevi ako ulje nije dovoljno tecljivo dok je motor hladan. Zimi je to posebno lose ali i kod cestih startova motora. To ustvari i unistava najvise svaki motor od novog na dalje..
Comment
-
-
OBA SU 15W40- TO JE POENTA SVEGA STO SMO PRICALI
u pricu ne bi trebalo uvlaciti ulja od pre 50 godina, sa modernim uljima nemaju nikakve dodirne tacke osim sto se zovu motorna ulja.
5w30 (ili 5w40) je taman ulje za nase podneblje, nasu klimu, nase prosecne uslove /nacin/ voznje grad-otvoreno.
ionako su manje vise sva ulja istog porekla (iste baze tehnoloski, isti aditivi) i razlikuju se u mesavini, brendu, marketingu i posledicno ceni kao krajnje vidljivom faktoru.
prakticno ne postoje danas losa ulja bilo kog proizvodjaca za obican klasican benzinski motor za kakav je bilo pitanje.
tek turbo i/ili direktno ubrizgavanje benzina postavljaju neke preduslove na ulja viseg nivoa, mada i to zadovoljavaju maltene sva raspoloziva ulja osim najlosijih (cisto mineralno siromasno aditivima) koje je ionako tesko pronaci danas u ponudi.
ulja su vise napredovala nego benzinski motori protekle decenije, nema vise nebezbednih ulja po motor.
naravno, original prava ulja ne neke fals kopije.
dizel motori su malo vise zahtevniji na izbor ulja, zbog samog goriva koje se ne podnosi sa uljima bilo kog tipa samo po sebi.
a i danasnji dizeli su po pravilu turbo visokog pritiska za razlikui od benzinana koji su dominantno atmosferci / bez natpritiska.
e sad, ako ce biti dug interval zamene tipa 40-50.000km onda i najmanja sitnica utice na izbor ulja, samo kod nas to nije uobicajeno pa te sitnice i nemaju neku tezinu u odabiru ulja.
izbor servisa za 5w30 je taman ono sto bih i ja odabrao (ili 10w30 ako ima) prema mom dosadasnjem iskustvu za nase uslove upotrebe auta.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Evo baš skoro kumu trgovac preporučujem mineralno 15-40 zašto što mu je ovaj rekao da mu troši i da mora mijenjati karike, pa će mu ovo kao smanjiti potrošnju zato što je gušće
za tu namenu u pohabanom mehanicki motoru.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Poskupljuje mobil posle novaka, najavio mi drugar... Nesto simbolicno kako sam ga razumeo 10 - 20 din po litri
Kod forda sam video sumanute sisteme podmazivanja bregaste i valjda zato nema mnogo igre sa uljima...
Kada sam kupovao ulje, prvo sam se konsultovao sa inzenjerom iz Mobila (ne sa prodavcem) jer automobili nemaju vise veze da li su mazda, bmw, mercedes... Posle 5 - 10 godina, maticna fabrika ih je zaboravila.
Postoji samo jedan, Mobil 1
Sretna svima nova godina! 2007
Comment
-
Comment